Як «правильно» поводитися в автобусі

2242
11.11.18
Як «правильно» поводитися в автобусі

«Правила потрібні тільки для того, щоб їх порушувати!» Саме так думають герої, які потрапляють в автобус і починають поводитися так, ніби він належить тільки їм. Такі хлопці цілком можуть виявитися Вашими сусідами, але навіть якщо Ви будете сидіти в іншому кінці салону - повірте, Ви їх точно дізнаєтеся. Отже, що ж відрізняє наших героїв від звичайних пасажирів і як стати такими незабутніми особистостями? Ми дамо Вам декілька «правильних» порад.

Почнемо з покупки квитка

Неправильно роздрукуйте квиток, зекономивши на папері. Можна поставити на нього каву, полити його кетчупом, а краще гірчицею. Ммм, смакота! Після цього дайте погризти собаці, кішці, мишці, тещі - в загальному, будь-якого гризуна-нахлібники, якого Ви годуєте.
Але, все ж краще не купувати квиток на автобус Інбас заздалегідь! Тільки в останній момент, прохайте водія забути про норми, етикет, продати з-під поли, дістати з нагрудної кишені. Коли з'ясується, що у нього немає підсадних квитків, затримуйте весь автобус і біжіть в касу!

Всі повинні помітити, що Ви з'явилися і не забувати про Вас протягом усього шляху. Тому, виберіть незручний одяг, бажано з елементами целофану, щоб поправляти їого кожні 2 хвилини. А краще кожну хвилину, щоб вже точно. Також візьміть найстійкіші парфуми, які продаються в метро (станція Вокзальна, у дядька Рафіка), і вилийте на себе півфлакона. Ваш аромат повинен проникнути так глибоко в свідомість кожного пасажира, щоб вони назавжди асоціювали Вас з найкращим подорожжю на автобусі в їх житті!
Ні за що не здавайте свої сумки в багаж! Ваші речі повинні стикнутися з кожним пасажиром, поки Ви будете йти до свого місця. Спробуйте на міцність їх голови, брови, носи, волосся. Перевірте: чи є бажаючі потримати багаж у себе на колінах, затримавшись у сидіння.

Дійшовши до свого місця, обов'язково влаштуйте скандал. Причин може бути декілька: ззаду Вас сидить мама з дитиною, який може всю дорогу плакати (і не важливо, що дитині вже 19 років), чоловік подивився на Вас занадто пильно, напевно маніяк (не помічає, переляканого і здивованого вигляду чоловіка). Можна поскаржитися на протяг або духоту. Вимагайте все, адже Ви змогли купити квиток Інбас і тепер повинні отримати все!
Коли Ви вже кілька разів пересаджували пасажирів, паралельно всіх перевіряючи на міцність своїм багажем, фиркніте і поверніться на своє місце за квитком. Відразу продемонструйте хто в салоні господиня: в разі спеки, відкрийте вікно і вимагайте, щоб всі інші теж були закриті, пославшись на хворобу. «Холодної» зимової ночі, заздалегідь одягнувшись тепліше, відкрийте вікно, щоб подбати про здоров'я пасажирів і непомітно всіх загартовувати.
Коли всі почнуть чхати і кашляти, дістаньте важку артилерію у вигляді часнику і жуйте кілька зубчиків відразу. Тільки робіть це повільно, щоб поширити цей свіжий аромат по всьому салону: Ви ж робите добру справу, дезінфіціруете простір!

До речі, про їжу. Візьмітьпродукти, що сильно пахнуть продукти: яйця, зварені вчора, картоплю фрі, пиріжки з капустою, поп-корн з мікрохвильовки і сухарики. Всерйоз запасіться рибою і квашеною капустою. Приготуйте супчик і налийте його в літрову банку, візьміть нержавіючу ложку. Обов'язково перевірте звук - він повинен бути досить гучним, щоб розбудити всіх вночі, поки Ви будете приймати пізню вечерю з котлеткою. І взагалі, мотивируйте людей весь час думати про їжу і постійно щось їжте.

Рясне і тільки таке, щоб вимагати позачергову зупинку і затримувати рейс як мінімум на півгодини. Не важливо, що люди можуть запізнитися на літак, що не терпіти ж Вам, справді! Пийте голосно, зі свистом втягуючи чай і якомога голосніше шарудить упаковкою від печива. Вибирайте тільки хрусткі, тверді борошняні вироби, а найкраще сухарики - все повинні чути, що Ви їсте тільки перевірені часом і дієтою продукти!
Будьте впевнені: якщо Ви будете дотримуватися всіх правил, пасажири будуть в захваті від Вас! Ви відчуєте їх любов і вдячність за те, що зробили їх подорож незабутньою!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок