Ігри, які не дадуть занудьгувати в дорозі

5009
17.12.18
Ігри, які не дадуть занудьгувати в дорозі

Кожен з нас, рано чи пізно, зіткнеться з тривалою поїздкою. І не важливо, куди Ви їдете і з ким, в дорозі часто буває нудно. Якщо ви купили онлайн квитки на автобус і незабаром Вас чекає подорож, тоді ця стаття буде Вам корисна.

Чим зайняти себе в дорозі?

Звичайно, В дорозі Ви можете працювати, читати, слухати аудіокниги, вчитися, спати, а можете весело провести час і потішитися. Ігри! До речі абсолютно різні. Візьміть з собою в дорогу планшет і закачайте на нього улюблені ігри, а якщо таких немає, то нижче ми приведемо список самих захоплюючих онлайн ігор. Не варто забувати, що окрім комп'ютерних ігор, є також різні розважальні ігри на папері. Морський бій, танчики, феодали - ці ігри чудово підходять для дороги, адже Вам знадобляться тільки ручка і папір. Якщо Ви віддаєте перевагу логічним іграм, то разом з купівлею онлайн квитків, придбайте також міні-шахи.

Онлайн-ігры

Представляємо до Вашої уваги список самих класних мобільних ігор, які підкорили багатьох користувачів.



Smash Hit


Від Вас вимагається розумно розрахувати відстань і час польоту кулі, щоб легко пройти через скляні об'єкти, які зустрічаються на вашому шляху. Гра «прикрашена» приємною музикою. Графіка також на висоті.



PinOut


Це старий добрий пінбол в сучасному втіленні. Дії відбуваються в незвичайному каньйоні під ритмічні звуки і миготливе світло. Від цієї нехитрої гри складно відірватися.

Doodle Jump


В цій грі від Ві повинні проявити усю свою уважність. Гравець має як можна вище піднятися по листку в клітинку, перестрибуючи по платформах і на шляху збирати пакети. Порада: не попадайтеся в чорні дири і не забувайте висаджувати в повітря лиходіїв. Під час такої гри час пролітає непомітно.

SimCity BuildIt


Хочете пограти у бога? Тоді ця гра для Вас. Тільки уявіть, Ви створюєте своє власне місто, будуєте його з нуля. Ваша задача зробити його розкішним і процвітаючим. Розвивайте місто і стежте, щоб його жителі були усім задоволені. Гра неймовірно реалістична.

Minion Rush


Забавна гра-бродилка. Хочете весело провести час з міньонами, тоді завантажуйте гру на смартфон і веселіться всю дорогу.

 

Ігри на папері

Плануєте довгу поїздку, тоді мало просто купити квитки онлайн, запасіться ідеями для розваги в автобусі. Якщо в дорогу Ви відправилися не самі, а з компаньйоном або компанією, тоді Ви можете пограти в ігри на папері.

«Хрестики-нолики» на нескінченному полі


На аркуші паперу учасники ставлять свій знак (нуль або хрестик) по черзі. Гра закінчиться тоді, коли один з гравців виграє або коли закінчується аркуш паперу (ігрове поле).

 

Морський бій


Гра для двох. Мета - знищення кораблів супротивника. Вам знадобиться 2 поля 10*10. Кожен на своєму полі розставляє об'єкти, а на іншому полі позначає свої ходи. Гра затягує, тому це ідеальне заняття в дорозі.

Крапочки 


Якщо в дорозі Вас двоє або четверо, тоді Ви можете зіграти в «Крапки». В якості реквізиту необхідно мати аркуш паперу в клітинку і ручки для кожного учасника. Хочете перемогти? Тоді з'єднаєте свої лінії в квадрати, У кого більше квадратів той і виграв.

Домальовка


Ця гра чудово підійде для приємного проведення часу в дорозі Цю розвагу оцінять не лише дорослі, але і діти. Щоб почати грати запасіться чистим листком паперу і різноколірними ручками або олівцями. Гравці вибирають свій колір, після чого перший учасник малює лінію, а інший домальовує свою, щоб вийшло щось цікаве. Кожному дозволено домальовувати будь-яку закарлюку. Все що прийде в голову можна домальовувати під час Вашого ходу. «Домальовка» - гра приголомшлива, вона дозволяє розвивати фантазію і виражати емоції. Здається, це те, що треба під час тривалого перебування в автобусі.

Словесні ігри  

Якщо смартфон розряджений, під руками немає ні листочка, ні ручки, а попереду ще довга дорога в автобусі, то не засмучуйтеся. У нас є ідея, як провести цей час з користю. Давайте згадаємо словесні ігри.

Гра у букву


Ця гра підійде Вам у тому випадку, якщо Ви подорожуєте компанією і усі її учасники тямущі. Спершу один з учасників оголошує задумане слово іншому, яке той повинен правильно донести до гравців, що залишилися, використовуючи слова, які починаються на заздалегідь придуману букву. Якщо заплутались, то ось Вам приклад: вибрали букву «п», тепер слово «будинок» треба описати так: побудував, проживаю і так далі.

Алфавіт


Виберіть одну букву і по черзі називайте слова, які розпочинаються з неї. Ця гра тренує пам'ять і кмітливість. Програє той, хто не зможе назвати слово. Сподіваємося, що прочитавши усе це, Ви вже ніколи не нудьгуватимете в дорозі. Де б Ви не знаходилися завжди можна весело і корисно провести час. Нехай усі Ваші поїздки будуть класними. А що б у Вас взагалі були поїздки, варто частіше заходити на сервіс inbus.ua і бронювати квитки онлайн.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок