Кіно

10 фільмів, які надихнуть вас на подорож

3860
08.02.18
10 фільмів, які надихнуть вас на подорож

Збираєтесь у тур Україною чи до Європи, проте не можете визначитися з найкращим маршрутом? Мрієте про подорож і вже майже придбали квитки онлайн на сайті, але все ще вагаєтесь, чи все врахували для майбутньої поїздки? Досить сумнівів та побоювань! Ресурс inBus.ua спеціально для вас підібрав 10 кращих фільмів, що надихають на подорожі.

«Ми вже постукали на небеса, а ти й на морі не побував? Не знав, що на небесах нікуди без цього?» Два герої фільму волею долі опинилися в палаті для невиліковно хворих. Їм обом залишилось жити зовсім небагато — рахунок йде на дні. Вночі, випадково натрапивши на пляшку текіли, запас лайму та сіль, вони вирішують прикрасити сіре перебування в лікарні. І ось виявляється, що один із чоловіків, скромний та законослухняний Руді, ніколи не був на морі.

Необтяжений жодними нормами поведінки Мартін вирішує, що би там не було, звозити Руді на море. Викравши з лікарняної стоянки Мерседес, вони вирушають у пригоду, повну небезпек та приємних зустрічей, заради того, щоб опинитися на березі, та відчути смак морської води на губах. А на що готові ви заради поїздки до моря?

Головний герой цієї молодіжної пригодницької комедії Скотт закінчує школу в США. Для покращення навичок володіння німецькою мовою хлопець знайомиться через інтернет із мешканцем Німеччини. Скотт настільки довіряє своєму новому другу Мікі, чиї фото він бачив, що ділиться з ним проблемами, які він має з дівчатами. І коли Мікі зізнається в симпатії до Скотта та запрошує до себе, той шаленіє, адже він не гей. Скотт міг би забути все це як страшний сон, якби не його молодший брат, який відкрив йому несподівану новину. Виявляється, Мікі не хлопець, а дуже приваблива дівчина. Тепер разом із друзями Скотт вирушає в неймовірну подорож Європою заради того, щоби ближче познайомитися з Мікі.

Ніл, втомлений тим, що його батько завжди нав'язує свій погляд на життя (навчання в «правильному» коледжі, робота в «правильній» компанії та інше) наважується на авантюрну подорож — йому потрібно доставити посилку з однієї точки в другу. Здається, які питання — звичайна робота кур'єра? Але дорогою герой не знайде жодної автостанції, а міста та випадкові попутники виявляться напрочуд незвичайними й навіть фантастичними. І десь у дивному місті, якого так само, як і траси №60 немає на жодній карті США, на Ніла чекає зустріч із загадковою незнайомкою, яка сниться йому вже довший час.

Студент коледжу Джош, якого не назвеш везунчиком, зрадив своїй дівчині. Так сталось, у житті різне буває, і тепер хлопець дуже жалкує за свій вчинок. Але ж біда — весь процес зради він записав на відеокасету та помилково відправив її поштою своїй дівчині. Щоби якось врятувати відносини з коханою, йому вкрай необхідно отримати касету, перш ніж вона потрапить до рук дівчини. І для цього Джош разом зі своїми друзями вирушає в дорожню пригоду — неймовірний марафон через усю країну.

«Дорожні пригоди» — одна з культових молодіжних комедій, і перегляд стрічки може спонукати навіть найбільш консервативного шанувальника домашнього затишку без зайвих приготувань відважитись на поїздку до іншого міста, країни чи навіть континенту.

Класична комедійна мелодрама 90-х розповідає про подорож молодого заможного Френсіса Моргана в компанії з не таким багатим, як він, Генрі Морганом, котрі вирушили на пошуки таємничого скарбу. За переданням скарби заховав їхній далекий родич, який був відомим піратом. Усе б нічого, але разом із друзями у вояж вирушає чарівна Леонсія, у котру закохуються обидва чоловіки.

Спільний проект Росії та України, екранізація роману Джека Лондона «Серця трьох» надихнуть вас на пригоди, романтику й захопливі подорожі.

Фільм Девіда Лінча якщо й не надихне на дальню поїздку до родичів, безумовно, спонукає замислитися над простими людськими цінностями та відносинами.

Сімдесятирічний Елвін доживає віку разом із дорослою, але психічно нездоровою донькою. Так нічого б і не змінилось у його житті, якби Елвін не дізнався, що в його брата, який живе в іншому місті, стався інфаркт. Старий забуває про тривалу ворожнечу з братом і вирішує приїхати до нього. На жаль, через поганий зір Елвін не має водійських прав, а їзда в автобусі йому не до вподоби. Придбавши уживану газонокосарку, герой вирушає через два штати на зустріч із братом. На шляху він зустріне також багато цікавих, добрих людей, чиї життя Елвін змінить на краще. Що чекає на героя наприкінці тривалої подорожі, і чи встигне він побачитися з братом?

Чому найвідоміша трилогія Толкіна, яка зібрала рекордні прибутки з відеопрокату, потрапила в нашу добірку? Все дуже просто. На головного героя чекають неймовірні пригоди заради цілі, від успіху якої залежить доля світу. Подорожі, створенні в надзвичайному світі, захоплюють дітей та дорослих. Маленькому, але хороброму та дуже доброму Фродо багато разів прийдеться пересилювати себе, щоб не знищити персня. Погодьтеся, є чого навчитися в хоббіта.

Згадаймо, як часто ми ледь встигаємо на літак, поїзд чи автобус, коли до відправлення залишаються не хвилини, а секунди. У героя фільму «Встигнути до» Пітера таке траплялося рідко. Він збирався стати батьком та прямував на літак до своєї коханої дружини. Але за випадковим збігом обставин героя через його бороду приймають за терориста і не пускають на борт літака. На додаток до цього він ще й губить паспорт. Але Пітер не з тих, хто опускає руки, і тепер він в очікуванні повної несподіванок подорожі разом із честолюбним актором, кожний вчинок котрого може вивести з рівноваги найспокійнішу людину.

Ще одна культова трилогія з нашої добірки. У фільмах мова йде про невелике американське містечко та кілька сімей, що в ньому живуть. Разом із героями ми потрапляємо в недалеке минуле, майбутнє і, зрештою, на кілька століть назад у часи Дикого Заходу. Науково-фантастичні пригоди, головний сюжет яких — вміння залишитися людиною незважаючи ні на що, відносини, любов і дружба, та, звичайно, подорожі.

Батько головного героя фільму помирає, і син хоче дізнатися більше про його життя. І є про що дізнатися. При житті батько розповідав сину багато небилиць та казок. Син виріс, став дорослим, а батько продовжував ділитися з ним казковими пригодами. Що ж у його житті було правдою, а що вигадкою? Та чи справді в житті батька багато небилиць та байок? А, може, усі розповіді були правдивими? Зворушливий фільм, у якому метафорично розповідається про злети й падіння, про те, наскільки важливо в цьому житті бачити добре навіть у звичайних речах.

Перегляньте ці справжні шедеври кінематографу, котрі надихнуть вас на неймовірні подорожі. І, звичайно ж, не забудьте придбати квитки на автобус на нашому сайті — так ваша подорож стане не тільки незабутньою, але й, безпечною, комфортною та менш затратною!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок