Як не запізнитися на автобус: підготовка до поїздки

2429
19.12.18
Як не запізнитися на автобус: підготовка до поїздки

З багатьма відбувалися неприємні моменти, через котрі доводилося бігти на автобусну зупинку або вокзал стрімголов. Подібна ситуація може статися абсолютно з кожним, тому ми вирішили поділитися з вами думками про те, як підготуватись перед поїздкою і звести до мінімуму можливість запізнитися на автобус.

Купівля квитків онлайн             

Бронюючи квитки онлайн, у Вас є можливість купити квиток ще і своїм рідним. Кур'єр доставить замовлення за потрібною адресою.


Купівля проїзних квитків часто стає проблемою. Треба виділити час, з'їздити на автовокзал, вистояти в черзі і купити квиток (це у кращому випадку, якщо вони залишаться після того, як ви пропустили 20 людей перед собою).

Якщо ви плануєте провести відпустку в іншому місті або закордоном, то краще забронювати квитки завчасно. Добре, що у наш час купити квитки через інтернет не складає особливих труднощів. Переходьте по посиланню на сервіс https://inbus.ua і введіть параметри потрібного рейсу. Після цього Ви легко знайдете квитки, що цікавлять, з сортуванням за ціною. Перевага купівлі квитків онлайн очевидна. Забронювати місце в автобусі можна навіть вночі, у святкові і вихідні дні. Купіть квиток в інтернеті всього в пару кліків, а заощаджений час витратьте на збори документів, валіз і їжу в дорогу.

Збираємо сумку заздалегідь


Перш ніж Ви почнете збирати валізу, ознайомтеся з прогнозом погоди на ваші дати в регіоні, куди ви вирушаєте.


Ніколи не відкладайте збір валізи на останні хвилини. Так, Ви обов'язково щось забудете, і що ще гірше, вирішите повернутися за цією річчю додому. У такій ситуації шанс запізнитися на автобус збільшується у багато разів. Тому, зберіть сумку в подорож за декілька днів до дати від'їзду і обов'язково перед виходом з будинку перевірте наявність усіх документів.

Не забудьте про перекус у дорогу                    

Ідеальний перекус в автобусі - асорті з горішків


Якщо Ви поспішаєте, і у Вас немає часу на приготування бутербродів, тоді просто візьміть з собою в автобус трохи горіхів і яблуко. У горішках, це можуть бути мигдаль і волоські горіхи, містяться магній, калій і вітамін Е, які запобіжать обезводненню під час тривалих переїздів. А яблуко взагалі вважається найздоровішим перекусом. Так що Ви не помилитеся, якщо візьмете для підкріплення в дорозі саме ці продукти.

Заздалегідь домовляємося з таксі       

Якщо Ви плануєте поїздку заздалегідь, то важливо вибрати надійну службу таксі, яка подасть машину точно в призначений час


Щоб уникнути неприємних інцидентів, краще завчасно домовиться із службою таксі. Особливо якщо поїздка планується вночі, рано вранці або в годину пік, коли усі машини таксі зайняті. Попереднє замовлення автомобіля - послуга, яку часто використовують при поїздках на автовокзали. Адже треба чітко розуміти, що таксі приїде вчасно. Не ігноруйте таку зручну послугу, обов'язково скористайтеся нашою порадою перед наступною подорожжю.

Наведіть будильник          

Щоб не проспати потрібний Вам час, обов'язково наведіть будильник. Слава богу, у наші дні в кожному гаджеті є ця функція. Для особливих сонь ми радимо скористатися додатком Walk Me Up. Це один з найнадійніших способів прокинуться у будь-який час. Цей будильник не перестане грати до того часу, поки Ви не встанете з ліжка, і не пройдете певну кількість кроків.

Підтримуйте зв'язок з компанією      

  

Перед поїздкою здзвоніться зі своїми друзями і перевірте, щоб усі були готові.


Якщо в дорогу Ви вирушаєте не один, а з компанією, то не полінуєтеся і продзвоніть своїм друзям. Переконайтеся, що вони теж прокинулися і вчасно виїхали на автовокзал. У випадку якщо один з вас спізнюється, Ви можете підійти до водія і домовиться з ним, щоб той почекав, якщо це можливо.

Запізнились на автобус?                

Головне - не засмучуватися і не панікувати. Подібні ситуації виникають досить часто і у компаній-перевізників є відпрацьовані схеми їх регулювання. Ви можете спробувати наздогнати автобус на попутках, а якщо не вийде, то здайте квиток і купіть новий.

Ми бажаємо Вам, щоб Ви ніколи не спізнювалися на свої щасливі автобуси, а на інші вже як вийде!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок