Топ-найпопулярніших автобусних напрямків з Києва

1776
07.11.18
Топ-найпопулярніших автобусних напрямків з Києва

Подорож з центру столиці - це завжди захоплююча поїздка, оскільки всі горизонти відкриті. Куди б Ви не вирушили, Ви отримаєте нові враження і справжнє задоволення. Але, дивлячись на табло з відправленням автобусів, виникає питання: а куди мені поїхати на цей раз? Ми постараємося допомогти знайти правильну відповідь по Вашому запиту!
Місто з історією в безліч століть не може бути нецікавим. Тим більше, коли мова йде про столицю Польщі - Варшаві. Якщо Вам пощастило купити квиток на автобус саме сюди, тоді швидше вирушайте на Замкову площу. Тут розташований Собор св. Яна, в якому проходила коронація польських королів. Не забудьте зазирнути на територію дворівневого саду, який затишно влаштувався в університеті, на даху його бібліотеки. Відкрити для себе приголомшливий вид на все місто можна з Палацу культури і науки. А поїсти заходите в ресторанчик «У Фукер», який знаменитий своєю атмосферою родинності.
Транзит Київ-Варшава, вартість квитка 677.51 грн.

Купити квиток на автобус до Праги - це правильне рішення для тих, хто хоче насолодитися видами дійсно красивого міста. Чого вартий один Карлова моста, з якого відкривається огляд на весь старе місто. А Страговский двір вражає своїм змістом: древній монастир буквально повертає в 14 століття і здається, що з-за повороту вийде королівська стража. Крім того, цей архітектурний пам'ятник включає і Страгівського бібліотеку, яка зберігає такі екземпляри художньої літератури, яких більше не знайти ніде в світі. Коли ви нагодовані культурною програмою, обов'язково заходите в чеська ресторанчик за пивом і м'ясом, приготованими відповідно до місцевих традицій.
Прямий рейс Київ-Прага, вартість квитка 2431.00 грн.

Балтійська столиця - Вільнюс - по праву вважає найбільш затишній з усіх, оскільки зберегла стародавні замки. Спочатку їх було три: Кривий, Дольний і Гірський. Але, зараз ціла частина Гірського - Вежа Гедімінаса, яка включає секцію Національного музею Литви. З її висоти відкривається найкращий огляд, який дозволяє насолодитися видом на Вільнюс. Цікаво, що в країні дуже популярні ресторани і піцерії італійської кухні. Тому можете сміливо вирушати після відвідин замку в Medininkai і відпочити на території літнього садка, в суспільстві інших туристів і жителів міста.
Прямий рейс Київ-Вільнюс, вартість квитка 1441.00 грн.

Уже не Росія, але ще не Європа - саме так туристи відгукуються про Мінську в своїх тревел-блогах. І це не дивно, тому що в цьому місті настільки приємна атмосфера з великою кількістю красивих місць, що хочеться затримати ще на кілька днів. Якщо пасажирські перевезення Інбас везуть Вас до Мінська, тоді обов'язково зупиніться подивитися Піщаловскій замок, а також прогулятися по проспекту Незалежності - найбільшого зібрання представників архітектури радянського часу.
Пообідати сучасної ф'южн-кухнею і типовими білоруськими стравами можна в «Грунвальд», «Камянiце» і «Кухмiстре».
Прямий рейс Київ-Мінськ, вартість квитка 556.56 грн.

Одеса - це морський курорт, де відпочиває не тільки тіло, а в першу чергу - душа. Тому, поспішайте купити квиток на автобус і рвонути на Привоз, який обріс неповторними легендами. Тут ринкові відносини зведені до рівня мистецтва - таке пропустити не можна. Вдосталь наторгували, вирушайте на пляжі Одеси: Аркадія і Ланжерон. Тут є все: від цнотливих прогулянок по набережній до відчайдушних тусовок в нічному клубі. І не забудьте відвідати таке затишне кафе «Компот» - знамените місце, де на Дерибасівській Вам зроблять все по-домашньому!
Прямий рейс Київ-Одеса Привоз, вартість квитка 402.51 грн.

Софіївський парк - це те, для чого туристи оплачують автобусні перевезення в Умань. По-справжньому великий подарунок Людвіга Метцеля - військового інженера - вдячному людству. На території парку зібрані тисячі рідкісних рослин, а також привезені екзотичні дерева з усіх куточків світу. Гуляючи по стежках можна відчути себе головним героєм фільму «Троя» і опинитися наодинці з грецькими божествами. Що стосується більш сучасних пам'яток, в місті встановлено фонтан зі світломузикою, який ввечері включається на шоу «Перлина кохання». Таке варто побачити хоча б раз в житті.
Прямий рейс Київ-Умань, вартість квитка 237.39 грн.

Кам'янець-Подільський відрізняється особливою атмосферою, яка поєднує романтику сучасності і багатовікового міста. Візитною карткою цього міста став Старий замок, куди можна приїхати на автобусі Inbus, з численними вежами з особливою історією. Турецький міст, який веде до фортеці, улюблене місце всіх закоханих. А відразу за ним розташований Новий замок, який був побудований в 17 столітті. У самому ж місті обов'язковим місцем для Селфі стали сучасні мурали на Червоноармійській, Лесі Українки, Соборній і Зарванській вулицях. А якщо Ви захочете гарненько перекусити, вирушайте за домашньою випічкою в «Кава від поліцмейстера».
Прямий рейс Київ-Кам'янець-Подільський вартість квитка 445.60 грн.

Верховина - вмістилище 7 чудес України, які доступні для перегляду в будь-який час року. Ви можете насолодитися прекрасним видом скель в Угорському, Довбушевими Коморами, затишній церквою Різдва Богородиці. Подивитися на гострі скелі Шпиці - суцільне задоволення, так само як і перевірити свої навички моржа в озері Марічейка. А зробити Селфі на тлі Писаного Каменя і побувати в обсерваторії на горі Піп Іван Чорногірський - просто must travel. Розкуштувати гуцульську кухню, перебуваючи в самому серці Карпат, можна в ресторані готелю «Верховель».
Прямий рейс Київ-Верховина вартість квитка 678.99 грн.

Вперед, відкривати нові горизонти, а з InBus.ua подорожі стають ще приємнішими!

 

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок