Помилки мандрівників-початківців

1666
08.01.19
Помилки мандрівників-початківців

Подорожі - це найпрекрасніша частина людського життя. Раптові і заплановані, довгі і короткі, з компанією і поодинці - всі вони незабутні.

В наші дні величезну актуальність набирають самостійні подорожі. Це дійсно чудовий варіант щоб побачити світ і при цьому не витратити всі заощадження.

Якщо Ви плануєте незабаром придбати квитки онлайн і відправитися в довгоочікуване турне, тоді Вам буде корисна ця стаття. Ми сподіваємося, що прочитавши цей матеріал, Ви зробите правильні висновки і вбережете себе від багатьох проблем і неприємностей.

Отже, ми зібрали і проаналізували думки завзятих мандрівників і туристів, вивчили існуючі матеріали в мережі Інтернет і склали список найпопулярніших помилок.

1. Купівля квитків в останній момент

Багато туристів відкладають покупку квитків на останній момент. Це не правильно, адже якщо забронювати квитки онлайн заздалегідь, то можна заощадити від 20 до 40%. Звичайно можна купити недорогий квиток і напередодні поїздки, але тут Вам потрібно уважно відстежувати пропозиції і не прогадати.

2. Ретельне планування

Дуже часто мандрівники початківці перегинають палицю і надто серйозно ставляться до планування майбутньої поїздки. Це загрожує Вам тим, що Ви вже не зможете відчути яскраву бурю емоцій в новому місці. Ось Вам порада: не заганяйте себе в рамки, дихайте вільно і дозвольте собі імпровізувати під час подорожі.

3.Тяжкий багаж

Досвідчений мандрівник ніколи не бере з собою важку валізу або кілька габаритних сумок. Це розуміння приходить з досвідом. Повірте нам, з кожною новою поїздкою, Ваш багаж буде ставати все легшим і легшим. Якщо Ви вже купили квитки в інтернеті і готові виїжджати, то радимо переглянути валізу і прибрати декілька непотрібних речей. Раптом у Вас ще немає дорожньої сумки або валізи, тоді пропонуємо Вам зупинити свій вибір на виробі в розмірі S або M.

4.Цифрові технології

Ми живемо в приголомшливий час. Час, коли багато предметів перестають бути матеріальними. У розвинених країнах не складає труднощів купити електронний квиток, забронювати квитки онлайн, розплатитися кредитною карткою або скористатися послугами інтернет сервісів. Але туди, куди Ви вирушаєте, ці технології могли не дійти. Тому завжди роздруковуйте особисті та проїзні документи. У Вас на руках повинні бути всі паперові копії.

5. Обмін валют

Ніколи не проводьте операції з обміну валюти в аеропортах. За статистикою, при обміні грошей в терміналі, туристи втрачають близько 20%. Якщо для Вас це не проблема, тоді можете пропустити повз вуха нашу пораду.

6.Бездумний шопінг і марнотратство

Буває, що під час подорожі зносить дах. І туристи починають скуповувати все що бачать. Це відбувається через ейфорію, Вам настільки добре, весело і безтурботно, що хочеться ще більше порадувати себе і заохотити подарунком. І тут понеслося ... Але, по правді кажучи, бюджет поїздки і придбані сувеніри не вплинуть на ваші емоції, коли Ви вперше побачите Ейфелеву вежу, піраміди в Єгипті або Музей Тюссо.

7. Страховка

А точніше її відсутність. Це заздалегідь поганий вибір. Звичайно, всі ми сподіваємося на краще і ми бажаємо Вам, щоб у Вас ніколи не виникали непередбачені ситуації під час подорожей по інших країнах. Але на жаль, неприємності трапляються і це не рідкісне явище. Ніхто не дасть гарантію, що у Вас не схопить апендицит або Ви не отруїтеся. Саме для таких випадків і необхідно оформляти страховку.

8. Невідповідний одяг та взуття

Ми так часто жертвуємо своїм комфортом заради краси, що прийшов час щось з цим робити. Збираючись в чергову або в першу поїздку, подбайте про себе. Продумайте, як виглядати пристойно і почувати себе зручно.

Це не всі помилки мандрівників початківців. Але якщо Ви прислухаєтеся хоча б до цих порад, то Ваші поїздки поліпшяться в багато разів. Не сидіть на місці, купуйте квитки онлайн за допомогою нашого сервісу і пізнавайте світ.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок