Корисні Інстаграм аккаунти

7317
14.03.19
Корисні Інстаграм аккаунти

Збираєтеся в тривалу поїздку? Уже купили квитки онлайн і готуєтеся до виїзду? Тоді ця стаття буде для Вас дуже корисною. Ми подбали про те, щоб користувачі сервісу inbus.ua не нудьгували в дорозі і підготували добірку цікавих аккаунтів в Інстаграм.

Ми пропонуємо до Вашої уваги найрізноманітніші, але такі яскраві, пізнавальні і веселі сторінки в Instagram.

Інстаграм - благо чи зло?

Звичайно, можна звинувачувати Instagram в тому, що перегляд сторіз і постів у стрічці забирає безцінний час. Таке відбувається з багатьма людьми, але тільки через неправильній підхід. При бажанні, кожен зможе створити в Інстаграм свій особистий затишний куточок з приємними людьми, корисною інформацією та надихаючими постами.

Не сприймайте цю мережу як розсадник реклами, фотошоппа, награність і лукавства. Подивіться на неї з іншого боку - з позитивною. Instagram це можливість побудувати притулок, де Ви зможете розслаблятися, дізнаватися щось нове і мотивуватися. Все залежить від вас, ніхто не змушує користувачів цієї мережі стежити за різними дівчатами, дивитися, що вони з'їли, що намазали на обличчя тощо. Вибір залишається тільки за вами!

@ptuxerman

Якщо Ви, як і Антон любите подорожувати і відкривати для себе нові місця, то обов'язково підпишіться на його аккаунт. На своїй сторінці він ділиться приголомшливими місцями, які не вказані в жодному путівнику. Пости у Антона корисні і щирі. Він ділиться з підписниками тихими, віддаленими і казковими місцями по всьому світу. Якщо плануєте вирушити в подорож, але не знаєте куди, то обов'язково перегляньте аккаунт @ptuxerman. Тут Ви точно знайдете відповідь на своє питання. І не забувайте, що купити квитки онлайн за хорошими цінами Ви можете за допомогою сервісу inbus.ua/.

@natgeotravel

Це унікальна сторінка про планету Земля і життя на ній. Цей обліковий запис буде цікавий і дітям і дорослим. Тут публікують неймовірної краси фотографії, зроблені кращими світовими фотографами. Якщо Ви любите пости про загадки природи, про відкриття в науці, а також новини у сфері географії, історії та культури, то обов'язково додайте в стрічку цей аккаунт.

Цінуйте свій час, не витрачайте його на поїздки на вокзали за квитками і читання непотрібної інформації в соціальних мережах. Замовляйте квитки онлайн в inbus.ua і підписуйтесь тільки на цікаві для вас аккаунти в Інстаграм.

@tanya.butskaya

Тетяна, досвідчений педіатр. Вона ділиться важливою інформацією з майбутніми батьками. Про те, що вона дає слушні поради і пише корисні пости, свідчить кількість підписників - тільки вдумайтеся, її читають понад півтора мільйона людей. У неї на сторінці ви знайдете відповіді на питання з планування вагітності, про вітаміни і правильне харчування, про вибір коляски і автокрісла для малюків, а також багато іншої важливої інформації. Якщо Ви плануєте стати батьками або у вас вже є діти, то додайте в стрічку аккаунт Тетяни.

 

@alexandramitroshina 

За життям цього «розумного блогера» спостерігає більше мільйона людей Ця дівчина замотивує Вас займатися спортом, розвиватися і вчити англійську мову. У такому юному віці, Саша заробила гроші на власну квартиру. У своїх постах вона вчить, як ставити цілі і досягати їх, як правильно планувати день і розподіляти час. Вона одночасно будує власне тіло, відносини з хлопцем, бізнес і будинок для батьків. Якщо Вам не вистачає мотивації та гарного прикладу в житті, тоді обов'язково заходите на її сторінку, я впевнена, Ви затримайтеся надовго.

@lenadruma

Якщо Ви любите професійні фотографії і надихаючі пости - тоді аккаунт психолога Олени Друми буде вам цікавий і дуже корисний. У своїх постах вона піднімає гострі теми, що стосуються грошей, зрад, самопізнання і т. д. Крім сторіз і постів, Олена часто виходить в прямі ефіри і спілкується з підписниками Якщо Вам цікавий такий формат, то загляньте на її сторінку в Instagram.

Як бачите, Instagram може привносити в наше життя багато приємних емоцій, цікавої інформації та нових знань. Головне правильно вибирати аккаунти і не засмічувати стрічку непотрібними людьми, відфотошопленими фітоняшками і неправдивими новинами. З усією серйозністю ставтеся до тих сторінок, на які Ви підписуєтеся.

Ми бажаємо щоб Ваше життя і офлайн і онлайн було яскравим, добрим і веселим. Подорожуйте разом з сервісом продажу квитків inbus.ua, підписуйтесь також на наш Інста @inBus.ua, робіть гарні знімки і діліться ними в Інстаграм.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок