Зимові лайфхаки, які полегшать життя дівчатам

4176
28.12.18
Зимові лайфхаки, які полегшать життя дівчатам

Жінки - це прекрасна половина людства! Але, нажаль, взимку не так-то просто цьому відповідати. У холодну пору року шкіра сохне, губи вимагають додаткового живлення, а волосся постійно електризується під хустками, капюшонами і шапками. Взагалі, складно виглядати красиво, коли на вулиці мороз і вітер. Але ми знаємо деякі секрети та хитрості, якими із задоволенням поділимося з Вами.

Як виглядати стильно взимку

Для початку скажемо, що коли температура опускається нижче -20 С, то забутьте про красу і моду. Ваше завдання почувати себе комфортно і просто бути в теплі. Всі наші лайфхаки розраховані на середньостатистичну зиму.

І ще одне застереження, якщо ви купили квитки онлайн, і збираєтеся в тривалу подорож на автобусі або поїздом, то Вам теж варто в першу чергу думати про зручність, а не про зовнішній вигляд.

І так, як же виглядатиме стильно взимку? Звичайно, важливу роль відіграє силует. Але в холодну погоду, складно підібрати образ з силуетом який Вам пасує. Адже пуховики і шуби часто роблять з дівчат колобків. Тому робіть ставку на колір. Це і є перша порада - одягайтеся взимку в яскраві, насичені відтінки. Грайте з кольоровими комбінаціями, експериментуйте і пробуйте нові для себе поєднання.

Якщо у Вас вже є чорний пуховик або сіре пальто, тоді додайте до свого образу яскравих аксесуарів. Придивіться до в'язаним шапок в контрастних відтінках. На щастя, мас маркет пропонує величезний асортимент недорогих, але класних зимових аксесуарів. Зверніть свою увагу на рукавиці з цікавих фактур, на об'ємні шарфи і палантини, а також пов'язки, берети і трикотажні шапки.

Щоб кожен день виглядати по-різному, Вам всього лише потрібно мати кілька головних уборів і пару сумок. Комбінуйте свої аксесуари за настроєм, і Ви будете чарівною цієї зими.

Купили в інтернеті квитки і відправляєтеся в дорогу - зверніть особливу увагу на теплі комбінезони. Взимку вони взагалі дуже актуальні, а в дорозі просто незамінні. У них дуже тепло і затишно, до того ж купити їх можна в інтернеті, коли Ви бронюєте квитки онлайн. Все просто!

Догляд за шкірою і волоссям

Низька температура, вітер, відсутність сонця, вологість на вулиці і сухе повітря в приміщеннях - все це згубно впливає на нашу шкіру, волосся і губи. Як показує практика, перше що страждає - це шкіра на губах. Тому в холодну пору року потрібно приділяти їм особливу увагу. Балувати хорошими бальзамами і регулярно використовувати скраби.

Скраб для губ

Не обов'язково витрачати багато грошей, щоб мати гарний вигляд. Можна проявити кмітливість і приготувати натуральні засоби по догляду за шкірою в домашніх умовах. Наприклад, щоб зробити якісний скраб для губ, досить просто змішати мед і трохи цукру. Цією сумішшю помасажуйте губи і всі «шелушинки» підуть. Якщо в будинку немає цих інгредієнтів, то зубна щітка точно є. Вона теж хороший помічник у боротьбі за красу губ. Змочіть її теплою водою і дбайливо потріть губи, але дуже акуратно. Після того, як Ви прибрали омертвілі клітини, потрібно зволожити шкіру і наситити її. Для цього скористаєтеся бальзамом для губ, або підручними засобами, такими як домашнє вершкове масло або вершки.

Зволоження шкіри

Взимку, наша шкіра вимагає більшого зволоження, тому не лінуйтеся і регулярно балуйте шкіру обличчя і тіла зволожуючими кремами, лосьйонами і тоніками. Беріть на замітку, щоб крем доставив більше вологи Вашій шкірі, просто збризніть поверх нього термальною водою.

Взимку, косметологи рекомендують міняти косметичні засоби на більш поживні і розроблені спеціально для холодної пори року. Ми вважаємо, що все це маркетинг. Тому рекомендуємо, просто в нічний крем додавати кілька крапель масл. Так, Ваша шкіра буде виглядати більш гладкою і сяючою.

Увага лайфхак - щоб взимку тональна основа ідеально лягала на шкіру, потрібно розбавити її маслом макадамії, абрикосових або виноградних кісточок.

Догляд за волоссям


Нестача вітамінів, мікроелементів і занадто сухе повітря в квартирах ведуть до того, що волосся стає ламким, тьмяним, часто посилюється їх випадання і з'являється лупа. Для підтримки краси Вашого волосся, ми склали список корисних порад.

  • Кровопостачання. При низькій температурі судини сильно звужуються. Через це цибулини недоотримують корисних речовин, які надходять до них через лімфу та кров. Ви можете допомогти їм, просто масажуючи голову. До речі, робити масаж голови можна в дорозі. У сервісі inbus.ua Ви можете купити квитки за найнижчими цінами в будь-який куточок України і Європи. Так що, вирушаючи в дорогу, не втрачайте часу дарма - покращуйте кровопостачання шкіри голови.
  • Живлення. Крім засобів якими Ви користуєтеся щодня, додайте ще додаткові креми, масла і емульсії які непотрібно змивати. Вони допоможуть Вашому волоссю легше перенести зиму і залишитися такими ж красивими.
  • Зволоження. Пийте більше чистої води і якщо є можливість, придбайте додому зволожувач повітря.

Імунітет

Для підтримки імунітету Вам потрібно просто не лінуватися. Заварюйте чай з лимоном і імбиром. Робіть напої з журавлини і калини. Щодня з'їдайте по яблуку і чайній ложці меду. Не нехтуйте часником.

Ми бажаємо, щоб цієї зими Ви відчували себе, як ніколи добре. Ми хочемо, щоб Ви не хворіли і не витрачали гроші на таблетки, краще купіть квитки в inbus.ua і рушайте в незабутню подорож всією сім'єю.

З наступаючими святами!

 

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок