Новий рік, різдво

Що, де, коли: плануємо новорічні канікули

1930
05.12.18
Що, де, коли: плануємо новорічні канікули

Зима - цей прекрасний час для подорожей. Якщо Ви довго чекали ідеальний момент, то він настав! Швидко купити квитки онлайн Вам допоможе сервіс https://inbus.ua. З його допомогою Ви вже завтра зможете відправитися у будь-яке місто України або поїхати автобусом в Європу.

Поїздки на новорічні та різдвяні свята          

Старанно продумайте усі моменти майбутньої подорожі. Вирішіть куди і з ким поїдете, як складете речі, де житимете і чим будете харчуватись.


Спонтанність - це чудово. Раптові поїздки це круто. Гарячі тури - просто клас! Але, нажаль це рідко працює під час святкових днів. Реальність така, що під час новорічних канікул мало хто хоче сидіти удома. Тому якщо Ви не хочете просидіти різдвяні свята у себе в місті, треба завчасно спланувати подорож і купити квитки в інтернеті. Не розраховуйте на «гарячі путівки» оскільки шанс залишитися в програші великий, краще не ризикуйте і не підставляйте себе та своїх рідних.

За допомогою нашого сервісу кожен може заздалегідь забронювати квитки, не виходячи з будинку. Краще це зробити ще у кінці листопада, в цей час у Вас ще є можливість вибирати рейс, кращі місця і комфортні автобуси. Зверніть увагу, що в грудні квитки у напрямку столиці і Львова в дефіциті. Так що не відкладайте купівлю квитків назавтра.

Де відпочити на Новий рік в Україні    

Безпрограшний варіант - курорт Буковель. Купити квитки на автобуси у напрямку Західної України можна на inbus.ua


Не знаєте, як вибрати ідеальне місце для зустрічі Нового року? Тоді ознайомтеся з нашою підбіркою чарівних місць:

  • Диканька. Це казкове місце допоможе Вам пізнати «гоголевский світ» а також насолодиться магією Різдва. І не забувайте, про неймовірно смачні галушки й інші українські смаколики, які Ви зможете покуштувати в Диканьці. Забронювати квитки в Полтаву зручно на нашому сервісі.



  • Львів. Багато українських сімей вважають за краще проводити новорічні канікули у Львові. Якщо Ви хочете подарувати собі і своїм дітям зимову казку, тоді переходите за посиланням inbus.ua і бронюйте квитки на автобус в місто Львів.



  • Карпати. Немає на Україні кращого місця для незабутньої зустрічі Нового року, ніж засніжені морозні Карпати. Побувавши в цьому краю хоча б раз, Ви повертатиметеся туди знову і знову.



  • Столиця. Новий рік у Києві ніколи не буває нудним. Саме тут відбуваються масові гуляння та концерти. Якщо хочете повеселитися на канікулах, тоді бронюйте квитки в Київ заздалегідь.

 

Європейські канікули          

Різдвяне оформлення вулиць 


Відправитися в тур по Європі напередодні Нового Року - ідеальний спосіб захистити себе і своїх близьких від передсвяткової метушні, нарізки салатів і перегляду телевізора. Зустріч Нового Року закордоном, в новому незвіданому місці, це кращий сценарій свята. Для того, щоб поїздка відбулася, необхідно заздалегідь все ретельно продумати. Найголовніше підготувати необхідні документи і купити квитки. Після цього можете бронювати житло, збирати валізи і повідомляти цю радісну новину дітям.

У гості до Санта-Клауса                                                                                                      


Засніжена Лапландія і Санта Клаус - казковий світ наяву


Новий рік на Північному полюсі - що може бути кращим? Якщо це Ваша дитяча мрія, то прийшов час здійснити її. Поїздку в Лапландію Ви не забудете ніколи! Пройде багато років, і Ви онукам розповідатимете веселу історію про зустріч з Сантою. Новий Рік - час подарунків, так подаруєте собі казку, подаруєте емоції, які зігріватимуть Ваше серце усе життя. Ви можете купити готовий тур, або організувати пригоду самостійно з допомогою онлайн-сервісу купівлі квитків https://inbus.ua. Подорож - це дивовижний досвід, приємні знайомства, нові знання і яскраві емоції. Не позбавляйте себе цього задоволення! А олів'є візьмете з собою в банці! Щасливого Нового року і Різдва.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок