Серіали в дорогу

3475
26.12.18
Серіали в дорогу

Нудно в дорозі? Не знаєте чим себе зайняти? У нас є ідея, як прогнати Вашу нудьгу. Якщо у Вас є планшет або смартфон з достатньою кількістю пам'яті, то Ви щасливчик. Закачайте улюблені серіали на свій гаджет, і Ви врятовані. Для того, щоб відправитися в незабутню подорож, треба купити квитки онлайн і заздалегідь продумати дозвілля під час дороги. Ми пропонуємо Вам список самих класних серіалів.

Комедійні серіали                                         

Хочете всю дорогу сміятися і веселитися? Тоді ознайомтеся з нашою підбіркою комедійних серіалів, від яких ви не зможете відірватися всю дорогу.

Чудовий серіал, який демонструє наскільки чоловіки і жінки різні істоти. Сюжет на грані фолу і реальності. Гумор дещо вульгарний, але якщо Вас це не засмучує, тоді цей серіал точно прийде Вам до душі. Скачуйте і дивіться.

Якщо Ви любите наукову фантастику, тоді серіал про ученого-алкоголіка, який будує в гаражі космічні кораблі і подорожує в космосі зі своїм онуком Морті, Вам сподобається.

Сучасний серіал про те, як вижити в епоху гаджетів, соціальних мереж, лайків, смайликів і ютьюба.

Серіал дуже легких и ненав’язливий. Головний герой Філ живе у постапокаліпсичному світі. Він може робити все, що надумається, але йому нудно, і раптом виявляється що він не один. Веселий серіал для перегляду в автобусі.

Детективи

Детективні серіали - прекрасна можливість згаяти час з користю. Купили квитки онлайн і готуєтеся до довгої поїздки? Тоді завантажте на планшет декілька заплутаних серіалів, і Ви точно не нудьгуватимете. Ми підготували підбірку захоплюючих детективів з яскравими героями.

Серіал захоплює з першої хвилини перегляду, упродовж кожної серії відчувається британська атмосфера. Головна героїня інспектор-криміналіст в поліції. Їй багато в чому треба розібратися.…

Заради такого серіалу Ви навіть на зупинках виходити з автобуса не станете. Кожна з серій динамічна з інтригами і таємницями. Викладачка і талановитий адвокат навчає студентів важливому курсу про те, як уникнути кримінального покарання. Деякі студенті добре запам’ятали цей курс.

Жіночі серіали

Легкий серіал для усієї сім'ї. Особливо його люблять дівчата, що шукають себе і своє місце у світі. Головна героїня «правильна дівчинка», яка поїхала в Таїланд. Повернеться вона зовсім іншою, і не одна. Серіал «Куку» -це стьоб над схибленими в духовному пошуку людьми.

Інтриги, брехня, хитрість і підступність, ось що буде в цьому серіалі. Сексуальні і амбітні жінки, що приїхали з країн Латинської Америки влаштовуються покоївками до місцевих багачів. Вони няньчать їх дітей, стежать за господарями і роблять багато дурниць.

Для підлітків

Скоро нагрянуть довгоочікувані новорічні канікули. Багато батьків хочуть відправити своїх дітей до нових місць. Хтось купить квитки онлайн у Львів або Київ, хтось забронює для дитини квиток в інтернеті в Європу, або відправлять автобусним туром по європейським столицям. У студентів теж щаслива пора, вони також активно подорожують в цей час. Саме для Вас ми і відібрали зухвалі і яскраві серіали - такі ж, як і самі підлітки.

У центрі сюжету звичайна старшокласниця Дженна. У один жахливий ранок дівчина падає і ламає руку. Однокласники тут же вирішують, що це була спроба суїциду. Дженні доводиться жити з цим, хоча у неї і так багато неприємностей.

Безкомпромісний британський серіал про підлітків. У серіалі показані молодіжні тусовки з алкоголем і наркотиками. У сюжеті розкриваються гострі питання про мораль, пошук себе і перший секс.

Довгі поїздки на автобусі для багатьох мандрівників є неприємним випробуванням. Ми сподіваємося, що прочитавши цей матеріал, Ви виберете для себе серіали в дорогу, які не дадуть Вам нудьгувати. Купуйте квитки онлайн і заздалегідь готуйтеся до кожної поїздки! Щасливої дороги!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок