Фестивальний жовтень 2018

1517
08.10.18
 Фестивальний жовтень 2018

Що таке осінь? Безумовно, "... це небо, плаче небо під ногами ...", але не тільки! Це ще й пора крутих фестивалів і концертів, на яких вам неодмінно варто побувати з друзями.

КИЇВ


Втомилися від роботи, накотилася осіння депресія? Вас накрило хвилею смутку і туги і ви перестали бачити в чому-небудь сенс? Тоді вам дійсно варто скоріше зібрати рюкзак і відправитися в столицю на довгоочікувана подія цього сезону, яке гарантовано поверне у ваше життя яскраві фарби і під зав'язку зарядить позитивом.
На початку жовтня в Києві пройде розважальний захід під назвою "Антистрес Фест 2018", головною метою якого, є уявлення більше 50 легальних варіантів зняття стресу.
Організатори підготували безліч цікавих локацій, де кожен учасник, незалежно від його типу темпераменту і особливостей характеру, зможе знайти цікаве заняття до душі. Наприклад, якщо ви холерик, то можете приїхати і насолоджуватися биттям тарілок, взяти участь в батл сумоїстів, побитися подушками і не тільки. Крім цього, вас навчать знімати стрес за допомогою арт-терапії, медитацій, йоги, музичних виступів або стіни ниття.
Коли і де: 6-7 жовтня, 12.00
Pochayna Event Hall. Київ, вул. Степана Бандери, 23, ТЦ "Gorodok Gallery".
Вартість: від 200 грн.

Поки синоптики обіцяють повернення теплої та сухої погоди, не пропустіть можливість відвідати круту гриль-вечірку під откртим небом від щорічного столичного фестивалю "Ulichnaya Eda".
Під час заходу, ви зможете не тільки побалувати себе смачними шашликами, бургерами і запеченими ковбасками, але також спробувати фірмові солодощі на Local Food Market і скласти корисне осіннє меню. Як розваги учасників очікують веселі квести на свіжому повітрі, перегляд кінофільмів, музичні концерти та кулінарні майстер-класи.
Окремим плюсом, є можливість безкоштовного входу для іменинників.
Коли і де: 14 жовтня, 11.00
Арт-завод "Платформа", Київ
Вартість: від 100 грн.

Якщо ви є затятим фанатом однойменного фільму, то вважайте, що доля зробила вам величезний подарунок. Організатори даного заходу підготували для вас ігрову локацію, стилізовану під антураж "Бійцівського клубу". На території заходу буде працювати кухня, бар, кінотеатр, а також make-up зона для учасників. Безліч барвистих фотозоні дозволять вам зробити незабутні Селфі.
Концепція гри. Вам пропонують зіграти в захоплюючий квест за мотивами фільму з найсучаснішими 3D-проекціями, 20-ю професійними акторами та іншими учасниками. Під час квесту, ви повинні будете вибрати, на чиєму ви боці - екстремістів-антиглобалістів або прихильників існуючого порядку. Для участі, вам необхідно набрати команду з 6 чоловік, які представлятимуть головних героїв фільму.
Не пропустіть свій шанс "зустрітися дивне для вас час" і потримати Марлу за руку під пісню Pixies, дивлячись, як руйнуються хмарочоси!
Коли і де: 20 жовтня, 13.00
Арт-завод "Платформа" Mystery Play, Київ
Вартість: від 400 грн.

ЛЬВІВ


Чарівний Львів приготував для вас найкращі сорти вин, смачну молочну та ковбасну продукцію, а також безліч традиційних солодощів (як без чашечки кави і шоколаду)!
В рамках 3-х денного фестивалю гості зможуть продегустувати смачнючий імпортну продукцію, а також вироби місцевого виробництва: сири брі, камамбер, рокфор, бордо, шаблі, а також спробувати сирне фондю, різотто з пармезаном і різні страви традиційної української кухні.
Як розваги, учасникам запропонують:
∙ Поспостерігати, а потім і спробувати гігантський сирник, спечений за давніми рецептами;
∙ Допомогти тиснути виноград для створення фестивального вина, а потім малювати їм картини;
∙ Надіслати авторські листівки з "Львівської Винною пошти";
∙ Побувати на ярмарку природних ремесел;
∙ Зробити безліч красивих фотографій в етнічному стилі на тлі стилізованої ленд-арт локації.
Коли і де: 19-21 жовтня, 11.00
Площа перед Палацом Мистецтв. Львів, вул. Коперника, 17
Вартість: вхід безкоштовний.

Якщо ви ще той толкієністи і просто обожнюєте одну з найбільших фентезі-саг 20 століття, то вам дійсно варто додати в свою скриньку спогадів вечір на концерті-трилогії "Володар Кілець" - нової інтерпретації творіння, представленої мовою музики, слова і кіно.
Заново найулюбленішу історію вам зіграють і заспівають львівський симфонічний оркестр Lumos Orchestra і литовський хор Gaudeamus. Шикарні костюми, старовинні інструменти, голоси, здатні вразити вас до глибини душі, і звичайно чарівна фентезі атмосфера - все це безперечно запам'ятається вам на все життя.
Уперед за хоббітом!
Коли і де: 20 жовтня, 19.30
Центр Довженка, Львів
Вартість: від 190 грн.

Передати словами враження від лампового акустичного вечора просто нереально - це потрібно відчути особисто! Якщо вам давно не вистачало задушевних посиденьок, під час яких, можна вдосталь напитися зігріваючого глінтвейну і насолодитися акустичним звучанням улюблених українських гуртів, то музичний фестиваль "Ukrainian Acoustic Weekend" запросто виконає ваше бажання.
Окриляти ваше серце під час заходу будуть прекрасна "Vivienne Mort", романтичний поп-дует "Женя і Катя", рок-група "Кімната Гретхен" і інді-фолк виконавець "Postman".
Коли і де: 23 жовтня, 18.00
Malevich Concert Arena. Львів, Проспект Чорновола, 2
Вартість: від 200 грн.

Кажуть, що осінь - прощальна, найпрекрасніша посмішка року, так посміхніться їй у відповідь! Не сидіть вдома - купуйте автобусні квитки онлайн на сайті inBus.ua і вирушайте тусити вже сьогодні.
Бажаємо вам драйвового і атмосферного відпочинку, а також море позитиву і натхнення!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок