Подорож

10 місць в Україні, де можна загадати бажання і воно обов’язково здійсниться

6356
24.04.18
10 місць в Україні, де можна загадати бажання і воно обов’язково здійсниться

Якщо хтось скаже вам, що дива – це звичайна вигадка – не вірте! Вони трапляються майже на кожному кроці.

Мрієте про справжнє міцне кохання, бажаєте покращити здоров’я, отримати відповідь на життєво важливі питання чи просто зарядитися позитивом? Тоді, вам навіть не доведеться звертатися до славетних знахарів, мольфарів чи ворожок. Просто обирайте будь-які із зазначених нижче місць та вже сьогодні вирушайте назустріч зі своєю мрією.

Per aspera ad astra!

Можна із впевненістю сказати, що Софіївський парк в Умані безперечно заслуговує на звання одного з наймістичніших міст в Україні. Це місце створене з любов’ю і покликане дарувати своє тепло кожному, хто його потребує. Завітавши до парку, обов’язково здійсніть водну прогулянку по підземній річці до Острова закоханих, тримаючись за руки з коханим, постійте (трохи затримайтесь) під вінцем Вести – богині домашнього вогнища, а також відвідайте грот Каліпсо. Після цього, ви можете бути цілком впевнені у тому, що усі загадані вами бажання здійсняться.

Опинившись у Черкаській області, неодмінно вирушайте подивитися на шикарний Буцький каньйон, через який тече річка Гірський Тікич. Її кришталево чисті води утворюють високий і галасливий водоспад Вир, милуватися яким можна цілу вічність. Подібне видовище гарантовано підніме ваш настрій і подарує заряд небувалої бадьорості.

У Чернігові, вас також чекає кілька особливих місць, куди ви можете звернутися по допомогу у тяжку хвилину. Найбільш відомими серед них, є:

- Болдіна Гора, в якій розташовані Антонієві печери. Місцеве населення стверджує, що підземелля має цілющу енергетику – тривале перебування в ньому сприяє лікуванню, як дрібних недугів, так і серйозних хронічних захворювань;

- П'ятницька церква, в якій знаходиться магічний камінь, що виконує бажання.

У Миколаєві на вас чекає справжня пригода. Тут, головним виконавцем бажань виступають підвісні "Сходинки щастя", розташовані в Матвіївському лісі. Пройшовшись по ним поодинці або разом із другою половинкою, можете вважати себе на 100% ощасливленим.

Бажаєте помилуватися на один з надзвичайних природних феноменів у країні? Тоді сміливо вирушайте до Кам'яного села, що знаходиться неподалік від Рудня-Замисловицької Житомирської області. Тут ви побачите великі замшілі камені химерних форм, що причаїлися посеред лісу, і за своїм зовнішнім виглядом віддалено нагадують маленькі українські хатки.

На деяких з цих брил, ви виявите незвичайні вм'ятини, заповнені теплою водою та схожі на людські ступні. Місцеві називають їх "слідами Бога". Кажуть, що якщо постояти на них босоніж, то хвороби відступлять, а бажання обов'язково здійсняться.

Окрім улюбленої усіма класики – жбурляння монетки в один з найкрасивіших фонтанів світу, що знаходиться у Вінниці, також спробуйте розгадати таємниці минулого і майбутнього в історико-культурному заповіднику, розташованому в селі Буша. Подейкують, що в цьому місці людині можуть відкритися вражаючі знання або спогади про минуле життя. Крім того, стверджують, що перебування у цьому місці надає омолоджувальну дію.

Знаходячись у межах міста, неодмінно прогуляйтеся до Тернопільского ставку, де встановлено кований витвір мистецтва "Дерево щастя" – символ любові та сімейного благополуччя (добробуту).
У кожному листку дерева є спеціальний отвір для того, щоб закохані або молодята могли повісити на ньому свій замок, загадати бажання, а  ключ кинути до ставка.

Одними з найдивовижніших місць, які неодмінно варто відвідати кожному мандрівникові, є високогірне озеро Бребенескул, наповнене прозорою мінералізованою водою, а також скеля Довбуша. Унікальні печери, які раніше слугували монастирем та древньою обсерваторією, випромінюють потужну енергетику і здатні виконати будь-яке ваше бажання.

Якщо хочете, щоб ваші бажання неодмінно здійснилися, то завітавши до Львова, виконайте три наступні речі:

- потріть ніс та палець бронзовому художнику;

- посидьте з коханим на Левовій лавці;

- підкоріть найвищу вежу України – Львівську Ратушу, подолавши понад 250 сходинок, щоб поцілуватися під час бій курантів. Якщо вам це вдасться, то вважайте, що на вас чекатиме довге і щасливе заміжжя.

Аби дістатися до Львова з максимальною зручністю, рекомендуємо обрати рейс Київ - Трускавець.

Одеса є справжнім раєм для закоханих – тут ви зможете загадувати бажання практично скрізь:

- у затишному сквері Пале-Рояль біля мармурової статуї Психеї та Амура. Кажуть, що сюди приходять закохані, чиї сім'ї несхвально ставляться до їхнього союзу;

- у Міському саду, біля бронзової скульптури, виконаної у вигляді дерева з серцями замість листя;

- на Тещиному мосту та “містку любові”, а також поблизу Воронцовської колонади, де розташована іще одна металева композиція – "Закохане серце". На неї вішають замки та загадують бажання.

 

 

Придбати автобусні квитки онлайн по найпопулярнішим туристичним напрямкам, ви зможете на сайті inBus.ua.

Бажаємо вам приємної мандрівки!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок