Фестивальне літо у Європі

1980
06.08.18
Фестивальне літо у Європі

Спеціально для цього ми підготували топ кращих фестивалів Європи!
Отже:

1. Ommegang Pageant. Брюссель, Бельгія

Втомився від офісів і хай-теку? Відчуваєш, що час згадати молодість? Набридли фестивалі, які святкують п'ятирічні ювілеї? Тоді тобі сюди!
Дійство відбувається в Бельгії і представляє реконструкцію середньовічного свята Ommegang Pageant. Традиційно, в перший день відкриття, в імпровізованому залі знаходиться королівська сім'я, яка дає початок «чотириденної машині часу». На святі можна:

  • освоїти нову професію, перейнявши знання у середньовічних майстрів;
  • насолодитися різними лицарськими боями, в яких беруть участь городяни;
  • покуштувати пиво спеціального сорту, приготовлене для цього фестивалю;
  • і, звичайно ж, насолодитися найрізноманітнішими шоу.

Ціна: Вільний вхід

2. Фестиваль вікінгів в Йелс, Данія

У разі, якщо ти не тільки втомився, але у тебе ще й борода: борода в справах, борода в роботі? Тоді вперед відриватись на фестиваль вікінгів в Йелс. Організатори намагаються максимально відтворити атмосферу того часу і по суті пропонують зануритися у велику рольову гру, ставши спостерігачем водних і сухопутних баталій, комфортно розташувавшись в амфітеатрі. А для тих, хто не звик бути простим спостерігачем, завжди є можливість перейняти знання у скандинавських майстрів і, наприклад, зробити собі обладунки для офісу.
Ціна: Залежить від обраних днів

3. Бичачі перегони і фієста св. Ферміна. Памплона, Іспанія

Любиш пізно повертатися додому темними провулками і при цьому живеш не в найкращому районі міста? Твоя тяга до екстриму давно вже перетнула межу звичайних розваг? В цому випадку, тебе чекають бичачі перегони і фієста св. Ферміна. Так! Це саме те про що ти подумав. На вузькі вулиці Пампалони випускають розлючених биків, і група добровольців (серед яких можеш бути і ти!), в білому одязі, всіляко намагається ухилитися від них. Вважається жорстоким заходом і тому активісти (серед яких можеш бути і ти!), перед самим святом, влаштовують забіг голяка, тим самим всіляко показуючи нелюбов до насильства.
Ціна: Вільний вхід

4. Фестиваль альтернативної музики. Дур, Бельгія

Кожен день, виходячи з роботи, ти відчуваєш в собі бунтуючого контркультурщіка, а повернувшись додому тебе тягне створювати щось музично нове? Спеціально для тебе в місті Дур, проходить фестиваль альтернативної музики. Учасники та гості фестивалю в один голос говорять про те, що об'єднує їх тяга до експериментів, власне, тому у заходи немає будь-яких обмежень в музичному стилі чі напрямку. Тут можна зустріти: Dave Clarke, DJ Shadow, Wu-Tang.
Ціна: 280 у.о.

5. Фестиваль повітряних куль. Ігуалада, Іспанія.

Якщо ти з тих, хто в дитинстві прохав батьків купити кульку, то спеціально для тебе, на підтримку твоєї дитячої мрії, в Іспанії проходить фестиваль куль, але не простих, а повітряних! Близько 40 команд повітроплавців візьмуть участь в цьому фестивалі, а супроводжувати їх подорож буде відмінна музика і розважальна програма.
Ціна: Вільний вхід

6. Гентський фестиваль. Бельгія

Для тих, кому складно визначитись з тематикою розваг відмінно підійде Гентський фестиваль, який поєднав у собі одразу 4 великих фестивалю.
Чому сюди? Ну, по-перше: фестивалю вже більше 160 років, і за цей час він отримав статус одного з найцікавіших і масштабних фестивалів в Європі
По-друге: різноманітність дійства допоможе зробити унікальну 10ти денну програму, так би мовити, і під техно «роздати жару» і на балу потанцювати.Крім того, на фестивалі будуть:

  • джазова, електронна, класична поп музика;
  • вуличні театри і театри маріонеток;
  • історичні паради;
  • світлові та піротехнічні шоу.

І це тільки поверхневе уявлення про те, що там відбувається!
Ціна: Вільний вхід

7. Вуличний фестиваль Pflasterspektake. Лінц, Австрія

Якщо ти не можеш пройти повз Міма, знімаєш навушники біля вуличних музикантів, а в дитинстві мріяв втекти з бродячими циркачами, то тобі обов'язково варто заглянути в Австрію на вуличний фестиваль Pflasterspektake. Фестиваль представляє собою триденне свято, присвячене артистам, що збирають аудиторію поза приміщеннями театру.
Перша половина кожного з трьох днів представляє собою виступи фокусників, мімів, гімнастів і циркачів; а вечірній і нічний час заповнять міні-паради, світлові і музичні шоу.
Фінансова сторона фестивалю не вимагає обов'язкових вкладень, але якщо вам сподобалось шоу артиста, то можна винагородити його в кращих традиціях вуличного виступу (до речі, для цього організатори по всьому місту ставлять обмінники, в яких ви можете розбити купюри на менш дрібні).
Ціна: Вільний вхід

І поки літо рухається до свого піку, а спека набирає обертів - різні європейські міста поспішають створити ідеальну атмосферу для відпочинку. Обирай те, що тобі підходить і вперед - купувати квитки на фестиваль!

 

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок