Подорож з дітьми на автобусі

2179
12.10.18
Подорож з дітьми на автобусі

Засиділися вдома і мрієте про захоплюючій подорож, яка подарує заряд бадьорості і вилікує від осінньої хандри, але вам немає з ким залишити дитину на вихідні? Тоді прийміть найпростіше і правильне рішення: візьміть її з собою!
Не поспішайте приводити десятки аргументів на користь того, що взявши в дорогу дитини, ви перекреслите саме поняття відпочинку. Це все вигадки! Ми розкриємо вам прості секрети подорожі з дітьми, завдяки яким, у вас залишаться виключно приємні враження від поїздки.

Серйозно, перестаньте! Якщо ваша дитина вже ходить в школу, то вважайте, що вам дуже пощастило. Адже в цьому випадку, можна буде відкрити для нього світ своїх інтересів, і перетворити відпочинок в справжні сімейні пригоди! Відсуньте вбік ідеї про парк розваг, дитячі центри та інших місцях, де можна "втратити" дитини на більшу частину дня.
Зберіться і обговоріть варіанти того, куди можна було б сходити всім разом: незвичайні музеї, зоопарки, виставки, спортивні змагання, музичні концерти, театральні постановки, незвичайні заклади для відпочинку. Розкажіть дитині з натхненням про свої головні захоплення, і тоді, вона, напевно, підхопить будь-яку вашу ідею.

Збираючи дитину, виберете з нею найзручніший (бажано спортивний) костюм і взуття. Віддайте перевагу кросівок або черевиків, а в автобус візьміть змінні шльопанці. Також не завадить взяти теплі шкарпетки чи гольфи. Як прогулянковий одяг, виберіть найулюбленіший одяг вашої дитини, щоб в новому незнайомому місці, вона відчувала себе комфортніше і впевненіше.
Щоб дитина могла поспати під час поїздки, візьміть з собою маленьку домашню подушку і плед. Не зайвою буде також маска для сну - багато пасажирів люблять дивитися телевізор допізна, і світло може заважати вашому малюкові.

Аптечка ніколи не буде зайвою - в подорожі може трапитися все, що завгодно. Наприклад, виходячи провітритися на черговий міжміського зупинці, сонна дитина може випадково спіткнутися на сходах автобуса. Розчин перекису водню, вата, бинт і пластирі повинні неодмінно виявитися в аптечці.
Не забудьте взяти в дорогу таблетки від харчових отруєнь, алергії і головного болю. Крім того, обов'язково захопіть засоби гігієни: дорожнє мило, зубну щітку, рушник, а також сухі і вологі серветки.
На вулиці осінь, а значить, дощ може нагрянути в найнесподіваніший момент. Візьміть з собою дитячу парасольку або плащ-дощовик. Рукавички, шапка і додаткова тепла кофта теж не будуть зайвими.
Оскільки, для дитини майбутня подорож стане великою і дуже важливою подією, то не забудьте захопити з собою фотокамеру. Кращі моменти вашого відпочинку гідні того, щоб опинитися в сімейному альбомі.

Солодощі в вигляді печива, вафель і цукерок, а також всілякі снеки, виручать вас в будь-якій ситуації, але не варто замінювати ними ситний перекус. Якщо вам належить провести в дорозі кілька годин або добу, то можете сміливо брати з собою бутерброди (бажано з вареним м'ясом), варені яйця, картопля "в мундирах" і свіжі овочі.
Якщо ж подорож займе більше доби, то на другий день краще запастися фруктами, питними йогуртами, плавленими сирками і солодкої випічкою. Відмовтеся від газованої води. Візьміть в дорогу кілька дитячих пакетів з соком, а також звичайну питну воду. Подорожуючи вперше разом з дитиною, обов'язково обирайте простий і недовгий маршрут.
Лайфхак
Якщо дуже хочеться каші, то не обов'язково купувати продукцію швидкого приготування в пакетиках - можна запарити смачну гречку в звичайному термосі всього за 20-30 хвилин. А продовжити термін придатності продуктів можна за допомогою сумки-холодильника.

Якщо вам хочеться спокійної "інтровертної" поїздки, коли кожен може розслабитися і зануритися в свої думки, то кращим рішенням стане 3 пари навушників, добірка улюбленої музики на телефонах і можливість милуватися прекрасними видами за вікном. Будь-який сучасний дитина також не відмовиться пограти в різні флеш-ігри на планшеті або подивитися веселий мультсеріал. Крім того, закачавши кілька цікавих електронних книг, ви забезпечите собі ще пару годин тиші.
Непоганим вибором також стануть онлайн-ігри на логіку, які будуть цікаві і дітям, і дорослим, і навіть можливо вашим сусідам по автобусу.

Щоб уникнути неприємних інцидентів, особливо - заколисування під час поїздки, купуйте квитки на передні місця в автобусі. Перепитайте у менеджерів про наявність кондиціонера або вікна, що відкривається. Про всяк випадок, запасіться таблетками від нудоти, а також візьміть з собою упаковку м'ятною жувальної гумки і невеликий лимон.
Лайфхак
При прояві симптомів, зробіть дитині легкий точковий масаж голови, приділяючи особливу увагу зоні розташованої під мочкою вуха, там, де закінчується щелепна кістка. Також навчіть її дихальної гімнастики: 3-4 глибокі вдихи, потім імітація позіхання.

Безумовно, безпека і комфорт виявляться на першому місці, а якщо ви при цьому перебуваєте в пошуках своєрідного "комбо" за ціною і якістю, то рекомендуємо вам звернути увагу на сайт inBus.ua. Тут ви зможете придбати автобусні квитки онлайн на найпопулярніші рейси по Україні та по країнам Європи.
У вартість кожного квитка входить страховий платіж, а також всі необхідні платежі, податки і збори. Купуючи квитки на цьому сайті, ви зможете без пересадок і з максимальною зручністю, дістатися практично в будь-яку точку світу.

Ось, мабуть, і все, що необхідно знати для того, щоб ваша спільна подорож відбулась на славу.
Бажаємо вам чудового сімейного відпочинку і море позитивних емоцій!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок