Якими можуть бути новорічні канікули?

1658
12.11.18
Якими можуть бути новорічні канікули?

Новорічні канікули - це привід купити квиток на автобус і поїхати в святковий тур. Але, як відомо, саме в цей період подорожі найдорожчі, як і пов'язані з ними емоції. У цьому матеріалі ми поділимося з Вами порадами: куди відправитися в цей Новий рік і недорого там повеселитися!
Східна Європа - джерело вражень
Якщо Вам потрібен відпочинок за межами вивчених територій, тоді Болгарія, Чорногорія, Словаччина, Чехія та Польща підійдуть Вам. У менталітеті жителів цих країн закладено гостинність, а для гаманця там справжній рай.
Наприклад, болгарські курорти, серед яких найбільш затребуваними є Пампорово, Боровець, Банско. Тут Ви відчуєте принадність мінеральних ванн, а також насолодитеся цікавими відвідинами старовинних печер і монастирів.

Не відстають і шикарні простори Польщі з Колобжег (мінеральним центром), а також гуральському карнавалом фольклору в Буковині. Звичайно, варто відвідати Біловезьку пущу з її неповторними лісовими стежками.
Опинитися в казці допоможе Прага, яка в цьому час нагадує справжній рай для дітей. Будинки й вулички прикрашає білий сніжок, сучасні бутики і затишні кафешки сусідять із середньовічною готикою в архітектурі. Щоб стати героєм Андерсовскіх казок, досить буде найняти карету і поїздити по Капловому мосту, почути бій курантів на Староміської площі у великий блискучою ялинки.

У Братиславі можна закупити подарунки в магазинчиках хендмейд, а також «підсолодити» настрій, відвідавши закусочні, кав'ярні та кондитерські. А якщо захочеться екстриму - можна відправитися на каток поруч з Національним театром, а також побачити місто з висоти пагорба Славін. Купити квиток на автобус і опинитися в Чорногорії необхідно заради Которского карнавалу, який нічим не поступається відомому в Бразилії. І ніхто не скасовує безліч інших приводів для веселощів на гірськолижному курорті: винні свята, виставки, ярмарки продуктів і сувенірів.

Прибалтика: старовинний дух Різдва


Цінова політика і вдале територіальне розташування - ось що робить Литву, Латвію і Естонію вигідними країнами для подорожей. Якщо Ви хочете недорогу новорічну поїздку, тоді подаруйте собі чарівний відпочинок до цієї колоритної взимку. У цих країнах в холодну пору року запалюються найкрасивіші ялинки і відкриваються цікаві ярмарки з унікальними пропозиціями.


Купити квиток на автобус Інбас в Таллінн і насолоджуватися видами старовинної архітектури - ось що потрібно Вам цієї зими. Такої краси, як на Ратушній площі, Ви не побачите ніде. І не забудьте покататися на паровозі навколо Старого міста: може, десь за поворотом Вам пощастить побачити справжнього Санта-Клауса. Певченское поле відкриває нові горизонти для тих, хто любить сноуборди, лижі і ватрушки. Коли захочете зігрітися і відпочити, відвідайте давню вежу Кік-ін-де-Кек або марципановий музей.
Дворец Биримю, который расположен в Риге – это единственное подобное здание, где можно проехаться на санях. Если нужна удобная лыжня, тогда отправляйтесь в Бикерниекский лес. Великолепная выставка ледяных скульптур каждую зиму открывается в Елгаве. Несомненно, новым опытом станет посещение деревушки рыбаков и реконструированного двора крестьян в Латвийском музее.

Це один з небагатьох музеїв, який знаходиться на відкритому повітрі. Обов'язковими до відвідування для туристів стали Церква Св. Петра і Ризький замок, які створюють унікальну атмосферу Різдва. Розглянути всі визначні пам'ятки Риги з високою точки - Домського собору - казкове видовище.

Збирайте сім'ю, друзів і всіх, хто Вам близький - і вирушайте в зимову казку з Inbus!


 

 

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок