Подорож

Як святкуватимуть Хеловін-2017 у різних містах України: від вечора органної музики до параду зомбі

3218
27.10.17
Як святкуватимуть Хеловін-2017 у різних містах України: від вечора органної музики до параду зомбі

Хеловін в Україні сприймають як привід добре провести час, примірявши на себе незвичайні «моторошні» образи. Популяризація свята в нашій країні припала на двотисячні роки: за цей час майже кожне велике місто обзавелося своїми традиціями святкування Дня всіх святих. Бажаєте отримати незвичайні враження? Ще можна встигнути купити квиток на автобус і поїхати святкувати Хеловін-2017 у будь-яке намічене місто. Спеціалісти сервісу inBus.ua підібрали зручну афішу найцікавіших заходів, які відбуватимуться з 28 жовтня по 1 листопада.

Хеловін-2017 у Києві: від Параду Зомбі до клубних вечірок

Головна подія столиці напередодні Хеловіну – Парад зомбі і нечисті Zombie Walk. Він відбудеться 28 жовтня, збір учасників призначений на 13.30 на станції метро «Золоті ворота» (орієнтир – пам'ятник Ярославу Мудрому). Від «Золотих воріт» зомбі й інша нечисть покрокують у парк ім. Т.Г. Шевченка, далі по Хрещатику, через Арку Дружби народів – на Поштову площу і Пішохідний міст. Парад проводили і в минулому році – він зібрав велику кількість учасників, які весело провели час.

29 жовтня з 13.00 киянам і гостям столиці рекомендується відвідати парк «Феофанія», який прикрасять до Хеловіну. Відвідувачів тут буде розважати граф Дракула. Також на гостей очікує танцювальне паті «Диско-вамп» навколо великого багаття, фотозона «Долина опудал Silent Hill» і трон графа Дракули. Завершить свято великий концерт під відкритим небом.

31 жовтня і 2 листопада Національний Цирк України пропонує тематичну програму «Привиди цирку». На арену вийдуть «ожилі» персонажі з класичних фільмів жахів. Супроводжувати їх будуть «примари»: маріонетки, карлики, бородаті жінки. В цілому організатори обіцяють відтворення атмосфери ярмаркового шапіто 19-го століття. Доповнять її «жахливі» звуки і особливе освітлення. Шоу забезпечать найкращі циркачі світу. Ще можна встигнути купити квитки онлайн на автобус до столиці і потрапити на циркову виставу.

29 та 30 жовтня арт-завод «Платформа» організовує свято для всієї родини Bad Mama Halloween. Гостей просять прийти в тематичних костюмах, обіцяючи їм «страшно веселі» захоплюючі розваги. Як завжди, будуть окремі зони для дітей, конкурси та майстер-класи, масова дискотека, а також шоу фокусників, кімнати ворожок, можливість зробити тематичні тимчасові тату для дітей і дорослих. Дітей до 12 років на свято пускають безкоштовно, іншим можна увійти за 100 грн.

31 жовтня пройде Halloween Run на Воздвиженці. Сюди можна завітати за гострими відчуттями. На відміну від класичного забігу, потрібно буде бігти не наввипередки, а на «виживання»: бігунів буде переслідувати вся можлива «нечисть». Тут же відбудеться конкурс тематичних костюмів.

Закриті вечірки до свята влаштовують практично всі київські нічні клуби: любителі такого варіанту відпочинку легко знайдуть відповідну атмосферу.

Хеловін-2017 у Харкові: фестиваль зомбі в «Горьківці»

28 жовтня inBus рекомендує поїхати в Харків і відвідати ZombieFest III – щорічний захід, присвячений Хеловіну. За традицією воно відбудеться в Центральному парку ім. Горького. Його вже прикрашають до свята і зводять велику кількість тематичних декорацій. Серед запланованих розваг – турнір, в якому людям потрібно буде битися з «зомбі», квест «Зараження» та концертна програма каверів Rammstein. Фіналом свята стане грандіозний парад зомбі. Можна подивитися фото з попередніх парадів і переконатися в масштабності цього видовища.

Хеловін-2017 в Одесі: фестивалі для дітей і дорослих

28 жовтня можна повести дітей на Children Chill Halloween в одеський Музей цікавої науки. На гостей очікує зустріч із привидами і вампірами, зомбі та іншою нечистою силою. Того ж дня можна піти на Хеловін у Кірху: гості зможуть насолодитися атмосферною музичною програмою органних творів.

29 жовтня потрібно купувати квитки на автобус та прямувати на Одеський Halloween фестиваль, який відбудеться на території легендарної Одеської кіностудії на Французькому бульварі. У програмі: шоу фокусників, квести, костюмовані заходи, вогняне шоу від Flammantis, танцювальне шоу від Made in Odessa, багато музики. Розпочнеться захід о 15.00. Вартість входу – 200 грн.

Хеловін-2017 в українських замках: Меджибіж і Мукачево

28 жовтня в державному історико-культурному заповіднику «Меджибіж» (Меджибізький замок) пройде традиційний фестиваль «Гарбузова ніч». Гостей запрошують на археологічні розкопки Дракона фортеці Меджибіж, а також на унікальну екскурсію замковим підземеллям. У програмі: театралізована вистава «Двоє з Меджибізької фортеці», що заснована на таємничих археологічних знахідках.

28 жовтня можна приїхати на автостанцію Мукачева і, взявши таксі, дістатися замка. Тут відбудеться «Ніч в замку Паланок». На учасників чекає небезпечний, наповнений пастками шлях до вершини гори, де в погребі замку на гостей чекає чаклун Йовсшко Бачі, учень того самого Мерліна. Гостям також пропонують вечерю в стилі середньовіччя, музичну програму, ворожіння і пророкування, містичні ритуали, послуги фотографа-екзорциста. На свято пускають тільки в містичному або середньовічному костюмі. Ціна квитка – 500 грн.

Хеловін-2017 у Дніпрі: вечірки і виставка

З 26 по 28 жовтня в Дніпрі в ТЦ «Приозерний» проходить виставка-ярмарок виробів ручної роботи «Поляна Чарівників», де можна встигнути придбати аксесуари і вироби для свого образу на Хеловін. Інші великі заходи не заплановані, але майже всі нічні заклади міста пропонують свої програми розваг.

Хеловін-2017 у Львові: шоу для всіх

З 28 по 31 жовтня львівські кімнати жаху INSOMNIA пропонують тематичне шоу до Хеловіну: з новими сценаріями, збільшеною кількістю кімнат і страшною нечистю в програмі.

31 жовтня відбудеться Хеловін-шоу для дітей віком 5-8 років: в центрі «Лис Микита» можна буде подивитися тематичну виставу, взяти участь у гарбузовому квесті, розважитися в кімнаті професій і лабіринті, отримати подарунки.

inBus.ua рекомендує купувати квитки на автобус онлайн: так ви зекономите час і встигнете запланувати відпочинок на Хеловін у будь-якому вибраному місті.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок