Як дістатися з України до Польщі: всі способи

5776
11.12.18
Як дістатися з України до Польщі: всі способи

Багато наших співвітчизників щодня їздить автобусом з України в Польщу. Зараз ця тема особливо актуальна, адже українці масово вирушають до сусідньої країни підзаробити, зробити закупи і відпочити. Попереду шкільні канікули, і перед багатьма сім'ями стане питання: як дістатися до Варшави та інших міст Польщі для розваг і культурного розвитку дітей.

Є багато способів потрапити в Польщу. Найпопулярніші та найзручніші ми розглянемо в даному матеріалі. Але якщо у Вас термінова поїздка, тоді заходите на сервіс inbus.ua, тут Ви можете купити квитки миттєво онлайн в будь-яке європейський місто.

Автобусом до Польщі

Найпростіший спосіб потрапити в Польщу - купити квитки на автобус


Цей вид пересування один з найпопулярніших. Багато мандрівників віддають перевагу новим комфортабельним автобусам. Купити квитки онлайн в великі міста Польщі Ви можете за допомогою нашого сервісу. Плюс автобусних пересувань - це широка мережа маршрутів, у нас на сайті Ви можете забронювати квитки в Прагу, Перемишль та Краків з Києва, Полтави, Львова та Харкова. Переходьте за посиланням за більш детальною інформацією на inbus.ua

Автобуси, які здійснюють міжнародні маршрути завжди зручні та чисті. Як правило, під сидіннями передбачені розетки, щоб в дорозі пасажири могли зарядити мобільні телефони, плеєри і т.д. У салонах встановлені кондиціонери, телевізори, є туалет. Тому дорога до Польщі буде легкою і приємною. За окрему платню, кожен може скористатися додатковим сервісом: отримати бажані напої, закуски або замовити сніданок. Як бачите, автобусні поїздки, мають багато переваг.

Купівля квитків онлайн

Заходьте на inbus.ua і бронюйте квитки на автобус в будь-яке польське місто за вигідними цінами


Наш сервіс допоможе Вам купити квитки на автобус, не встаючи з ліжка за доступними цінами. Ми пропонуємо квитки за найнижчою ціною в Україні. Inbus.ua - найшвидший і найлегший спосіб покупки квитків на автобус.

Ціни на квитки до Польщі

Вартість квитків на автобус до міст Польщі різна. Ціна квитків залежить від компанії перевізника, довжиною маршруту і місця відправлення. Наприклад, купити квиток на автобус Київ - Варшава буде дорожче, ніж Львів - Варшава. Як би там не було, квитки на автобус до Польщі доступні і демократичні. Поїздка автобусом обійдеться Вам дешевше, ніж поїздки поїздом і на машині. Звертаємо Вашу увагу, що для дітей віком до 12 років передбачені знижки на квитки. Студентам і пенсіонерам також роблять знижки, якщо є посвідчення. До речі, якщо Ви хочете заощадити на квитках до Польщі, тоді бронюйте їх відразу в обидві сторони.

З пересадками

На польсько-українському кордоні відкрито піший безкоштовний перехід Шегині-Медика.


Ще один економний варіант - це поїздка з пересадками. Не дякуєте, а відразу запам'ятовуйте. Кожні 40 хвилин до Польського кордону відправляється маршрутка Львів-Шегині. Вартість проїзду в ній близько 50 гривень. По приїзду, Вам потрібно пішки перейти кордон Шегині-Медика. А з кордону до автовокзалу Перемишля всього за 2 злотих ви доберетеся маршруткою, з якого відправляються автобуси по всій Польщі.

Шопінг-тури

Шоп тури в великі міста Польщі для українців.


Для людей, які хочуть поїхати в великі міста Польщі за покупками, існують спеціальні автобусні перевезення. Поїздки розраховані таким чином, щоб у нічний час клієнти їхали в дорозі, а вдень гуляли по торгівельних центрах і магазинах. Якщо напередодні Нового Року, Ви збираєтеся поїхати за подарунками, то такий варіант Вам ідеально підійде.

Авіаперельоти в Польщу

Авіаперельоти з України в Польщу


Це найшвидший, але і не дешевий спосіб потрапити в будь-яке місто Польщі. Саме тому, не всі туристи вибирають цей вид транспорту. Якщо ретельно пошукати, то все ж можна знайти вигідні варіанти, які підійдуть Вам по ціні.

Лоукости

Лоукости - це можливість нам з вами подорожувати дешево і швидко. Вартість квитків доступна, враховуючи, що всього за пару годин польоту Ви доберетеся в призначене місце.

До Польщі на поїзді

Швидкісний поїзд «Київ-Львів-Перемишль». Митний контроль відбувається під час руху поїзда, щоб не зупинятися надовго на кордоні.


Після запуску «Інтерсіті +» комфортабельність поїздок стала набагато вище. Цим поїздом до Польщі можна дістатися з Києва та Львова. Подорожувати з України в Польщу по залізничному сполученню безпечно і зручно. От тільки квиток на прямий поїзд Львів-Краків обійдеться на одного пасажира приблизно в 1500 гривень. Тому робіть висновки самі і вибирайте найбільш оптимальний варіант для себе. Подорожуйте будь-якими способами. Не зациклюйтеся на одному виді транспорту. І пам'ятайте, що замовити квитки онлайн за найвигіднішими цінами Ви можете тут.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок