Книги для читання в дорозі. Підбірка 2

6124
17.01.19
Книги для читання в дорозі. Підбірка 2

Ви часто подорожуєте або просто багато часу проводите в автобусі? Хочете, щоб дорога не була такою нудною? Радимо Вам підібрати для себе кілька цікавих книг. Читання в дорозі зробить подорож продуктивною і Ви не витрачатимете свій час даремно.

Книги - це безцінний дар і ним потрібно користуватися по максимуму. Вони збагачують внутрішній світ, дарують нові емоції і приносять багато користі.

Ми зробили підбірку хороших книг на будь-який смак, які доступні до сприйняття і підходять для прочитання їх в дорозі. До речі, якщо Ви перебуваєте на стадії планування подорожі, тоді заходите на inbus.ua і купуйте квитки в інтернеті. За допомогою цього онлайн-сервісу кожен може замовити чи купити квиток в будь-яке місто України або Європи.

Відмовтеся в дорозі від телефонів, соціальних мереж та ігор, візьміть хорошу книгу. Ви не пошкодуєте. По-перше, час за читанням цікавої літератури біжить непомітно, а по-друге, Ви проведете час з користю для розуму.

Мотиваційні книги в дорогу

Чому ніхто не розповів мені це в 20, Силіг Тіна

Чудова книга, вона допоможе розібратися з життям і наставить на вірний шлях. Якщо Ви не знаєте чим зайнятися, за яку ідею братися або куди вигідніше витратити свої сили, тоді ця книга Вам прописана лікарем. Тим більше що дорога це ідеальне місце для перезавантаження та планування майбутнього.

Ця книга справжня «паличка-виручалочка», якщо Ви застрягли і не знаєте куди далі рухатися. Вона буде корисна для людей будь-якого віку. В інтернеті, є безліч позитивних відгуків, якщо книга вас зацікавила, то не полінуйтеся і прочитайте їх. «Чому ніхто не розповів мені це в 20» - книга натхнення, яка дарує надію і дає поштовх рухатись.

Магія ранку, Хел Елрод

Хочете змінити або поліпшити своє життя? Тоді зверніть особливу увагу на цю книгу. Наступного разу, коли будете бронювати або купувати квитки онлайн, придбайте і книгу «Магія ранку».

Вона чудово підходить для читання в машині, літаку або автобусі. У ній розкриті секрети успішного життя. Ранкові ритуали і особливі дії, які пропонує здійснювати Хел Елрод, допомогли величезній кількості людей по всьому світу поліпшити життя і відчути себе щасливіше. Хочете стати одним з таких людей? У наступну поїздку, обов'язково візьміть з собою цю книгу.

Художня література

Секрет, Ронд Берн

Любите філософствувати і міркувати про вічне? Хочете пізнати світ і відкрити всі його таємниці? Тоді книга «Секрет» буде ідеальним супутником в Вашій подорожі. Візьміть її з собою, і Ви не будете нудьгувати.

Невидима сторона Місяця, Павич Милорад

Це збірка невеликих оповідань, новел, небилиць, повчальних притч і коротких історій. Всі вони пронизані світовою культурою і міфологією. Цікава така тематика? Тоді запам'ятовуйте назву і в наступну поїздку, візьміть збірник з собою.

Подорож Гектора, або Пошуки Щастя, Француа Лелорд

Це незвичайний розповідь про пошук справжнього щастя. У книзі описується подорож психіатра Гектора. Він намагається зрозуміти для себе, що таке щастя, в чому його сенс і як стати щасливим. Всіма секретами щастя, які він зміг пізнати, герой ділиться з нами.

Книги для настрою

Хочете всю дорогу посміхатися і сміятися? Тоді придивіться до добірки веселих книг в дорогу. Для початку пройдемося по класиці. Ви напевно чули про «Золоте теля» і «Дванадцять стільців», якщо Ви ще не прочитали ці твори, то обов'язково зробіть це.

Також зверніть увагу на книгу «Манюня» від Наріне Абгарян - це по-дитячому добра і світла розповідь. Хороша історія про життя двох подружок і їх цікавих родичів. Книгу варто прочитати дорослим і дітям. Якщо Ви вирушаєте в дорогу з сім'єю, тоді ми сміливо радимо «Манюню» для читання з дітьми.

Подорожувати і читати книги - чи це не ідеальне життя? Купити квитки онлайн можна на сервісі inbus.ua. А почати читати ніколи не пізно. Прививайте собі і дітям любов до читання. Удачі Вам!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок