Подорожі по знакам зодіаку

1796
14.11.18
Подорожі по знакам зодіаку

 

Астрологи стверджують, що саме від положення зірок в особистому гороскопі залежать наші туристичні звички. Якщо не вірите: тоді переконайтеся самі!

Демократичні Овни


Ці хлопці не такі вибагливі і спокійно можуть вибрати недорогий курорт, але їм обов'язково потрібно знати всі умови. У них включено мінімум «де поспати і що поїсти». Основне значення має розважальна програма, яка може компенсувати фізичні незручності.

Люблячі комфорт Тельці


Ці товариші просто схиблені на слові комфорт, тому вибирають все, що йому відповідає. Крім того, гастрономічний туризм - це саме про них. А також шопінг, який просто заряджає позитивною енергією, краще ніж будь-які походи і намети.

Авантюрні Близнюки


Представники цього зодіакального кола обожнюють «кіпіш», готові в будь-який момент купити квиток на автобус - поїхати куди завгодно. Залежно від настрою, їх курс може пролягати від брил льоду Арктики до Голлівудських вечірок з Бредом Піттом. Головне, щоб компанія була хороша.

Недомашні Раки


І хоча вони часто вважаються саме такими, їм тільки потрібно задати вірний темп. Всього пару подорожей - і дорога назавжди захопить їх з головою. Їх зачаровують містичні замки і величні місця. І, звичайно ж, Раки обожнюють воду: від берегів улюбленої річки в своєму місті до безкрайніх просторів Тихого океану.

«Золоті діти» Леви


Ось хто вимагає максимального «всього» - так це Леви. Їх задовольнить тільки ліжко з ортопедичним матрацом, якісне харчування і туалет з підігрівом. Автостоп, хостели і ночівлі на природі - це справжня мука для них. Крім того, питання дозвілля має особливе значення: ці мандрівники так бояться нудьги, що можуть взяти з собою на автобус Інбас стопку книг і ноутбук, на додачу.

Впадаючі в крайність Діви


Вони обожнюють, коли за них платить хтось інший і носить їх важкі валізи в подорож за кордон. Інакше Діви можуть спокійно залишитися на дачі і присвятити свою відпустку прогулянкам в лісі, роботі на ділянці або збору врожаю. Вони не люблять сидіти склавши руки, тому точно почнуть штурмувати магазини і музеї Європи або ж влаштують пляжні ігри на лазурному березі.

Допитливі і ненаситні Ваги



Ці зоряні брати і сестри віддають перевагу екскурсіям, музеї, вояжі в старовинні міста. На курорт їх просто не затягнеш. Єдиною умовою для вибору такого виду відпочинку може стати наявність пам'ятки світового значення неподалік і можливості завести легкий романчик.

Екстрім і Скорпіони


Ці зірочки можуть надовго закритися від усіх, а потім прокинутися ближче до полудня і сказати: «Все, мені потрібні автобусні перевезення Inbus, тонни адреналіну і справжні пригоди». У ці моменти вони будуть згодні на підкорення будь-яких горизонтів, аби вони були новими і незвіданими раніше.

Любителі пригод - Стрільці


Було б з ким - вони виберуть будь куди. У Стрільців такий обсяг заряду, що вони готові об'їздити весь світ, повернутися додому, випити чаю - і повторити навколосвітню подорож знову. Крім того, вони вважають за краще індивідуальний підхід: розваги і програму подорожі завжди продумують самі.

Пафосні індивідуалісти Козероги


Заплатити величезну суму просто для того, щоб зупиниться в тому самому номері, де відпочивав король - для них не проблема. Звичайно, Козероги готові присвятити свій час гірських курортів, сплавів по річках і кемпінгу - це у них в крові. А якщо знову потягне до комфорту: фешенебельні курорти їх чекають з нетерпінням і банківськими терміналами.

Замріяні Водолії


Можуть спокійно залишитися вдома або відправитися в подорож в гордій самоті - саме про це вони мріють. Але, відірватися від дивана вони можуть тільки для яскравих вражень в хорошій компанії. Але, тільки з комфортом для душі і тіла.

Консервативні Риби


Їх захоплюють архітектурні величні споруди, красиві пейзажі, мистецтво і живопис. Якщо якесь місце їм сподобається, Риби готові повертатися туди знову і знову, щоб не проходити психологічну адаптацію. Ні, вони не зануди, а справжні цінителі прекрасного!
Дізналися себе і загорілися новими ідеями? Тоді замовляйте квиток на автобус Інбас - і вперед, за новими враженнями!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок