7 найбільш екстремальних розваг для туристів

1946
17.09.18
7 найбільш екстремальних розваг для туристів

Чи нещодавно ви відчували, як кров шалено пульсує у скронях, а ноги тремтять від хвилювання? Коли останнього разу ви сильно лякалися, раділи, дивувалися та голосно верещали від захвату?!
Якщо ви вже почали забувати, наскільки прекрасним може бути життя і в чому, власне, полягає сенс вашого існування, то ця стаття створена саме для вас! Тут ми розповімо про найбільш екстремальні розваги, які чекають на вас під час подорожі у далекі країни.
Nota bene: вони чекають на вас, аби пробудити до життя!

Пам'ятаєте, як одну дівчинку на ім'я Еллі, при дуже дивних обставинах занесло разом із цуценям малої породи до Чарівної країни? У вас також може з'явитися подібна нагода, якщо приїдете поганятися за торнадо до Сполучених Штатів. Спеціально для подібних вам сміливців, місцеві компанії радо запропонують комфортабельний мікроавтобус, а заразом, і благословлять вас хресним знаменням на доріжку. Найкращий час для подорожі – з червня по грудень.
Порада: оскільки подібний вид розваг, користується доволі високою популярністю, то краще замовляти квитки за 1-2 тижні до відпустки.

Якщо вам не вистачає мотивації задля того, аби почати життя з нового аркуша, то сумнозвісна "Стежка смерті", що обвилася навколо гори Хуашань у Китаї, неодмінно вам у цьому допоможе.
Відчуйте себе завислим поміж двох світів – життям та смертю, на вузькій доріжці з потертих старих дошок, де немає ніяких захисних споруд та інших гарантій безпеки. Один-два необережні рухи та все може закінчитися, так і не розпочавшись. Єдиним вашим порятунком стане спеціальний пояс із тросом та карабіном, за допомогою якого, ви можете пристебнути себе до старого канату, що проходить через весь шлях до самої верхівки гори.
Будьте певні – пройшовши це випробування, ви повернетеся додому зовсім іншою людиною!
Порада: Ні у якому разі, не відмовляйтеся від допомоги провідника, якщо ви дійсно бажаєте повернутися назад.

Однією із найбільш "зухвалих" у світі скель, яка щорічно, наче магнітом, притягує до себе тисячі туристів, є відомий Язик Троля або "Trolltunga", що знаходиться у норвезькій долині Скьеггедаль.
Є щось таке у її обрисах, що змушує людей робити дивні речі: стрибати на скакалці на самому краю скелі, стояти на голові, виконувати національний танок або навіть влаштовувати акустичний концерт!
А що зробите ви, коли Троль покаже вам свого язика?
Порада: Погода у Норвегії схожа на жіночий настрій – то спека, то сніг. Тому, вирушаючи в похід, подбайте про те, аби у вашому рюкзаку було усе необхідне: теплі речі, водонепроникний одяг та заздалегідь підготовлений ланч.

Кажуть, якщо забратися на третю у списку найвищих телевеж світу – CN Tower у Канаді (553, 3 м), та три рази обійти по парапету навколо неї, то загадане вами бажання обов'язково здійсниться! Або ні.
Проте, заряд адреналіну у вашій крові буде просто колосальним!
Якщо це саме те, чого вам так не вистачає, то сміливо вирушайте на екскурсію під назвою "EdgeWalk", де на вас надягнуть спеціальний костюм, надійно прикріплений страхувальним тросом до металевої конструкції, та випустять погуляти по 1,5 метровому парапету.
Порада: з телевежі відкривається приголомшлива панорама Канади, тому обов’язково захопіть із собою фотоапарат.

Є одне містечко в Ірландії, розташоване на території графства Клер, куди частіше за все відправляються найвідчайдушніші туристи. Тут знаходяться похмурі сумнозвісні кручі Мохер. Підійнятися, а головне, тривалий час утриматися на їхній найвищій точці (214 метрів) вдається далеко не кожному.
Головними перешкодами є сильні пориви вітру, який буде без кінця заважати вам, насолоджуватися красою Атлантичного океану, а також шорсткувата, місцями дуже слизька поверхня скель. Якщо підійти дуже близько до краю, то політ з цієї кручі може стати першим і останнім у вашому житті.
Порада: якщо ви все ж таки зважитеся відвідати кручі Мохер, то ні у якому разі не робіть це самостійно – хтось обов’язково повинен зробити фото вашого героїчного вчинку!

Якщо ви вже давно виросли, але так і не встигли, як слід насолодитися забавками на дитячому майданчику, то не біда – в Еквадорі вас зустрінуть з широко розкритими обіймами та відведуть до спеціальних "гойдалок для дорослих".
Вирушайте до парку Баньос, розташованому на висоті 2660 м,  зручніше всідайтеся на дерев'яній лавці, надягайте каску та пояс безпеки, пристібайте страхувальний трос та ... полетіли! Під час гойдання над 600-метровим урвищем, ви зможете досхочу намилуватися квітучою долиною та діючим вулканом Тунгурауа.
Буде "трохи" лячно та дуже весело. Майже, як у дитинстві!
Порада: оскільки, громадський транспорт, яким ви могли б дістатися до парку – відсутній, то найбільш оптимальним рішенням буде звернутися за допомогою до місцевих мешканців – хто-небудь неодмінно погодиться вас підвезти.

Для того, аби осягнути дзен, можна рухатися не тільки угору, а і углиб. Після того, як ви вже переможете свій страх перед висотою, настане час близького знайомства із підводним світом. А куди вам слід поїхати? Звичайно ж, у рибальське містечко під назвою Гансбай – видатну "столицю білих акул"!
Саме тут, на вас чекатиме незабутнє 15 хвилинне побачення із зубатими морськими хижаками, впродовж якого, ви будете ховатися за прутами сталевої клітки з 6-8 схожими на вас відчайдухами.
Після того, як ви успішно або не дуже, пройдете випробування, можете заспокоїтися та відпочити у найближчому із місцевих кафе, спостерігаючи за життям гарненьких морських котиків.
Порада: замовити подібне, “санкціоноване” вторгнення у приватне життя акул, рекомендуємо заздалегідь у місцевих компаніях.

Тепер ви знаєте, як додати яскравих фарб до свого повсякденного екзистенціалізму, отримати заряд бадьорості та усвідомити, що кожен дарований нам день життя – це маленьке диво. Carpe diem!
Збираючись у подорож, подбайте про свій комфорт та заздалегідь придбайте автобусні квитки онлайн на сайті inBus.ua.
Щасливої дороги!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок