Найнезвичайніші готелі в світі

7061
11.07.18
Найнезвичайніші готелі в світі

 

1. Будинок-бульбашка. Ірландія

В ірландському лісі на березі озера, в маєтку Finn Lough, можна зупинитися у справжній повністю прозорій бульбашці! Зсередини кожного з семи будинків-бульбашок можна побачити все навколо на 180 градусів. Ви точно не пошкодуєте про проведений тут уікенд, адже вдень можна насолодитися лісовими пейзажами, а вночі поспостерігати за зоряним небом. Гостям пропонують розміщення у номерах класів комфорт і люкс. Незвичайні кімнати обставлені дизайнерськими меблями, а в деяких є навіть ванна і кавова машина.

2. Готель Utter Inn. Швеція

Цей готель знаходиться в Вестеросі. Він складається всього лише з 1 кімнати, та й та опущена на 3 метри в озеро Мёларен. З вікон номера відкривається вид на підводний світ озера, але проживати тут довгий час зможуть далеко не всі. Якщо ви хочете відпочити, втекти від шуму великого міста, то Utter Inn – до ваших послуг, в номері панує повна тиша і ніхто не зможе вас потурбувати, адже мешканці глибин не видають жодних звуків. Спокій, тільки спокій!

3. Icehotel. Швеція

Крижаний готель розташований за 200 км за полярним колом. Цьому арт-проекту зі снігу та льоду вже більше 25 років. Раніше щозими приміщення готелю відбудовували наново і номери завжди були різного планування, форми і концепції. В сезон потепління готель танув, але, віднедавна, творці готелю запустили проект Icehotel 365 – тепер крижані двері відкриті цілий рік. У літні місяці номери охолоджуються за допомогою сонячних панелей. Усі кімнати діляться на теплі і холодні, і адміністрація рекомендує їх чергувати. Меблі у холодних номерах вручну вирізані з льоду і твердого снігу. Температура в кімнаті близько -6. Відвідувачам видається термобілизна, шапки і спальні мішки, а також надається прямий доступ до сауни. Після ночі на оленячих шкурах гостям приносять сніданок з гарячим брусничним соком. Такий відпочинок підходить любителям екстриму і для тих, хто бажає довше зберегти свою молодість, адже, як відомо, холод сприятливо впливає на стан шкіри. Тут вже головне - не перестаратися!

4. Бутік-готель з морських контейнерів. Грузія

У горах Грузії, на висоті більш ніж 2 тисячі метрів, побудували бутік-готель з морських вантажних контейнерів. Знаходиться він у Верхньому Гудаурі, приблизно в 120 кілометрах від Тбілісі. Лише дві години на автомобілі – і ви у найлюксовому вантажному контейнері, який тільки може бути. Бутік-готель – модна назва для концептуальних об'єктів розміщення, розраховані на невелику кількість гостей. Готель з морських контейнерів повторює місцевий ландшафт, каскадом спускаючись по гірському схилу. З терас готелю відкриваються панорамні види на Кавказькі гори. У Quadrum є стандартні одно- та двомісні кімнати, люкси і номери, що розраховані на велику компанію. Ми сподіваємося, що будівельники надійно закріпили нестандартні кімнати і вони витримають гостей будь-якої комплекції і з різним темпераментом.

5. Готель у колишній в'язниці. Нідерланди

У Нідерландах за останні десять років кількість злочинів значно зменшилася, і тому тут вирішили виявити оригінальність і переобладнати деякі спорожнілі в'язниці у готелі. Так і з'явився готель «Домашній арешт» в Рурмонді. Це колишня в'язниця 1863 року, камери якої перетворили в шикарні номери люкс. Звичайно ж, в «Домашньому арешті» є Wi-Fi, телевізори, ресторан вишуканої кухні, фітнес-центр і сауна. Тут можна навіть орендувати цілий відсік, щоб провести вечірку на 200 осіб. У готелі також пропонують костюми The Jailer («Тюремник»), The Lawyer ( «Адвокат»), і The Judge ( «Суддя»). Головне, під час вечірки не дуже вживатися в роль, щоб в’язниця знову не почала працювати!

6. Іглу. Фінляндія

Якщо ви все життя мріяли побачити північне сяйво, то для цього немає більш кращого місця, ніж іглу в Сааріселькя. Відвідувачі готелю живуть в невеликих скляних куполоподібних будівлях, крізь прозорі стіни яких можна милуватися холодним зоряним небом. У кожному такому будиночку розташовується двоспальне ліжко і санвузол. Але готель відкритий тільки під час періоду полярного сяйва, тобто починаючи з третього тижня серпня і до кінця квітня.

7. Дзеркальний куб на дереві. Швеція

Мандрівникам пропонують розміститися в дзеркальному кубі, який, ніби за помахом чарівної палички, тримається на дереві. В його стінах відбивається все, що його оточує: лісова глухомань, галявина і небо, тому конструкцію розміром 4х4х4 м людське око не відразу і помітить. Благо, що куб знаходиться на висоті, і гості готелю не можуть врізатися в його стіни. А щоб подібна пригода не трапилася з птахами, куб «закутаний» інфрачервоною плівкою, яку вони можуть бачити, на відміну від людей.Увесь інтер'єр готелю зроблено з березової фанери. Крім спальні для двох, є вітальня, ванна і навіть тераса на даху. Ціна ночівлі в цьому готелі досить висока – Дзеркальний куб чекає мандрівників, готових викласти € 500 на добу (зі сніданком).

8. Дерев'яний будиночок-сова. Франція

Незважаючи на те, що це не зовсім готель, а просто оригінальний об'єкт розміщення, ми вирішили включити його до переліку. Він розташований в регіоні Бордо на південному заході Франції. Тут можна переночувати в чарівних дерев'яних будиночках у вигляді лісових сов. І, що найприємніше, це безкоштовно! Ці будиночки Les Guetteurs («спостерігачі») були побудовані студією сучасного мистецтва, щоб спонукати людей вийти із задушливих міст і побути на природі. У фанерних спорудах по три поверхи. Вони обладнані круглими білими ліжками, а з вікон відкриваються мальовничі краєвиди на прилеглі угіддя. Але в холодну пору року зупинятися тут не можна, «готель» приймає гостей тільки в теплий літній період.

9. Індивідуальний тимчасовий готель Blink. По всьому світу   

Британська компанія Black Tomato придумала і запустила унікальну luxury-послугу Blink для тих, хто потребує комфорту навіть у найвіддаленіших куточках світу. Мандрівники можуть переночувати у будь-якому місці планети. Єдиною причиною для відмови клієнтові є незаконність розміщення готелю в тому чи іншому місці – раптом вам захочеться переночувати в місці стратегічної важливості або біля якоїсь військової бази. Для клієнтів спеціально «будують» індивідуальний тимчасовий готель. Його оформлюють виходячи з побажань і смаків клієнта. Тип житла мандрівники обирають, спираючись на свої потреби. Компанія пропонує будь-які варіанти:
- шатер;
- купол;
- сфера;
- юрта;
- тропічна вілла.
Ціни на такий відпочинок, звичайно, не маленькі, але і послуга надається унікальна. Замовлення потрібно робити заздалегідь - за 3-5 місяців до передбачуваної дати відпочинку, щоб фахівці компанії встигли розробити і звести ексклюзивний готель мрії.

10. Null Stern Hotel, ( «Готель без єдиної зірки»). Швейцарія

«Єдина зірка – це ви», – йдеться в слогані готелю. Насправді, готель не має не тільки зірок, але й кімнат. Взагалі. Готель являє собою скоріше концептуальний проект, адже він пропонує гостям тільки двоспальне ліжко і кілька полиць з нічниками під відкритим небом. Ані дверей, ані стін, ані стелі. Але він точно подарує незабутні емоції, адже за задумом авторів, саме так можна відчути всю повноту швейцарських Альп – залишившись з ними наодинці. Головне, щоб під час вашого єднання з природою не почалася гроза, тому заздалегідь перевірте прогноз погоди, вирушаючи в подорож.

Купуйте автобусні квитки онлайн на сайті inBus.ua. Бажаємо вам незабутніх і нестандартних пригод!

 

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок