Фестиваль Sziget: 7 днів non-stop драйву, музики і розваг

2289
08.08.18
Фестиваль Sziget: 7 днів non-stop драйву, музики і розваг

Sziget - територія вільних людей

Цілий тиждень з 8 до 15 серпня, тусовщики старанно надолужують згаяне за роботою в офісах і выдриваються на повну! Ледве перетнувши межу, кожен гість буквально потрапляє в інший світ. У ньому діють, абсолютні інші закони, головним з яких, є максимальний рівень пробудження власного "Я". Тут панує дух свободи і open-mind спілкування.

Що ж чекає нас на фестивалі в 2018 році? Які цікаві фішки вже встигли підготувати для нас організатори, і як правильно спланувати відпочинок? Все це ви дізнаєтеся нижче.

Музика

Sziget - це, в першу чергу, один з найяскравіших музичних фестивалів Європи. Це безперервні висококонцентровані веселощі 24/7!

Більше 40 культових та молодих бендів поспішають поділитися з вами своєю творчістю, увірватися у вашу свідомість найсильнішим енергетичним потоком і під зав'язку зарядити вас порцією позитиву.
Сюди приїжджають не тільки потанцювати, цікаво відпочити і зав'язати нові знайомства. Сюди приїжджають відчути смак справжнього життя: струсити з себе пил, розігріти м'язи, перетворити своє серце в "полум'яний мотор" і дозволити каруселі івентів закрутити себе на повній швидкості!

Більше 45 сцен запропонують вам виступи найпопулярніших виконавців сучасності. Наймасштабніші дійства будуть розгортатися на наступних сценах:
- Dan Panaitescu Main Stage;
- Mastercard STAGE by A38;
- World Music Stage;
- Colosseum by Telekom;
- Europe Stage presented by Ibis.
У цьому році очікується шикарний line-up, який відкриють: Lana Del Ray, Dua Lipa, Kendrick Lamar, Gorillaz, Stormzy, Arctic Monkeys, The Kooks, 5'nizza, Onuka.

У вас також буде можливість зустрітися з такими зірками rock, pop, indie, house, rave, ambient, folk, chill, electro музики, як:
- Liam Gallagher, Bastille, Lykke Li, Parov Stelar, Kaleo;
- The War on Drugs, Bonobo, MØ, Nick Murphy;
- Clean Bandit, Blossoms, Cigarettes After Sex, Little Dragon і іншими.

Виконавське мистецтво

Для тих, хто вже не в силах танцювати, але все ще сповнений інтересу до всього прекрасного і незвичайного, варто рухатись пізнавати світ мистецтва. У цьому вам найліпше допоможуть різні креативні майстерні, театри, цирки, кінотеатри, виставки і презентації під відкритим небом.

Неодмінно відвідайте наступні івенти:
- Вогненні шоу: Outdoor Stagefirebirds: Flying swords, Two ladies, All in two; Outdoor stagefirenest: Summoning balrog;
- Театральні виступи: Wired aerial theatre: As the world tippeduk; Amira Art Company & Dj Crez; Vamous Theatre: Crimplene crusaders;
- Комедійні постановки: The Loser Show; Alice Frick; Jack Holmes; Manuel Wolff; Nathan Caton; Paul Foot;
- Танці: Dual Trip Dance Show; Ambiguous Dance: Body concert; Trigatu Contemporary Indian Dance;
- Циркові вистави: Motionhouse: Block; Afrique En Cirque; Phare Circus: Khmer Metal;
- Кіно: Aurora Borealis; Brazils; 1945; Budapest Noir; Genesis; On body and Soul;
- Workshops: Dance therapy experiment: contact, creativity, flow; Prananadi Tibetian Energetical Treatment; Csapati Ceramic Studio;

А коли ви вже відфестивалила від душі, настає саме час прийняти участь в конкурсі на кращу живу статую. Тематика проекту: "Love Revolution".
Переможців буде двоє: один буде обраний професійним журі, інший - безпосередньо, глядачами. В якості призу кожен отримає € 500 і запрошення взяти участь в World Living Statue Championships в Нідерландах.

Активний відпочинок

Також у вас є відмінна можливість приєднатися до ще однієї крутої вечірки під назвою Boat Party, що проходить на борту судна "Europe". Під час плавання по мальовничому Дунаю, ви зможете помилуватися панорамою Будапешта і його найвідомішими пам'ятками.

Можете зробити це, як в повному спокої і розслаблюючій обстановці, зручно розташували в кріслах-мішках на палубі, так і на території загальних веселощів, де будуть виступати багато відомих гуртів:
- Krafty Kuts (breakbeat);
- Eelke Klein (progressive house);
- Vunzige Deuntjes (hiphop).

Арт-територія

Чарівний світ Art of Freedom - це креативне простір, де вас чекають кращі роботи молодих творців: вражаючі інсталяції, унікальні арт-проекти, скульптури, візуальні твори мистецтва і багато іншого.

У цьому році ви зможете оцінити такі шедеври:
- Elektropus (інсталяція у вигляді восьминога, що світиться та створена з електронних відходів і покликана привернути увагу до недоліків прискореного технологічного прогресу);
- Match Stack Rest Area (зона відпочинку, прикрашена інсталяцією у вигляді величезних палаючих сірників. Робота присвячена 200-річчю винаходу безпечних сірників угорським вченим Яношем Іріні);
- Fairy Town (поселення з мініатюрних барвистих будиночків з флуоресцентним освітленням. Дахи будиночків слугують сидячими місцями для відвідувачів);
- Bottle Beetle (інсталяція у вигляді бабки, що світиться та виготовлена з промислових відходів, з метою нагадати людям про питання екології);
- Mushrest (яскрава, що підсвічується неоном інсталяція у вигляді великого гриба, що слугує відмінною зоною відпочинку для учасників фестивалю).

Також не варто забувати про існування такої корисної речі, як Budapest Citypass. Оскільки, фестиваль Sziget відбувається в самому центрі столиці Угорщини, то напевно, ви не відмовтеся влаштувати собі невеличкий тур по місту. В цьому випадку, Budapest Citypass надасть вам такі переваги:
- Безкоштовний проїзд в громадському транспорті;
- Безкоштовний вхід і знижки на користування купальнями і пляжами;
- Знижка 50% на відвідування більшості музеїв Будапешта;
- Знижка 20% на ознайомчий автобусний тур "Giraffe Hop on Hop".

Вартість citypass - від € 15 (за 2 дні). Вартість фестивального абонемента на 7 днів - € 299, на 3 дні - € 189, на 1 день - € 79.
Доїхати до Будапешта з максимальною зручністю та без пересадок, ви зможете за допомогою рейсу Київ-Відень (5140). Витратьте всього 5 хвилин на покупку автобусних квитків онлайн на сайті inBus.ua, і можете сміливо вирушати в подорож!

Let`s paint the town red!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок