Нелегальні автобусні перевезення: чи варто ризикувати?

1771
10.11.18
Нелегальні автобусні перевезення: чи варто ризикувати?

У гонитві за дешевими квитками, особливо на міжнародні рейси, чимале число українських туристів виявляється в досить неприємних і навіть небезпечних для життя ситуаціях.
Прагнення будь-що-будь заощадити на проїзді, призводить до того, що люди часто потрапляють в тенета шахраїв і некомпетентних постачальників послуг. Наслідки подібних рішень бувають дуже різними: втрата великої суми грошей, кіднепінг, отримання серйозних травм при виникненні аварійної ситуації і навіть летальний результат.
Чому, варто віддати перевагу виключно легальним перевезень, і які їхні головні переваги, ми детально розповімо в даній статті.
Безумовно, ми завжди знаходимося в пошуках самого вигідної пропозиції, яке б, в першу чергу, влаштувало нас у фінансовому плані. Але, як показує практика, дешевше - не означає краще. Багато українців, бачачи ціни на транспортні послуги, особливо, автобусні рейси в Європу, просто не розуміють, чому вони стоять так дорого. Вони не бачать сенсу витрачати пристойну суму грошей на проїзд, в той час як вона могла б стати в нагоді їм вже на місці прибуття. Адже, головна мета - це відпочинок в іншому місті або країні, а не шлях до них.
Тому, вони намагаються діяти за принципом "краще трохи потерпіти, але заощадити" і впевнено погоджуються на поїздку сумнівної якості. Поняття комфорту відсувається на другий план.
Що чекає вас в разі вибору такого варіанта пересування, розглянемо нижче.

Сьогодні, все більше жителів України віддають перевагу купівлі квитків та оплату різних видів послуг за допомогою інтернет сервісів, оскільки це зручно, швидко і вигідно. Але не завжди.
Спокусившись привабливою знижкою або акцією від маловідомих транспортних фірм, користувачі з надією переводять їм гроші, після чого ті просто зникають. Бажана поїздка закінчується, так і не розпочавшись.

Як ви можете бути впевнені в тому, що за кермом автобуса буде знаходитися досвідчений і адекватний водій, який довезе вас до пункту призначень без будь-яких пригод?
Другий момент: що якщо якість належить фірмі автопарку залишає бажати кращого? Припустимо, автобуси давно не проходили технічний огляд, отже, несподівана несправність може привести до важкої аварії, через що замість відпочинку в Парижі, вас в кращому випадку, буде очікувати лікарняне ліжко.

Якщо з вами щось трапиться під час поїздки - постраждає особисте майно або ваше здоров'я, то обрана фірма, напевно, не нестиме за це ніякої відповідальності. Це означає, що скаржитися вам буде нікуди, і на компенсацію можете не розраховувати. Знову ж, зекономлені кошти підуть на самостійне відшкодування збитку або лікування.

Природно, якщо ви один раз скористаєтеся послугами якоїсь "відомої у вузьких колах" транспортної фірми, то необов'язково, що з вами трапляться всі перераховані вище нещастя. Цілком можливо, що ви нормально доберетеся в потрібний місто або країну. Але пам'ятати про те, що ризик потрапити в біду все існує і він досить високий - потрібно завжди! Тільки вам вирішувати, наскільки цінна ваша життя і безпеку.
Автобусні перевезення з inBus.ua - якісно, надійно, легально.

Існує безліч об'єктивних причин, за якими, збираючись в подорож, вам варто звернути увагу на цей сервіс з продажу автобусних квитків онлайн.
Почнемо з того, що він є одним з найсучасніших, спрямованих на поліпшення транспортного бізнесу в країні. Головна мета цього проекту - втілити в життя топ найкорисніших інноваційних ідей, здатних зробити процес автобусних перевезень максимально комфортним і доступним для жителів України, особливо для молоді.
Тепер, давайте докладно ознайомимося з головними перевагами сервісу.

Щоб купити квиток на будь-який напрямок, вам буде потрібно не більше 5 хвилин: досить буде заповнити пошукову форму, вказавши дату, маршрут і кількість місць, а потім вибрати найбільш підходящого перевізника. Після оплати вам на пошту приходить електронний квиток, який ви можете пред'явити водієві прямо з екрану свого телефону;
Адекватна ціна за типом "all inclusive"
Замовляючи квитки на автобус, ви отримуєте 100% легальну і безпечну поїздку без прихованих платежів - страховка, оплата податків, комісій і зборів автостанцій вже включені у вартість.

3. Постійний апгрейд якості послуг
З осені 2018 року, ви можете придбати квитки на обрані вам рейси в терміналах мережі 2click, розташованих у вашому місті. Після оплати, термінал видасть вам обмінний бланк, який вам перед поїздкою необхідно буде поміняти в касі автостанції на фіскальний чек.
5. Вигідні умови співпраці
Сервіс пропонує послугу cashback, яка дозволяє повертати до 2,5% від вартості кожного квитка, в разі якщо ви захочете залишити відгук про якість послуг або поділитися описом своєї подорожі в блозі.
Крім того, існує Frame inBus - спеціальний інструмент для продажу квитків, користувач розміщує на своєму сайті з метою заробітку. З кожного продажу, досконалої через свій фрейм, він отримує певний відсоток.

Дякуємо вам за те, що обираєте inBus.ua, і бажаємо вам вдалих поїздок!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок