Оновлення автостанцій Харкова

1356
13.03.20
Оновлення автостанцій Харкова

12 березня у Харкові ТОВ «Кодрайв», якому належить автобусна каса онлайн inBus.ua, презентував проект оновлення автостанцій міста.

Представник «Кодрайв» Костянтин Мінаков розповів, що проект передбачає створення європейської системи обслуговування пасажирів, переобладнання касових терміналів на зони очікування пасажирів.

На даний момент автостанції не відповідають європейським зразкам, а скоріше нагадують радянські ринки продовольчих товарів, де поняття про сервіс не змінюється протягом десятиліть.

Концепція розвитку автостанцій Харкова включає в себе побудову бренду автостанції, де ключовим буде сервіс навколо пасажира. Замість здачі площі в оренду підприємцям, які реалізуюсь на автовокзалах спідню білизну та інші товари, які не є необхідними для пасажирів, планується розташування центру з надання адміністративних послуг, банк, поштовий сервіс та ін.

 

Також будуть реалізовані умови, в яких пасажир буде почувати себе у комфорті та безпеці, де не зможуть розташуватись особи без певного місця проживання та особи, які вживаюсь алкогольні напої у громадських місцях. Автостанція стане місцем, де буде приємно знаходитись навіть пасажирам з маленькими дітьми.

 

Втілення проекту почнеться вже в поточному році.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок