Як знайти роботу після навчання

3117
11.03.19
Як знайти роботу після навчання

Нехай вас не дивує подібна стаття в блозі сервісу продажу автобусних квитків. Профільних новин в світі автобусних перевезень не так вже й багато, про подорожі писати модно, адже наша діяльність пов'язана з поїздками, але ми вважаємо, що куди важливіше в блозі зачіпати теми, які будуть корисні нашим читачам і допоможуть у вирішенні важливих питань. Отже, на порядку денному дуже гостра тема не тільки для випускників ВНЗ, а й для тих, хто перебуває в процесі навчання або вибирає професію для вступу о навчального закладу.

По закінченню навчання у ВНЗ знайти високооплачувану роботу за фахом майже нереально. Ключове слово тут - за фахом. Проблема в тому, що ті знання, які студенти отримують у ВНЗ, кардинально відрізняються від того що вимагають роботодавці. Це стосується і дорогих ВНЗ, навіть вони не встигають за мінливих ринком праці.

Освітні програми геть відірвані від реального життя. Тому не варто, приходити на співбесіду і тикати свій диплом, кажучи про те, що ви провчилися 6 років, це всього лише базова підготовка. Вона не гарантує роботодавцеві те, що ви знаєте особливості своєї роботи і добре впораєтеся з поставленими завданнями. Тому не розраховуйте, що після отримання диплома вас чекатимуть у великих компаніях з розпростертими руками.

І так, ви закінчили ВУЗ і не знаєте з чого почати пошук роботи і де знайти своє місце. Не хвилюйтеся, таке трапляється з багатьма. Не панікуйте і візьміть паузу. Вам потрібно відпочити, набратися сил і обдумати майбутнє. Тому заходьте на сайт онлайн-сервісу https://inbus.ua/ і купуйте білет через інтернет. Вирушаючи в нове місце, ви наберетеся позитивних емоцій і розберетеся зі своїми бажаннями. Можливо, ви зрозумієте, що вибрали не ту професію, або вам прийде в голову класна ідея як заробити гроші, а можливо ви закохаєтесь в нове місто і захочете залишитися в ньому. Життя дає нам багато можливостей і шансів, головне слухайте серце і шукайте справу своєї мрії, а не високооплачувану посаду.

Ваше матеріальне благополуччя в ваших руках

Багато хто мислить шаблонами і вважає, що після навчання в університеті потрібно відразу знайти роботу. Думають, буде робота - будуть і гроші. На жаль це не завжди так. Іноді зарплата така мізерна, що її вистачає на проїзди і обіди, вигідніше сидіти вдома і писати коментарі в соціальних мережах за ті ж копійки.

Ще одна проблема в тому, що роботу шукають багато, а людей, які пропонують робочі місця можна порахувати на пальцях. Подумайте, може вам під силу стати саме тією людиною, яка створить ці місця ...

В інтернеті можна знайти безліч тренінгів, онлайн-консультацій і вебінарів про те, як побудувати бізнес з нуля, як запустити свою справу і з чого почати. Не лінуйтеся, а пробуйте.

Ризикуйте поки вам нема чого втрачати

Молодість прекрасна пора для експериментів, для ризиків і спроб кардинально змінити своє життя. Якщо будучи студентами, ви не обзавелися сім'єю, то у вас розв'язані руки. Вам не потрібно відповідати за дітей і добробут сім'ї.

Як варіант, ви можете купити квиток онлайн на https://inbus.ua/ і поїхати в іншу країну, спробувати свої сили і удачу там. Можете переїхати в більш перспективне для вас місто, і влаштується на тимчасову роботу, поки шукайте щось краще. Можете і зовсім не піти на роботу відразу після закінчення університету, а записатися на курси які вам подобаються, і навчитися новій справі.

Не бійтеся пробувати себе в різних галузях. Якщо ви часто міняєте роботу, це не означає що ви не постійний, це означає що ви в пошуку себе і улюбленої справи.

Розсилайте свої резюме на всі вакансії, що цікавлять вас. Не бійтеся звільнятися з поганого місця роботи і піти в нікуди. Не втрачайте шанс знайти роботу мрії.

Втрачений час окупиться в майбутньому

Не слухайте батьків, які радять вам після закінчення навчання у вищому навчальному закладі піти на стабільну роботу і забути про фантазії стати фотографом, візажистом, спортивним тренером і т. д. Не бійтеся мріяти і йти до своїх цілей. У кращому випадку, ви витратите рік на ненависній роботі, поки не здадуть нерви і ви не займетеся чимось іншим. А в гіршому випадку, ви будете ходити на роботу до тих пір, поки вас не звільнять за неналежне виконання обов'язків, а ви не зможете працювати продуктивно, якщо не любите її.

Якщо ви усвідомили, що вибрали не ту професію і даремно віддали навчанні 5 років життя, то в цьому немає нічого страшного. Страшно якщо після усвідомлення проблеми, ви все одно пливете за течією і влаштовуєтеся на роботу за цією спеціальністю.

Набагато краще, якщо ви просто витратите ще рік на те, щоб отримати нові цікаві для вас знання і досвід, пройдете курси, і почнете займатися справою, яка приносить вам задоволення.

Бажаємо, щоб кожен, хто прочитав цю статтю, знайшов своє місце в світі, обзавівся класною роботою з хорошим заробітком. Нехай улюблене заняття приносить радість, а грошей вистачає на подорожі по всій Землі. І не забувайте, що купити квитки онлайн і забронювати місця в автобусі через інтернет ви можете на сайті сервісу https://inbus.ua/.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок