Atlas Weekend, Украина

20 причин, з яких ты повинен бути на Atlas Weekend

3677
30.06.17
20 причин, з яких ты повинен бути на Atlas Weekend

Atlas Weekend – музичний опен-эйр, який проводиться вже втретє. inBus.ua розповість, чому цю подію в жодному разі не можна пропускати, а також навіщо потрібно покликати усіх своїх друзів, знайомих та рідних. Нижче – список з двадцяти причин, з яких ти не зможеш пропустити Atlas Weekend.

  1. Величезна кількість артистів

Atlas Weekend (вимовляється як «Атлас Вікенд») – це не просто звичайне свято за божевільні гроші. Цей опен-эйр збирає понад 200 артистів на 5 днів, перший з яких (28 червня) – безкоштовний для усіх.

80 гектарів божевільної, вибухової, яскравої або ж цілком легкої музики– саме за це Atlas Weekend називають головною музичною подією року.

  1. Ну дуже дешеві квитки!

А ще саме тут ти можеш послухати величезну кількість артистів за смішні гроші. 800 гривень за 45 артистів. Так-так, десь 17 гривень за Prodigy та Kasabian! А ті гроші, що лишились, можна витратити на атрибутику улюблених груп.

  1. Кожен день – неперевершений хедлайнер

Оскільки Atlas Weekend триває рівно 5 днів, кожен з них має власного хедлайнера:

  • 28 червня – VERKA SERDUCHKA & BAND;
  • 29 червня – Kasabian;
  • 30 червня – The Prodigy;
  • 01 липня – The Hardkiss;
  • 02 липня – Monatik.

Крім цього, фестиваль порадує тебе виступами Three Days Grace, Nothing But Thieves, John Newman, Alex Clare та інших виконавців.

  1. Зустріч різних культур, манер виконання й голосів

Немождиво перерахувати, представники скількох країн прибудуть цього року в Київ! Україна гостинно приймає усіх своїх гостей. Гоуйся й ти привітати безліч зарубіжних артистів, які із задоволенням беруть участь в такому масштабному фестивалі. 

  1. Безліч однодумців…

Знай: якщо ти зібрався придбати квитки на автобус, щоб добратися до ВДНХ (именно там проходит Atlas Weekend), то одразу ж зустрінеш людей, які такоє туди прямують.

Справа в тому, що на їхати автобусом вигідніше й зручніше, ниж в задушливому плацкарті. До того ж, практично усі залізничні квитки давно розкупили, тому кращий вибір – автобус.

Це недорого, зручно, а ще поряд з тобоб буде сидіти суворий рокер Сергій, який обожню Three Days Grace та прямує на фестиваль через них. А позаду – симпатична Марина, яка не уявляє свого життя без The Prodigy та Alex Newman.

  1. …и нових знайомств

На самому фестивалі ти абсолютно точно познайомишся з новими людьми з усіх куточків Україны й світу! Atlas Weekend – настільки крута й масштабна подія, що її не пропустить ніхто. 

Цікавий факт: минулого року під час фестивалю йшов дощ, тому люди знайомились прямо під навісами, де й ховались від зливи. Хто знає – може бути, це самі боги музики вирішили зблизити людей. 

  1. Відмінна погода

Цього року, доречі, поганих погодних умов під час фестивалю не передбачається. Усі п’ять днів буде панувати сонце, без жодногу а натяку на дощ. Але бажано завжди  мати парасольку й дощовик – раптом щось все ж таки трапиться?

  1. Позитивні эмоції 

Зарядитись веселощами можна з самого першого дня фестивалю, адже у зв’язку з Днем Конституції (28 червня ) украинскі артисти зберуться для тебе цілком безкоштовно. Серед них – Воплі Відоплясова, Green Grey, Табула Раса, СКАЙ, Брати Гадюкіни, Арсен Мірзоян и хэдлайнер цього вечора – VERKA SERDUCHKA & Band.

24 години на добу на восьми сценах будуть выступати люди, які чекали цих днів так сильно, як й ти. Atlas Weekend – це справжнє свято музики.

  1. Интелектуальний развиток

 Якщо ти втомився від ритмів барабанщика Three Days Grace або виникло бажання почекати виступу наступного артисту, а інші мало знайомі, то вирушай на лекції музикантів та письменників. Цього року вони пройдуть вперше.

  1. Юні таланти

Спіймав себе на думці про те, що список музиних композицій в твоєму телефоні давно пора обновити? Йди на Atlas Weekend! В перерві між виступами улюблених артистів можна побродити по іншим сценам, яких целых 8 штук, й пошукатитам що-небудь по душе.

  1. Поєднуй фестиваль та екскурсії

Кожен фестивальный день починається в 14:00 и закінчується о 6:00 настуного дня. Тому якщо ти не плануєш усю ніч віджигати на Night DJ Stage, то з ранку можна піти дивитись на архітектурні спорудження Київа.

Серед місцевих мешканців обовязково знайдеться той, хто з радістю покаже місто в якості безкоштовного  екскурсоводу, лише через любов до рідного міста; адже ніхто не розповість краще, ніж справжній киянин.

  1. Усі хостели зайняті? Не біда!

Організатори Atlas Weekend знайшли вихід з цієї ситуації. Для тебе буде працювати кемпінг, вартість входу в який – усього 300 гривень на усі 5 днів. Это набагато дешевше, ніж готель. Ти зможеш днями знаходитися на території фестивалю, нікуди не відлучаючись, та першим з’являючись під сценою, очікуючи улюбленого віконавця.

Враховуючи, що автобусні квитки онлайн коштують дешево, ти заощадиш непогану кількість грошей.

  1. Організатори постаралися

Минулого року багато відвідувачів фестивалю відзначили, що на території ВДНХ з’явилось багато ларьків зі смачною їжею, а туалети були дійсно чистими. Постійні учасники таких заходів знають, що на фестивалях чистота в туалетах – рідкість.

  1. Atlas Weekend – практичний аналог Sziget

Sziget – цей музичний фестиваль виник з Угорщини, який давно збирає престижних виконавців під своє крило. Однак в цьому плані Atlas Weekend може з ними змагатися, адже в цьому році на ВДНХ збереться на порядок більше відомих артистів, аніж в минулому році.

  1. Подія нон-стоп

24 години на добу території фестивалю вирує музичне життя. Чи зможеш ти зупинитися?

  1. Гарні фотографії для твого Instagram

Якщо хочеш, щоб друзі тобі позаздрили, хапай в руки смартфон и роби кілька пам’ятних знімків. Инакше тобі не повірять, що за 5 днів ти встиг побувати на концертах Brainstorm, The Prodigy та John Newman, не виїжджаючи за межі України. 

  1. Візьми молодшого брата безкоштовно

Чи сестру, тому що вхід до 12 років – безкоштовний. Як і до 65, тому можеш взяти з собою бабусю. Може, вона і є найвідданніший шанувальник The Prodigy?

  1. Вогняне шоу та басейни

Kiev Fire Fest продемонстрував усім бажаючим неперевершене вогняне шоу 1 і 2 липня. Не любиш вогонь? Тоді можеш купатися в басейні, безкоштовному для усіх учасників свята.

  1. Змінити ставлення до українських заходів

Можливо, ти не вірив, що українські організатори змогли б зробити такий фестиваль, але тепер ти зможеш переконатися в цьому особисто. Якість – на європейському рівні.

  1. Відчути незабутню атмосферу едності

Atlas Weekend – це саме той фестиваль, який поєднує людей та робить їх рівними. Неважливо, хто ти, з якої країни й що слухаєш, якщо ти опинився тут.

На Atlas Weekend тобі допоможе добратися автостанція, з якої відійде комфортний автобус inBus.ua. Не забудь узяти парасольку та затишний дощовик – їх можна сховати на верхню полицю автобуса. Приєднуйся!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок