Подарунки для начальника на всі випадки життя

6022
05.01.19
Подарунки для начальника на всі випадки життя

Питання про те, що подарувати шефу, рано чи пізно виникає у кожного. Тим більше не за горами новорічні свята, корпоративи, до того ж ніхто не відміняв подарунки на дні народження, ювілеї та інші урочистості.

Якщо Ви любите і поважаєте свого боса, то варто приділити особливу увагу вибору подарунка для нього. Ми продивилися мережу Інтернет і вибрали самі класні ідеї презентів для керівника.

З розумом підібраний подарунок для шефа не зіграє ролі в стосунках з босом, але це не означає, що можна йому подарувати якусь непотрібну річ.

Креативні подарунки керівнику

Якщо Ваш начальник відкритий до всього нового, якщо він розкутий чоловік, то можна подарувати йому щось позитивне, що може дійсно порадувати його.

В наш час, є безліч сервісів, за допомогою яких можна купити сертифікат на незвичайний подарунок.

  • Екстремальне водіння. Якщо Ваш бос автолюбитель, то такий сюрприз йому точно сподобається. Купуючи сертифікат «Екстремальне водіння», його власник отримує 2-х годинний урок водіння з професіоналом (умови можна корегувати).
  • Навчальний політ. Для сміливих і мужніх керівників підійде сертифікат «Навчальний політ». Тільки заздалегідь переконайтеся, що шеф не боїться висоти. А то він не зможе насолодитися подарунком.
  • Вікенд. Прекрасний сюрприз, який сподобається кожному. Можна купити сертифікат на вікенд в заміському комплексі. Чудова ідея, так що беріть на замітку.
  • Політ на повітряній кулі. Якщо Вам здається, що у боса все є, і подарувати йому нічого, то презентуйте йому сертифікат на «Політ на повітряній кулі» - він точно запам'ятає подарунок на все життя.

  • Квитки. Подарунок, який точно здивує начальника. Якщо Ви близькі з босом, то можна купити квитки онлайн в місто, в якому він народився. Або можна забронювати квитки до столиці на вихідні туди і назад. Здається це чудова ідея, варто обговорити її уважніше з колективом.

Смішні подарунки для боса

Смішні та прикольні подарунки можна дарувати тільки в тому випадку, якщо у Вас приятельські стосунки з начальником і у нього відмінне почуття гумору. Якщо Ви погано знаєте керівника, то краще не ризикувати і подумати про більш стандартний подарунок, наприклад про картину або крісло. Припустимо, що Ваш шеф, ще той жартівник, тоді він точно оцінить такі презенти.

  • Будильник що тікає. Актуальна річ для начальника і не тільки. Особливість цього будильника в тому, що він не тільки розбудить в потрібний час, але і змусить зробити міні кардіо-тренування. Коли включається музика, гаджет починає хаотично рухатися в різні боки, і щоб вимкнути його доводиться спочатку зловити.

  • Алкогольна гра. Якщо Ви спочатку думали про те, щоб піднести босові пляшку міцного напою, але краще спроявити креативність і подарувати оригінальну алкогольну гру. В онлайн магазинах можна купити п'яні шахи, казино та інші подібні ігри.
  • Харчування для космонавтів. Кумедний подарунок для шефа-жартівника. В інтернеті можна придбати ящик з тюбиками космічної сублімованої, напевно смачною, їжі. Нехай пробує, а потім розповість Вам.

Класичні подарунки начальнику

  • Красиві запонки. Це подарунок для справжнього чоловіка. Останнім часом, цей забутий аксесуар, знову набирає популярність серед чоловічого населення. Тому Ви не помилитеся, якщо презентуєте босові-моднику стильні запонки під костюм.
  • Скретч карта. Якщо Ваш начальник любить подорожувати, тоді нема чого думати. Купіть скретч карту України і забронюйте квитки онлайн до Львова. Це і буде кращим подарунком на будь-яке свято від вдячного колективу.
  • Картина. Вишуканий подарунок, який можна піднести на любе свято. Вибирайте стримані і нейтральні мотиви.

Онлайн сервіс inbus.ua бажає, щоб у кожного з Вас була улюблена робота і справедливий начальник. Заробляйте гроші і витрачайте їх на подорожі - це найкраще вкладення коштів!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок