Програма, inBus Student, молодь, студенти, форум

Програма inBus Student

4941
21.03.18
Програма inBus Student

inBus Student – це програма залучення українських студентів до покращення сервісу ринку пасажирських перевезень в Україні.

Для чого це потрібно?

Давайте розберемось разом. Для початку визначимо, що являє собою ринок автобусних пасажирських перевезень України.

За даними Міністерства інфраструктури за останній рік у міжміському та приміському сполученні автобусами перевезено 769 млн. пасажирів із 1215 млн. загальної кількості:

На даний час автомобільна транспортна система України налічує більше 9,2 млн. транспортних засобів, у тому числі 250 тис. автобусів.

Маршрутна мережа єднає Україну з 23 іноземними країнами

 

 

Парк автобусів українських перевізників, у зв’язку з відсутністю в Україні виробництва автобусів для міжнародних перевезень та високими ставками ввізного мита, на 80% складається з транспортних засобів віком понад 10 років 

Ключові проблеми галузі автобусних пасажирських перевезень:

 

Програма inBus Student покликана дати галузі поштовх за рахунок поєднання енергії студентів та можливостей бізнесу. Настав час почути молодь та змінити країну на краще!

Візьми участь в форумі inBus Student, що відбудеться 25 квітня 2018 року о 15:00 за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 49А (INVERIA flow space).

Серед гостей та спікерів представники студентських організацій, профільних Мінстерств та бізнесу. Участь у форумі безкоштовна, крім того на тебе чекають приємні подарунки та знижки на автобусні квитки.

 

 

Ми пропонуємо деякі форми співпраці студентів та бізнесу:

Реалізуй нові ідеї та задуми. Приєднуйся до процесу розвитку ринку пасажирських перевезень. Приймай участь в соціальних та офіційних заходах профільних громадських організацій та державних установ. Деталі на форумі.

Контролюй якість послуг, які надаються перевізниками та автостанціями, при цьому заощаджуй на поїздках. Допомагай робити сервіс кращим. Деталі на форумі.

Багато вражень від подорожі, а нікому розповісти? Ми знайдемо аудиторію для тебе та ще й допоможемо з організацією наступних подорожей! Деталі на форумі.

 

ЗАПРОШЕНІ ДО УЧАСТІ У ФОРУМІ «INBUS STUDENT»

Студентські організації:

  • Асоціація правозахисних організацій студентів, Український студентський союз, Українська організація студентського самоврядування, студенти українських ВУЗів;

Представники державних установ:

  • Міністерство освіти і науки, Міністерство інфраструктури, Міністерство молоді та спорту;

Наші партнери:

  • автостанції, мережі термінального обслуговування, платіжні онлайн системи, представники перевізників, агенти по реалізації автобусних квитків.

 

inBus – це правильний український сервіс продажу автобусних квитків

 

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок