Україна, Одеса, Фестиваль

15 причин бути на фестивалі Z-Games 21-27 серпня в Одесі

2384
24.08.17
15 причин бути на фестивалі Z-Games 21-27 серпня в Одесі

По-справжньому відірватися в цьому житті і відчути нереальний драйв від екстриму виз можете цього року в легендарній Одесі-мамі, на золотистому березі Чорного моря. Починаючи з 21 серпня, тут буде проходити спортивно-музичний пляжний фестиваль Z-Games. Купити автобусні квитки і з комфортом дістатися прямо на піщаний пляж у моря можна на inBus.ua.

Потрапити до самісінького епіцентру найбільшої тусовки в Європі можна всім спортсменам, аматорам, професіоналам і починаючим шанувальникам екстриму. Серф-фестиваль Z-Games – це реальне фентезі наяву, піруети спортсменів, від яких захоплює подих, найкрутіші екстремальні змагання і спортивні турніри, а також солідний призовий фонд.

Екстремальні види спорту, МТВ і ВМХ, скелелазіння, фріран и паркур, кайтсерфінг, фрізбі, скімбординг, скейтбординг, слеклайн, роллерблейдінг, брейк-данс – все це можна побачити наживо і взяти участь у реальних змаганнях. А ще виступи всесвітньо відомих зірок, сети від топових діджеїв і нові зустрічі, знайомства, романтичні пляжні вечірки і танці до ранку прямо на березі Чорного моря.

15 причин відвідати Z-Games в Одесі і відчути the spirit of action

Організатори підготували величезні спортивні конструкції для тих, хто зважився взяти участь в екстремальному спортивному турнірі. Вам не доведеться знову відстежувати виступи знаменитих спортсменів онлайн або по телевізору, ви можете побачити все на власні очі і сфотографувати для соціальних мереж.

Фестиваль екстриму Z-Games було вперше організовано в 2010 році, і тепер він щорічно проводиться на березі Чорного моря. Це одна з найбільших спортивних і культурних подій у Східній Європі, у ньому беруть участь більше 10 000 людей з різних країн світу. Цього року очікується справжній бум і прибуття на змагання представників з різних країн Європи, Азії, Америки.

Z-Games об'єднує найновіші напрямки активних видів спорту, відкриває нові тенденції в світі екстриму і захоплює магічною енергією драйву широке коло людей в різних куточках планети. Чи хочете ви відчути 100-відсотковий рівень адреналіну в крові? Залиште вдома свої турботи і проблеми бізнесу, пориньте в світ драйву, екстриму та ризику!

Всього кілька днів на сонячних пляжах Чорного моря змусять вас поглянути на світ зовсім іншими очима і відкрити для себе екстремальні захоплення. Це можливо тільки раз на рік, зовсім поруч, в Одесі. І не потрібно їхати на край світу за черговою порцією позитивної енергії. Це нові зустрічі з друзями і однодумцями, що не уявляють свого життя без екстриму, від якого в звичайної людини холоне кров у жилах.

Чому ти повинен бути на фестивалі Z-Games 21-27 серпня?

  1. Збір більше ніж 10 000 спортсменів та спортсменок, що обрали екстремальні види спорту в якості професії;
  2. Новинки в сфері екстриму з усього світу за участю професіоналів і команд світового класу;
  3. Найспортивніші люди з різних куточків планети приїздять на фестиваль Z-Games;
  4. Величезні будівельні конструкції підготовлені організаторами для екстремальних змагань;
  5. Перемога в престижних іграх Z-Games відкриває шлях до нових вершин екстремального спорту;
  6. Секрети і фішки відомих учасників і видатних спортсменів, приголомшливі стрибки і ходьба по лезу ножа;
  7. Виживання в непіддатних розумінню умовах і 100-відсотковий адреналін в крові;
  8. Атмосфера нереального драйву і захоплюючого уяву екстриму, в якій не виключено навіть те, що спортсмени скоро почнуть ходити по воді морської затоки;
  9. Фестиваль проводиться в форматі опен-ейр з усіма перевагами спортивних змагань на свіжому повітрі і здорового способу життя;
  10. Солнце, хвилі, море, золотий пляж лагуни, Чорноморське узбережжя дарує всім учасникам свіжий морський бриз і попутний вітер;
  11. Концерти світових зірок і діджеїв, жива музика і улюблені виконавці, великий музичний live лайнап;
  12. Тут можна побачити представників провідних клубів і DJ з країн, що їдуть на Z-Games;
  13. Конкурси краси і змагання для не спортсменів, просто фанів і вболівальників з розважальними шоу і музичним line-up;
  14. Прогулянки на яхті, катері, водному мотоциклі на вибір і за бажанням, романтичні зустрічі, пляжні вечірки, танці на дискотеці всю ніч;
  15. Повне занурення без часу на адаптацію, розвинена інфраструктура дозволяє не відриватися від фестивалю ні на секунду.

Приїздити можна всім без винятку, незалежно від спортивної підготовки, професійних навичок і досвіду. Перш за все, для того, щоб вболівати за всіх учасників змагань. Зовсім не обов'язково брати участь в спортивних контестах, підтримка глядачів цінується нітрохи не менше за саму участь. Тому всім welcome до міжнародного молодіжного фестивалю!

Вільна атмосфера, тисячі видів смачних страв вуличної і ресторанної їжі, фудкорт, сервіс з проживанням в комфортному кемпінгу дозволяє влаштуватися на природі з усіма зручностями і ні про що не хвилюватися!

Незабутні враження залишаються з учасниками фестивалю на все життя. Море емоцій від пляжних видів спорту та відмінного відпочинку буде завжди приносити радість і задоволення, викликати захоплення і зігрівати душу. Збираємося ж у шлях на пляжний фестиваль Z-Games!

Як приїхати на фестиваль в Затоку/Одеса?

Купити квитки на автобус до Одеси і дістатися з повним комфортом, без пересадок і очікувань в дорозі можна в компанії inBus.ua. Продаж проводиться в сучасному форматі онлайн, без черг в касу і поїздок до автовокзалу. Відправлення в рейс з автостанції, розклад маршрутів і час прибуття на офіційному сайті.

Рейси до Одеси відправляються з Києва, Миколаєва, Запоріжжя, Харкова, Маріуполя, Дніпропетровська, Каховки та інших міст України. Детальніше дізнатися розклад і час відправлення можна на сайті, клікнувши на картинку. Один з популярних напрямків, Миколаїв-Одеса коштує від 79 гривень.

Квитки можна замовити відразу в обидва боки з різних областей України, а також з різних країн світу. Компанія здійснює продаж квитків онлайн на міжнародні автобусні рейси до Варшави, Неаполя, Кельна, Праги, Фрайбурга, Салерно та інших міст Європи.

Не відкладайте важливі рішення в житті на потім – збирайтеся в дорогу на міжнародний пляжний фестиваль Z-Games в Затоці/Одеса! Продаж автобусних квитків проводиться зі сплатою необхідних податків і зборів, гарантією наявності місця і посадки в автобус.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок