Читаємо в дорозі: топ цікавих новинок 2018

1787
12.11.18
Читаємо в дорозі: топ цікавих новинок 2018

Відправляєтеся в подорож на автобусі - це ж чудова нагода скоротати час і почитати книжечку! Але, тільки саму захоплюючу, сюжет якої буде коштувати пропущених пейзажів за вікном. Такі літературні новинки ми зібрали в топі: вони вже отримали прихильні відгуки критиків, залишається тільки Вам оцінити їх максимальною кількістю балів!

Якщо Вам цікаво все, що пов'язано з мафією і її справжніми ділками, тоді шукайте твір Чарльза Брандта. «Я чув, ти фарбувати будинки: сповідь кілера мафії" Ірландця "» стала сенсацією цього року, оскільки розкриває секрети життя американської мафії. Вона піддавалася багатьом редакціям: не дивно, адже це справжня історія про кілера, який був відомий як Ірландець. Саме його підозрювали в причетності до зникнення Джиммі Хоффа, відомого політика. Це настільки приголомшливий роман, що за його екранізацію в 2019 році візьметься Мартін Скорсезе на пару з Netflix.

Талановитий письменник Умберто Еко на хвилі слави його детективної історії, вирішив показати світу збірник есе «Як подорожувати з лососем». Ця книга кардинально відрізняється від усього написаного раніше, але зберігає загальне позитивне настрій. У центрі уваги - звичайне життя, з її абсурдними ситуаціями, повчальними висновками і безліччю приводів для гумору. Купуйте квиток на автобус Інбас і візьміть цю книгу: вона навчить, як в умовах шаленого темпу сучасності прожити дійсно захоплюючу життя з посмішкою на вустах.

Початок зими буде дійсно захоплюючим завдяки Дену Брауну і його довгоочікуваного хіта «Походження». Це чергова історія про пригоди професора Ленгдона, в яких він намагається осягнути питання буття. На цей раз, якийсь Едмонд Кірш розкриває секрет виникнення життя і антагоніст, звичайно ж, заважає йому розповісти таємницю всьому світу. І поки вчений ховається від вбивці, саме Ленгдон спробує розгадати самий великий секрет людства.

Завдяки цьому твору Хан Ган стала володаркою престижної премії і найбільш обговорюваним корейським письменником. «Вегетаріанка» - це емоційна історія Енхе, яка виживає в патріархальному світі. Якщо Ви подорожували на автобусі до Японії, то знаєте про її суворих традиціях. Спочатку героїня поводиться, як слухняна дружина і дочка, але під тиском обставин вона скоро знімає з себе ці обмеження. Щоб втекти від сімейних проблем, вона вирішує відмовитися від м'яса. Проти її позиції озброюється вся рідня і буквально силою змушує продовжувати харчуватися, як звичайно. Але, Енхе вже відкриває в собі нову особистість і не готова відступати від своїх ідеалів.

Керрі Борзілло замахнулася розповісти правдиві факти про легендарну групу «Nirvana». Це біографічний твір містить спогади найближчих до колективу людей і дійсно порадує вірних шанувальників. «Nirvana зі слів очевидців» і автобусні перевезення - це хороший привід ще раз зануритися в творчість Курта Кобейна.

Професійний психолог Юлія Лапіна вирішила розкрити непрості умови, в яких живе сучасна жінка. Її книга «Тіло, їжа, секс і тривога. Що турбує сучасну жінку »допомагає впоратися з нездійсненними вимогами з боку суспільства, яким щодня піддається кожна звичайна дівчина. Прийняти себе і залишатися задоволеною своїм життям - ось головний мессендж і завдання, з якою можна впоратися завдяки цьому керівництву.
Вибирайте сподобалися книги, купуйте квиток на автобусні перевезення Inbus - і подорожуйте цікаво!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок