Новий Рік, Подарунки

Що дарують на Новий рік співробітники компаній

2037
11.12.17
Що дарують на Новий рік співробітники компаній

Кожна компанія намагається напередодні Нового року винагородити своїх працівників за сумлінну працю. Визнання начальством заслуг кожного робітника є сильним мотивуючим фактором, що надихає на нові трудові звершення. Пропонуємо вам дізнатися, які подарунки готують своїм підлеглим керівники всесвітньо відомих компаній.

 

Microsoft. Власники цієї корпорації зробили оригінальний хід, подарувавши обмежену серію ігрової консолі Xbox One з мотивуючим написом «Я зробив це».

Mail.ru. Керівництву цієї компанії також не бракує креативних ідей. Для своїх працівників вони залили лід просто в офісі. Ковзанку з гучною назвою «Нічосі», площа якої складає 352 кв. м, було споруджено в спортивній залі. Не обійшлося й без двосторонніх камізельок з корпоративною символікою. Не виключено, що наступного року власники забажають купити квиток на автобус, аби відправити персонал у якусь захоплюючу подорож.

Apple. Раніше керівництво «яблука» вже презентувало працівникам навушники urBeats та можливість користатися стрімінговим сервісом Apple Music упродовж 9 місяців. Цього року персонал отримав футболки з оригінальним написом у вигляді місії компанії.

Тінькофф Банк. Засновник фінансової установи відзначив вісьмох найбільш відданих працівників, що працюють в ній від дня створення, розкішним подарунком – автомобілем BMW 5-ї серії. Цей широкий жест символізує визнання їх сумлінної праці, яка сприяла успіху компанії.

Ferrari. Керівництво славетної стайні не виділяється оригінальністю подарунків та пропонує працівникам самим обрати собі презент на суму 5 тисяч євро. Можливо, хтось із них виявить творчий підхід та організує для себе захоплюючу подорож, придбавши квитки онлайн на сайті inBus.ua.

Orade. Виробник програмного забезпечення зі Сполучених Штатів підходить до вибору подарунків з повною відповідальністю, намагаючись догодити кожному працівникові. Один з колишніх робітників компанії зізнався, що 9 років поспіль отримував на Різдво товари преміум-класу від бренда Harry & David, що вже понад сто років виготовляє продукцію для справжніх гурманів.

BuzzFeed. Одного разу керівництво цієї медіакомпанії здивувало своїх працівників, подарувавши їм розумні годинники Apple Watch, офіційна прем’єра яких відбулася лише місяць потому.

Cards Against Humanity. Розробники відомої гри «Карти проти людства» прийняли рішення віддячити персоналу китайського підприємства 7-денною оплачуваною відпусткою. Однак вручити подарунок виявилося не так легко, адже тут не прийнято брати відпустки. В результаті, дарувальникам довелося орендувати завод на тиждень, а в договорі зазначити, що персонал має виготовити «нічого». Могли б просто надати можливість відпочити або дозволили б кудись поїхати, придбавши на автостанції або через сайт inBus квиток на автобус.

Hilcorp Energy. Керівництво нафтовидобувної компанії виявило неабияку щедрість, виплативши усім 1381 працівникам премії, максимальний розмір яких сягав ста тисяч доларів. Кілька років тому працівники були поставлені перед вибором – машина вартістю 50 тисяч доларів або 35 тисяч доларів готівкою на будь-які цілі.

Google. В попередні роки подарунки босів публічної корпорації не вирізнялися особливою різноманітністю та складалися з гаджетов та ноутбуків. Цього року було прийнято рішення вчинити інакше, зробивши благодійний внесок від імені працівників. В результаті, на пожертвування було виділено близько 30 мільйонів доларів. На ці кошти було придбано електронні пристрої для освітніх закладів.

Masterbulit. Компанія, що прославилася своєю лінійкою товарів для дому, вирішила потішити своїх працівників тимчасовим поверненням у світ дитинства. Весь невеликий колектив, що нараховує близько ста людей, отримав чотириденні путівки на двох до центру розваг Walt Disney World. Це найбільший за площею та найпопулярніший парк відпочинку у світі.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок