Як це - жити в Італії?

3729
05.09.18
Як це - жити в Італії?

 

Якщо ви закохалися в неї з першого погляду, і тепер ніяк НЕ можете визначитися, в якій провінції хотілося б оселитися, то цей матеріал допоможе вам зробити правильний вибір.

Viva l'Italia!


Один з наймальовничіших регіонів в Італії: пологі пагорби, квітучі гаї, піщані узбережжя, а також безліч визначних пам'яток - фортеці, собори, музеї, галереї мистецтв - все це чекає вас тут. Але найбільшими перевагами цієї місцевості можна сміливо назвати наступні показники:
- Високий рівень життя;
- Розвинена інфраструктура;
- Хороша екологія;
- Можливість швидко знайти роботу;
- Високий рівень безпеки;
- Помірний клімат: м'яка зима, сухе і тепле літо;
- Безліч варіантів для організації дозвілля та відпочинку.

Приїхавши до столиці регіону - Болоньї., ви зможете побачити Італію класичного зразка - спокійне, розмірене життя і насолода у кожній миті. Це зовсім не означає, що тут ви дуже швидко занудьгуєте - скоріше, навіть навпаки! У цьому місці вас навчать уважніше ставитися до життя і правильно розпоряджатися своїм часом. Чималим плюсом стане невелика кількість туристів. Місто примітне тихими середньовічними вуличками; яскравими, гучними, колоритними ринками; найстарішим у світі університетом. Крім цього, Болонья стане справжнім раєм для гурманів і затятих шанувальників італійської кухні - тут вас навчать готувати традиційні страви, причому настільки добре, що після цього ви зможете без зайвих труднощів відкрити свій заклад. Було б бажання!
Що стосується житла, то мінімальна вартість квартири в регіоні - від € 17 000, оренда житла - від € 350 на місяць. З пошуком роботи також особливих проблем не передбачається.

Якщо ви мрієте про бурхливе, яскраве життя італійців, то вам дійсно варто звернути свою увагу на П'ємонт - регіон на північному заході країни. Тут вас чекають як родючі землі з смарагдовими луками і виноградниками - насолодою для душі, так і міцна економіка і високорозвинена інфраструктура - потенціал для особистого розвитку і бізнесу.
Головними перевагами регіону є:
- Гарні умови для життя і самореалізації;
- Низький рівень злочинності;
- Якісна і недорога медицина;
- Можливість швидко відкрити свою справу;
- Доступне житло;
- Помірний клімат: зима холодна і мокра, літо спекотне, з частими грозами;
- Гарна екологія.
Якщо хочеться всього і відразу, то вам напевно варто зупинити свій вибір на Турині - столиці П'ємонту.

Мрія будь-якого натураліста (до моря і гір рукою подати) тут поєднується зі звичним укладом життя трудоголіка (робота знайдеться завжди і на будь-який смак). Окремо варто відзначити той факт, що резиденти, які проживають в цьому регіоні, а саме - в столиці, можуть похвалитися досить високими зарплатами.
Говорячи про інші особливості міста, варто відзначити високий рівень освіти, безліч гідних державних шкіл, а також доступність всіх видів послуг і кращі госпіталі в регіоні.
Кулінарної пам'яткою Турина, як і багатьох інших міст регіону можна назвати мережі ресторанів "Eataly", де ви зможете не тільки скуштувати оригінальні страви, але й взяти рецепт найсмачніших з них, придбавши всі необхідні інгредієнти.
Якщо захочеться більшого спокою, то при виборі місця проживання, зверніть свою увагу на міста Кунео, Асті або Альбу. Рівень життя тут теж традиційно високий, хоч це і невеликі міста.
Ціни на покупку квартири стартують від € 25 000, оренду житла - від € 400.

Облаштувати нове життя в цьому регіоні мріє практично кожний турист, який встиг прогулятися по Риму, відвідати незалежне місто-державу Ватикан і позасмагати на золотих пляжах Тірренського моря. Лаціо однаково ідеально підійде тим, кому хочеться активного міського життя і тим, хто не проти піти подалі від мирської суєти і почати вести власне господарство.
Особливості регіону:
- Високий рівень життя;
- Недорога медицина;
- Немає проблем з працевлаштуванням;
- Доступність послуг;
- Мінімальний рівень злочинності;
- Хороша екологія;
- М'який клімат: суха зима, тепле літо.
Головним джерелом заробітків місцевого населення є сфера обслуговування - багато хто живе тут за рахунок туризму. При цьому не меншою популярністю користується сільське господарство і виноробство. Якщо ви давно мріяли жити серед оливкових гаїв, фруктових садів або ж виноградників, то вам дійсно варто обрати такі міста, як Рієті і Вітербо.

Тут вас зустрінуть не тільки дивовижні пейзажі і доброзичливі жителі, але також і цілком помірні ціни на житло. Також якщо захочете мати затишну ферму в сільській місцевості, то зверніть свій погляд на Тушію - прославлений виноробний район Лаціо.
Тут ви зможете розраховувати на довге і здорове життя, яке вам забезпечить правильне харчування з використанням виключно натуральних сільських продуктів, а також близькість дикої природи: чисте повітря, гарна екологія.
Вартість покупки квартири - від € 50 000, ціна ферми, виноробні або пивоварні - від € 75 000. Оренда житла - від € 500.

Чому б не дозволити здійснитися давній і таємній мрії - оселитися в одному з найромантичніших регіонів країни - Венето?
Безумовно, купувати житло в самій Венеції буде не тільки дуже дорого, але і незручно, адже це туристичне місто і воно мало підходить для спокійного сімейного життя. Проте, поселившись поблизу с "Безтурботністю", ви зможете часто і з задоволенням навідуватися до неї.
Головні переваги життя в Венето:
- Високорозвинена інфраструктура;
- Відсутність проблем з працевлаштуванням;
- Якісна медицина;
- Високий рівень безпеки;
- Чиста екологія;
- Відмінні умови для відпочинку і туризму.
Виходячи з практичних міркувань, вигідніше за все буде зупинити свій вибір на таких цілком комфортабельних і красивих містах регіону, як Верона і Беллуно.

І в першому, і в другому випадку, об'єктом вашого захоплення стануть велична архітектура міст, а також оперізує ці місця дика природа регіону, особливо озеро Гарда - найбільше в Італії. Близькість гір невимовно порадує тих, хто не проти відкрити для себе красу гірськолижних курортів.
Ці міста живуть в основному за рахунок розвитку металургії, машинобудування, хімічної, поліграфічної та харчової промисловості, і, звичайно ж, туризму. Чималим джерелом доходів є сільське господарство.
Мінімальна ціна покупки квартири в регіоні - від € 30 000, оренда житла - від € 310.
І поки ви будете обирати між найбільш яскравими регіонами Італії, нагадуємо вам, що дістатися в будь-який з її міст, наприклад, в Верону, скориставшись рейсом Львів - Верона (340843), ви зможете, купивши автобусні квитки онлайн на сайті inBus.ua.

Бажаємо вам вдалої подорожі та гарного початку нового життя!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок