корисні поради, лайфхаки

Їжа в дорогу - що взяти і що приготувати

86645
14.12.18
Їжа в дорогу - що взяти і що приготувати

До нас стрімко наближаються новорічні та різдвяні свята. І всіх не покидає думка: як їх відсвяткувати і що подарувати близьким людям. Подорож - це найкращий подарунок, який ви можете зробити собі і своїй родині. А ми в свою чергу, допоможемо Вам своєчасно купити квитки в будь-яке місто України та Європи, а також допоможемо з вибором меню в дорогу. Ми хочемо, щоб подорож всією сім'єю принесла вам тільки позитивні емоції і море задоволення.

Меню в дорогу


Бутерброди і сендвічі часто беруть в дорогу. Їх можна зробити з відвареною куркою овочами та зеленню.


Для обіду або перекусу в автобусі підійдуть страви, які зручно їсти. Запам'ятайте кілька простих правил:

  • відмовтеся від рідкої їжі.
  • уникайте дрібно нарізаних продуктів.
  • краще зупинити свій вибір на порційних стравах.
  • при можливості придбайте сумку-холодильник, вона стане незамінним помічником у будь-яких подорожах на автобусі, машині і поїзді.

Якщо вирішите купити сумку-холодильник для комфортних автобусних подорожей, то обов'язково перевірте наявність сертифіката відповідності і гарантію не менше одного року..


Питання про вибір дорожнього меню часто гостро постає безпосередньо перед поїздкою. Тому що більшість продуктів швидко псуються від спеки, вологи і сухості повітря. Часто туристи, збираючи пайок в дорогу, керуються своїми смаковими уподобаннями і купують снеки, що не насичують організм і тільки шкодять йому, цукерки та солодкі газовані напої. Все це не найкращий вибір продуктів в дорогу. Якщо Ви купили квитки і найближчим часом збираєтеся в дорогу, тоді збережіть собі список представлений нижче. Для мандрівників, які проводять багато часу в поїздках, добре підходять такі продукти:

  • бездріжджовий хліб, це може бути лаваш або хліб з висівками
  • плавлений і твердий сир
  • запечене м'ясо у фользі
  • свежие овощи и фрукты
  • свіжі овочі та фрукти
  • овочеві котлети
  • сухофрукти і горіхи
  • мюслі в батончиках
  • з солодкого: натуральна пастила, мармелад і зефір
  • дитяче харчування в герметичних упаковках
  • негазована вода

Що взяти поїсти в автобусний тур?


До дорожнього судка обов'язково покладіть свіжі овочі та фрукти.


Перш за все, Ви повинні бути ввічливими і розуміти, що в автобусі ви перебуваєте не одні. Всі пасажири повинні поважати один одного. Тому в дорогу не слід брати продукти з різким запахом. Відмовтеся від шпрот, копченої ковбаси, риби і т. д. Правило номер один у туриста - брати з собою багато води. Жага може виникнути раптово і в дорозі це може стати проблемою. Не забудьте також про термос з гарячим чаєм або кавою. Відмінний варіант в дорогу бутерброди, сендвічі та печиво, яке не кришиться. Візьміть з собою горіхи і сухофрукти, вони вас виручать, якщо ви подорожуєте з дітьми.

Збираємо судок в автобус

Продумавши заздалегідь, що можна взяти з тобою в дорогу з їжі і як правильно всі ці продукти укомплектувати, дадуть вам можливість смачно поїсти під час дороги і залишитися при цьому ситим і чистим.


Здається, що з цим не буває проблем, але як показує практика, пасажири не враховують деяких важливих нюансів. І так, як тільки ви купили квитки по Україні або забронювали квитки в Європу, варто подумати про харчування під час переїзду. Розберемо більш детально, як зібрати їжу в подорож так, що б не нашкодити здоров'ю.

  1. Якщо ви хочете взяти в дорогу свіжі фрукти і овочі, то обов'язково помийте їх дома і ретельно висушіть. Так вам не доведеться шукати в автобусі вологі серветки і рушник.
  2. Для зручного прийому їжі, заздалегідь її підготуйте. Наріжте продукти шматочками і складіть в герметичний контейнер.
  1. Перед тим як покласти продукт в дорожній судок, перевірте термін придатності, і пам'ятайте, що в автобусі продукт може зіпсуватися набагато швидше.
  1. Між рибою та м'ясом варто вибрати друге.
  2. Увага! Не беріть в дорогу пісочне печиво та інші продукти, які кришаться.

Замовити квитки онлайн для незабутньої подорожі ви можете за допомогою сервісу Inbus.ua.


Нехай в цей новий рік здійсняться всі ваші мрії, і ви поїдете в довгоочікувану подорож, яку запам'ятаєте на все життя. А ми допоможемо з реалізацією задуманого. За допомогою нашого сервісу Ви зможете придбати квитки на автобус до Львова, Києва чи в будь-яке інше місто України та Європи. Веселих новорічних та різдвяних свят!             

                                                                                                      

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок