Підвищуємо продуктивність після свят

1563
15.01.19
Підвищуємо продуктивність після свят

Новорічні та різдвяні свята вибивають з колії майже всіх. Ми довго готуємося, з нетерпінням чекаємо їх, вони приходять... і швидко йдуть. Так хочеться зупинити мить, насолодитися кампанією рідних і близьких людей, доїсти всю смакоту, яку купували протягом останнього місяця і просто побути вдома.

Звучить все це, як музика для вух, але пора повертатися в реалії життя. Після свят завжди настають будні. І в цьому немає нічого страшного, адже прийдуть нові свята і приємні моменти.

Як повернутись в робочий режим, якщо відзначили Новий Рік «дуже добре»

Ідеальний спосіб легко увійти в звичайний режим - не виходити з нього. Якщо Ви не дотримувалися цього правила, а дозволили собі по максимуму розслабитися, неправильно харчувалися, вживали багато алкоголю і мало спали, тоді візьміть на замітку наші поради. Ми проаналізували всі і склали для Вас список корисних порад, які допоможуть Вам, повернуться в робочий лад.

  • Сон. Перше що потрібно зробити, це привести в норму режим сну. Настав час ранніх підйомів, якщо для Вас це складно і ви не висипаєтеся, то не потрібно пити багато кави. Просто дозвольте собі подрімати в обідню перерву.
  • Спорт, прогулянки і режим. З післясвятковим синдромом Вам допоможе впоратися активність. Якщо є можливість, ходіть в спортивний зал, багато гуляйте на свіжому повітрі, робіть зарядку щоранку і приймайте прохолодний душ. Це поверне Вам сили і подарує бадьорість та гарний настрій.
  • План дій. Щоб почати продуктивно працювати складіть докладний список завдань на найближчий час.

Якщо свята не виправдали очікувань

Багато людей сприймають новорічні свята - як час коли повинні збуватися мрії, відбуватися зміни в кращу сторону і вирішуватися самі собою всі проблеми, що накопичилися за рік. Приходить Новий Рік і все залишається колишнім, тому люди відчувають почуття втрати і незадоволеності. Саме тому в період повернення до робочих буднів вони сумують і не можуть зібратися з силами.

Якщо канікули не виправдали ваших сподівань, то повернення в робоче середовище, як правило, відбувається в стресовому режимі. Складно з поганим настроєм і розчаруванням ставити нові цілі, продуктивно працювати і рухатися вперед. У такій ситуації люди втрачають орієнтир і замикаються в собі, починають копатися в собі, думати, що вони зробили не так і чому не заслуговують на краще життя.

Для початку, хочеться сказати, що на Землі проживає дуже маленький відсоток людей, які повністю задоволені своїм життям - і це абсолютно нормально. Завдяки цьому, людство розвивається і не стоїть на місці. По-друге, іноді нам здається, що сусід живе краще, що у нього менше клопоту і взагалі йому у всьому щастить, але це не так і в глибині душі ми це розуміємо, але шкодуємо себе.

І так, як же почати рік, якщо свята не принесли бажаної насолоди і змін. У такій ситуації, краще, що Ви можете зробити для себе, це записатися на сеанс з психологом. Повірте, він Вам точно допоможе розібратися з накопиченими питаннями. Якщо ж з якихось причин, це Вам не підходить, тоді запам'ятовуйте наступні правила і поради.

  • Не зациклюйтесь на проблемі. Досить навантажувати себе і ростити в собі почуття втрати. Все у ваших руках. І нехай новорічні свята не виконали ваші заповітні бажання. Ви самі можете втілити їх в життя, потрібно просто прикласти зусиль. Повірте в себе і не опускайте руки. Повторіть про себе «я все зможу» і цей рік буде найкращим.

  • Піднімайте самооцінку. Не потрібно відразу кидатися в усі тяжкі, і братися за всі справи одночасно. Наприклад, Ви сподівалися, що в цей Новий Рік виграєте подорож в Лондон і там поліпшите свою англійську, або зробите перший крок до її вивчення. Нічого страшного, що в поїздку відправилися не Ви. Подумки порадійте за щасливця і відпустіть цю ситуацію. По-перше, Ви можете самостійно почати вивчати англійську мову вдома. Це зробить Вас краще як особистість, і Ви точно будете пишатися собою. А по-друге, якщо мрієте про закордон, то забронюйте квитки онлайн в inbus.ua в будь-яку столицю Європи. Завдяки цьому сервісу, Ви зможете завчасно купити квитки в інтернеті, не виходячи з дому.
    Ще один приклад для Вас, не встигли схуднути до свят, а так хотілося? Не сумуйте, почніть правильно харчуватися, сьогодні, і Ви побачите результат. Купуйте абонемент в найближчий спортивний зал або фітнес центр і займіться побудовою фігури своєї мрії. Зробіть все можливе, щоб перед новорічними святами в 2020 році у вас не було необхідності переживати з приводу зайвої ваги.
  • Не замикайтеся в собі. Проводьте час з приємними для вас людьми. Не відмовляйте собі в задоволенні випити по чашці кави з друзями. Спілкування - це дар, який нам дали боги.

Будьте щасливі, насолоджуйтесь життям і не дозволяйте стресам, поганому настрою і депресіям увійти у Ваше життя.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок