Подорож, Готель, Хостел

Які апартаменти можна орендувати за 50$ в різних країнах

1909
24.01.18
Які апартаменти можна орендувати за 50$ в різних країнах

Вирушаючи в подорож, особливо в далекі країни, необхідно як слід підготуватися. Одним з найважливіших моментів, від якого залежить комфорт і зручність, є житло, але що робити, якщо ваш бюджет не дозволяє витрачати більше, ніж 50 доларів за ніч. Виявляється, у більшості країн цілком можна прожити і за такі гроші.

Франція (Париж)

Опинившись у цій країні, перед вами відкриється безліч різних варіантів для знімання апартаментів. Знайти хороший, але порівняно недорогий готель – дуже непросте завдання, особливо, якщо ви тут знаходитесь вперше. Щоб зняти житло за 50$, кращим способом буде скористатися послугами хостелів. З іншого боку, приблизно, за такі ж гроші ви також можете зняти номер в готелі на околиці міста. Однак у цьому випадку варто добре подумати, так як кожного разу доведеться додатково витрачати кошти на автобус або метро, щоб якось добиратися ближче до центру. Ідеальним виходом в цій ситуації буде зупинитися на кімнаті або номері, які розташовані ближче до центру. Так ви заощадите на транспортних витратах, і в кінцевому результаті залишитеся у виграші.

США (Маямі)

Як відомо, це саме по собі місце недешеве, тому знайти нормальні апартаменти за 50 доларів, та ще й поруч з пляжем абсолютно нереально. У Маямі середня зарплата становить близько 3 000$, а чашка кави коштує більше 3 доларів, що само собою говорить про стан речей у цій місцевості. Однак впадати у відчай не варто, оскільки ви можете добре пошукати, і все-таки знайти декілька відносно недорогих мотелів. Вони, в основному, розташовані не дуже далеко від аеропорту. Як правило, у вартість номерів в таких апартаментах входять кабельне ТБ, інтернет, кава, всі необхідні зручності, а також вихід в сад з паркуванням

Китай (Пекін)

Якщо ви бажаєте зняти дійсно хороший номер в готелі з високим рівнем комфорту, в цьому випадку не слід розраховувати на суму менше, ніж 100 доларів. Однак тут також можна знайти апартаменти і дешевше, хоча, в основному це будуть хостели. Це ідеальний варіант, особливо для тих, хто не може собі дозволити дорогий готель. Незважаючи на те, що умови з готелем порівняти не можливо, в деяких хостелах кімнати здаються навіть за 35 доларів, що повністю знімає питання, щодо комфорту, рівня обслуговування та інших привілей.

Японія (Токіо)

Відомо, що це місто є одним з найдорожчих і густонаселених у світі. Однак, незважаючи на це, тут ви легко можете знайти житло за 50 $ і навіть дешевше. Тільки в цьому випадку слід бути готовим до проживання у справжніх спартанських умовах. Знявши апартаменти такого типу, замість нормального ліжка вам доведеться спати на підлозі, на тоненькому матраці. У вашому розпорядженні буде туалет і душ загального користування. У якості сніданку, як правило, подається сухий пакет. Зазвичай вашими сусідами тут будуть такі ж люди, як і ви, тобто, з самих різних кінців світу. В таких умовах вам буде дуже легко поринути у справжню японську повсякденність.

Італія (Рим)

Якщо говорити саме про готелі, в Римі буде дуже складно знайти номер за 50 доларів. Однак є цілком розумні альтернативні варіанти, а саме винаймати житло. У таких випадках, на відміну від готелю, у вас не буде високошвидкісного інтернету і цілодобової гарячої води, однак вартість такого житла цілком компенсує усі ці незручності. Окрім того на околиці міста також можна знайти цілком хороший готель з номерами по 50 доларів, але у цьому випадку потрібно враховувати додаткові витрати на дорогу до центру міста.

Іспанія (Мадрид)

Тут цілком можна знайти непоганий номер навіть за 45 доларів. Вартість варіюється від 45 до 85$ за ніч. Остаточна ціна у цьому випадку буде залежати від відстані до метро. Відповідно, апартаменти, розташовані ближче, будуть коштувати дорожче. Як правило, в таких апартаментах на вас чекає гідний рівень комфорту і зручності. Залежно від конкретного готелю, у ціну часто також включається сніданок (зазвичай це шведський стіл).

Туреччина (Стамбул)

Завдяки тому, що ця країна і місто вже звикли до постійної присутності туристів, знайти тут хороше житло за 50$ не складе ніяких проблем. Тут на вас чекають просторі світлі номери з усіма необхідними зручностями. Крім цього Туреччина славиться найкращим рівнем обслуговування. Ви отримаєте не просто кращі умови за такі незначні кошти, але і особливе ставлення, завдяки чому зможете відчути себе справжнім королем.

Малайзія (Лангкаві)

Опинившись у цій країні, ви зможете за порівняно невеликі гроші зняти справжні королівські апартаменти. Окрім найкращого рівня комфортності та зручності, тут ви також маєте можливість насолоджуватися іншими різними безкоштовними послугами. Сюди входять такі види відпочинку, як басейн, спа-центр, тренажерний зал і інші приємності.

Норвегія (Сванвік)

Це одна з 10 найбільш процвітаючих і економічно розвинених країн світу. Саме із цієї причини тут заощадити буде надзвичайно складно. Однак вихід є – ви можете винайняти за 50 доларів кемпінг або гостьовий будиночок. Звичайно, всі вони відрізняються скромністю, але з другої сторони ви зможете за невеликі гроші у повній мірі насолодитися смачним крабовим м'ясом, покататися в упряжці з кумедними хаскі, а також помилуватися чарівним північним сяйвом.

Таїланд (Пхукет)

Кожен, хто хоч раз замовляв квитки онлайн або просто купував їх у туристичному агентстві з метою відвідати цю чудову країну, чудово знає, що тут житло відносно недороге. У всякому випадку, за 50$ можна знайти цілком гідні варіанти. Тут на вас чекають прекрасні великі світлі номери з цілодобовим обслуговуванням. У деяких з них також надається послуга з безкоштовними косметичними процедурами, величезними ваннами безпосередньо в номерах, окремими туалетними столиками для жінок – і все це всього лиш за 50 доларів.

Греція (Афіни)

Якщо ви збираєтеся відвідати цю країну у розпал туристичного сезону, знайти хороше житло за 50 доларів буде дуже важко. Як відомо, греки славляться своєю гостинністю. У більшості готелів у вашому розпорядженні будуть просторі номери з великими ліжками, просторими ваннами і гідним обслуговуванням. Однак щоб отримати апартаменти за 50 $, слід бронювати їх за 3-4 місяці перед поїздкою.

Ірландія (Дублін)

Порівнюючи рівень цін у цій країні і Європі, ви відразу помітите, що в Ірландії він дещо вищий. Тут практично неможливо знайти хороший номер в готелі за 50$, проте, у вашому розпорядженні величезну кількість хостелів. Це найоптимальніший варіант, особливо якщо ви подорожуєте великою компанією. Таким чином ви зможете і заощадити, і насолодитися усіма принадами Ірландії, як турист.

Індія (Нью-Делі)

Ця країна відрізняється не тільки особливим колоритом і традиціями, але також відносно невисокими цінами на житло. Опинившись тут, ви зможете зняти для себе апартаменти за 50 доларів відмінної якості, а якщо добре пошукати, то можна знайти навіть за 30$ з людини. Ось так за такі невеликі кошти ви зможете влаштувати собі справжній райський відпочинок.

Звичайно, існує безліч варіантів, де можна купити квитки на автобус. Одним з таких є простий і зручний сервіс inBus.ua. Він працює в Україні, і допоможе легко, швидко і максимально дешево дістатися в будь-яке місце.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок