Північною Німеччиною - на автобусі!

1505
10.11.18
Північною Німеччиною - на автобусі!

Якщо Ви думаєте, що відчули дух справжньої Німеччини, але ніколи не бували в північній її частині - тоді Вам належить зробити дивне відкриття. Я відвідав ці міста і можу сміливо заявити, що вони відрізняються особливим колоритом і символізмом. Я вибрав пасажирські перевезення Inbus і проїхався по кращих місцях Німеччини. Тепер розповім про цей досвід Вам!
Стартом нашого огляду буде порт Травемюнде, який дозволяє подорожувати по півночі країни в різних напрямках. Це порт-містечко, який часто відвідують величезні пороми зі Швеції і Фінляндії. Обійти його можна всього за півгодини, а дістатися до центру за 10 хвилин. Ідеальною картиною подорожі тут для Вас стане відвідування маяка, ресторану Fisherman і прогулянка по набережній. Крім того, я відвідав міський пляж (допомогла погода), а також площа ринку рано вранці і залишив там круглу суму.
Наступний пункт призначення, який знаходиться в 11 км від Травемюнде - це Готмунд. Село рибалок приваблює своєю ідилією і тишею. Якщо в подорожі Ви втомилися від галасливого міста, тоді відпочиньте в маленькому будинку зі справжньою дахом з соломи і привітними господарями.
20 хвилин на автобусі - і Ви вже в місті Любек, який славиться своєю старовинною архітектурою.

Вузькі затишні вулички, купецькі будинки, маленькі церковці - навіть повітря просочене історичними спогадами. Я вибрав саме виграшне місце огляду - Собор Святого Петра - і побачив справжній марципановий рай. Це фірмовий магазин Niederegger, фішкою якого є кіт, офіційно зареєстрований на Faceboke. З ним можна зробити неповторні Селфі - і я не упустив цей шанс.
Шверін сподобається любителям середньовічної архітектури, фортець, оскільки тут знаходиться Шверінского замок. Подивитися з його висоти на місто - це неповторне задоволення.

Це рай для тих, хто вважає за краще великий аутлет. Брендові речі і вдалий шопінг - ось для чого варто відвідати містечко. Я бував тут уже два знижкових сезону. Крім того, центр славиться не тільки своїми якісними речами з низькими цінами, а й неповторною архітектурою. Тому, можете купити квиток на автобус від порту Травемюнде і доїхати до місця призначення за півгодини.
Гамбурзький порт, другий за величиною, відрізняється дощовою погодою, але в ньому є на що подивитися. Перше, що слід відвідати - церква святого Михайла, з висоти якої відкривається чудовий вид. Відкриттям може стати старовинний тунель під Ельбою, а також вулиця червоних ліхтарів. Унікальним досвідом для мене стала екскурсія на завод Airbus, де я побачив, як збирають справжні літаки.

Найпівнічніший містечко Німеччини - це Фленсбург, до якого можна доїхати, використовуючи пасажирські перевезення на автобусі. Він межує з Данією, тому Ви можете розглянути мальовничі береги іншої держави. Пішохідна вулиця типова для німецького краю, а ось старовинна частина міста не дозволить Вам покласти фотоапарат назад в рюкзак протягом усього прогулянки.
Бремен знаходиться в 200 км від Травемюнде і вважається 10-м за величиною на території Німеччини. Ви можете доїхати сюди на автобусі Інбас від Любека і потрапити на батьківщину казки «Бременські музиканти». У серці міста встановлена скульптура, яка присвячена цьому мультику. У подорожі я зайшов на ринкову площу, оскільки вона входить в список найкрасивіших в Європі.
Звичайно, на цьому Північна Німеччина не закінчується. Ви можете відвідати Копенгаген, щоб подивитися на ранкову площа з висоти церкви Спасителя.

А якщо їхати на автобусі з Травемюнде в напрямку регіону Гарц, то можна потрапити в гірську місцевість. Не відмовте собі в такої можливості дізнатися справжню Німеччину і організувати комфортну подорож по Європі з пасажирськими перевезеннями Inbus.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок