Найкращі бари для сну в світі!

1314
10.11.18
Найкращі бари для сну в світі!

Подорож на автобусі - це приємне заняття, але досить затяжне. Тому так здорово пройтися по вуличках нового міста, зупиниться біля бару чи ресторану та щільно пообідати. І як же хочеться після щільного обіду трохи прилягти відпочити ... І, виявляється, так можна зробити в різних куточках світу: і ми розповімо про них докладно!
Незалежно від того, ким Ви є: працьовитим офісним працівником або завзятим тусовщиком, відпочити в улюбленому барі мріють всі. Звичайно, це не зовсім звичні закладу, в яких ми звикли бувати. Тут Вам не доведеться спати на незручній барній стійці, використовуючи тарілку замість подушки. Такі приміщення обладнані спеціальними місцями для сну: в кожному закладі вони відрізняються зручністю і особистими уподобаннями господарів. Хочете, можете влаштувати гавайський чіл в гамаку або включити на телефоні серіал «Друзі» і відкинути на спеціальному кріслі підставку для ніг. Такі комфотно барчики не пропонує величезну меню з сотнями вишуканих страв і напоїв, зате мають в арсеналі інший список послуг. Ви зможете замовити релаксаційні програми, масаж і все, що допомагає для якнайшвидшого настання здорового сну. І можете забути про ненависної мелодії будильника: тут Вас розбудить ангельської голосок офіціантки. Ну просто райська насолода!

Оскільки Іспанія є справжньою батьківщиною релаксу, відкриття саме тут такого закладу цілком виправдано. Полудьонний сон і затяжна сієста тут є непогрішною традицією. Якщо Ви хочете сладенько подрімати, Вам залишиться тільки купити квиток на автобус в Мадрид і відправиться в новий центр Siesta & Go. Всього за 10 євро можна кайфово відпочити з улюбленою книжечкою, зробити Селфі або поспати. А за 14 євро для Вас буде доступна окрема кімнатка з приємно пахне свіжістю ліжечко. Незважаючи на те, що заклад працює щодня в саме ходове час: з 11.00 до 19.00, койко-місце потрібно забронювати задовго до обідньої перерви. Співробітники закладу стверджують, що основний потік людей доводиться саме на цей час. Якщо Ви хочете побачити розслаблені усмішки на обличчях людей в ділових костюмах і приєднатися до них, тоді заходите на мадридську сієсту. Геть туфлі, аміго!

Основна фішка Pauz - це спеціальне крісло з светотерапией і гідромасажем. За євро за хвилину Ви поринете в чисте задоволення, а за 15 хвилин, вартістю в 7 євро, Ви опинитеся на сьомому небі від щастя. На сайті Ви можете прочитати про сам обладнанні і вибрати прийнятну для себе програму відпочинку. А якщо не впораєтеся самостійно, туди курсують пасажирські перевезення Inbus і вже на місці співробітники Pauz допоможуть Вам підібрати підходящий варіант. Тільки враховуйте досить складний для запам'ятовування графік роботи: середа і п'ятниця з 12.00 до 15.00, а в інші будні дні: з 12.00 і до 18.00.
У центральній частині Парижа можна наштовхнутися на затишний Zen Bar à Sieste, який гарантує своїм гостям казкові умови: тиха музика в стилі ембієнт, окремі руми і повний релакс. Всього дванадцять євро - і Ви відпочиваєте чверть години. А якщо цього часу буде замало, тоді можете доплатити і отримати масаж, а також послуги майстра педикюру і манікюру. Заклад працює практично цілий день, з єдиним недільним вихідним, з 11.00 і до 20.00.

Японія також славиться своєю індустрією розваг, і тому можете сміливо купувати квиток на автобускіе перевезення Інбас і відправлятися в Токіо. Якщо Вам подобаються сучасні рішення в стилі фантастичних фільмів про майбутнє, тоді це місце для Вас! Відпочинок тут починається з капсульних готелів або відвідування Mahika Mano. Так Ви можете зануритися в абсолютно іншу атмосферу. Під дерев'яним дахом розташувалися кілька окремих гамаків, в полоні яких легко подумки перенестися на блакитний берег. Туристи тут не тільки відпочивають, а й можуть замовити собі їжу. У кафе пропагується ПП і тому овочеві страви найсмачніші. Творці ще й продають якісну каву власної обсмажування. Зайти і гарненько «повисіти» можна в будні дні з 12.00 і до 22.00, а недільний день: з 12.00 до 20.00.

Жителям Сеула і його гостям просто неймовірно пощастило: всього за чотири євро можна розслабитися і сказати всьому світу «Акуна Матата». Сенс фрази так простий: Ви отримуєте доступ до гамака, а також на додачу електричні ковдри з підігрівом та інші приємні «плюшки». У цьому кафе Вас буде оточувати виключно релаксовая атмосфера: весь час чутно ненав'язливе щебетання птахів або звучання легкої класичної музики. А якщо Ви звикли засинати з книгою в руках, тоді перед Вами буде ціла поличка з коміксами і журналами. Такий відпочинок передбачає 100% відновлення як на тілесному, так і ментальному рівні.
Відправитися в дорогу на автобусі і забути про всі побутові проблеми - саме про це ми мріємо, коли заходимо на сайт, щоб купити квиток Інбас. Але, просто так зірватися і поїхати, можуть дозволити собі далеко не всі. Але, кожна людина відчуває потребу поїздок, хоча б в сусіднє місто, якщо не на інший кінець Землі. Якщо Ви любите активний відпочинок і чергувати його з приємним спокоєм, тоді обов'язково враховуйте цей список. У цих місцях Ви можете згорнутися клубочком, як рудий кіт і гарненько подрімати перед тим, як зануритися в новий потік пригод!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок