Що подарувати мандрівниці?

2464
11.11.18
Що подарувати мандрівниці?

Ми розуміємо вашу складність, адже піднести такій людині хороший і корисний подарунок - не просте завдання. Але, ми допоможемо її розв'язати і тому представляємо топ-презентів, які стануть у нагоді під час подорожей!

Якщо іменинниця днями пропадає в Instagram або веде свій блог, тоді Ви вже сто разів чули про важливість візуального контенту. Попросту, про фотографії тих чудових місць, в яких вона встигла побувати. Тим більше, якщо вона займається пошуком унікальних пам'яток і красивих пейзажів. Селфі-палиця важлива і для тих, хто подорожує на самоті і хоче зберегти важливі події. Про сумісність не переживайте: цей гаджет підключається до будь-якого смартфону і відкриває нові горизонти для свого власника. Ваша леді тепер робитиме красиві знімки без будь-чиєї допомоги!

Звичайно, на перший погляд здається, що дівчині зовсім не потрібен ремінь для виживання, адже це пристосування вважається суто чоловічим. Але, це не зовсім вірно. Сучасні дівчата - такі ж екстремалки, як і чоловіки. Їх вже не задовольнить купити квиток на автобус Інбас і опинитися в Туреччині або влаштувати шопінг Єгипту. Фешн-будинку теж не цікавлять тих, хто постійно ходить в походи. У такій атмосфері саме шкіряний ремінь, загорнутий в футляр, може стати в нагоді як не можна до речі. Виріб доповнено мініатюрними інструментами, необхідними в такій подорожі: викрутка, ніж, відкривачка і інші. А сам футляр не тільки є зручним пристосуванням для зберігання: його можна використовувати в якості гуртки.

Якими б не були затишними автобусні перевезення, теплий плед зробить їх ще більш приємними. Ваш подарунок буде дарувати не тільки тепло спогадів, але і не дасть замерзнути в будь-яких умовах. Виріб подібного типу відрізняється ще одним важливим перевагами: його можна згорнути до маленьких розмірів і він не займе багато місця в туристичному рюкзаку. Або можна носити його в якості ручної поклажі або сумочки, яка стане доповненням її туристичного наряду. Не забувайте враховувати естетичну складову презенту, адже Ви купуєте подарунок для дівчини!

Пасажирські перевезення зробили наше життя більш зручною, а в сфері туризму - більш насиченою. І вирушаючи в далекі країни, доводиться довгий час перебувати в одному положенні. Якщо Ваша подруга часто вирушає в подорож на автобусі, тоді Ви можете зробити її поїздку ще більш приємною за допомогою маленького презенту. Щоб запобігти можливому наступ втомленого стану в області шиї і знизити навантаження, подаруйте мандрівниці шийну подушку. Такий презент гарантує спокійний і приємний сон, а також відсутність незручностей під час поїздки. Асортимент таких виробів неймовірно багатий, тому Ви можете купити подушку, яка пошита в формі улюбленої тваринки або мультиплікаційного героя.

Якщо Ваша дама воліє замість магазинів - захоплюючі походи - це вірний знак цікаву людину. Допоможіть їй наступного разу відправитися в повному «обмундируванні» і подаруйте їй повноцінний набір. Безпека і комфорт в цій справі стоять на першому місці, тому що входить в набір потужний ліхтарик для переміщення в будь-який час, бінокль для перегляду території на відстані, точний компас (не як у капітана Джека Горобця) для визначення положення на галявинах і дощовик, що захищає від суворої погоди - це необхідні предмети. Транспортна сумочка прекрасно вміщує всі описані вище інструменти. Звичайно, Ви можете виготовити і мішечок для зберігання самостійно, щоб подарунок був більш особистим і душевним.

Геть банальні карти, якими вже нікого не здивувати! Тепер модно дарувати тривимірні модифікації, які мають той же принцип дії. Кожна країна відрізняється індивідуальним скретч-покриттям. Тому, коли ваша подруга повернеться з чергової подорожі на автобусі Інбас з нової країни, вона може взяти спеціальну монетку і з її допомогою стерти покриття. Тоді територія відвідується країни автоматично забарвиться в яскравий відтінок. І чим більше подорожей - тим яскравіше буде її глобус!

Надійний і маленьку праску поміщається в дорожню валізу. Крім того, він прекрасно себе зарекомендував функцією відпарювання. Кожна мандрівниця хоче залишатися дівчиною з обкладинки, навіть якщо це буде National Geographic. Тому постарайтеся придбати для неї варіант, який підключається до автомобільного прикурювача, щоб вона завжди виглядала на всі 100%!
Тепер Ви знаєте, чим порадувати своїх близьких! Можете бути впевнені в тому, що підібрані сюрпризи точно принесуть щастя Вашій мандрівниці!

 

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок