корисні поради, лайфхаки

Страх і ненависть у автобусі

2590
12.12.18
Страх і ненависть у автобусі

Останнім часом автобус став самим затребуваним засобом пересування. На автобусі зручно відправлятися в тури по Європі і просто переїжджати з одного міста в інше. За допомогою нашого сервісу кожен може завчасно купити квитки по Україні та закордон. Тому, як тільки заплануєте поїздку - заходьте на inbus.ua. З нами подорожувати надійно і зручно.

Що зробити, щоб поїздка не здалася пеклом?


Подорож автобусом має масу переваг: вільне переміщення по регіонах, цікаві пейзажі з вікна, можливість подрімати при бажанні.


Здається, немає в світі людини, якій подобалися б тривалі автобусні подорожі. Але на сьогоднішній день це єдиний доступний спосіб дістатися до європейських столиць з України. Сухе повітря, замкнутий простір, сон напівсидячи, неприємні сусіди - все це разом може перетворити довгоочікувану подорож в справжнє пекло, після якого доведеться відходити кілька днів. Якщо ви купили квитки на такий бажаний безвізовий рейс, тоді до вашої уваги ми представляємо список корисних порад, які допоможуть зробити подорож мінімально стресовою.

Ретельно вибирайте рейс


Зручний автобус для тривалих поїздок по Україні та закордоном.


Тут не варто економити, краще купіть квитки фірмового перевізника. Якщо вам належить провести в дорозі більше 10 годин, то купуйте квиток на хороший автобус з усіма зручностями. Це вбереже вас від можливості потрапити в старий Ікарус і мучитися всю дорогу. До речі, наявність кондиціонера в старому автобусі не гарантує, що від нього буде ефект. Вибирайте автобус з Wi-Fi і розетками.

Підготовка до поїздки

Завчасна бронь квитків - запорука найкращих місць в автобусі.


Купуючи квитки онлайн, правильно вибирайте місця. Сидіння «на гальорці» рідко бувають досить комфортними. Місця коло дверей, взимку гарантують вам регулярний приплив холодного повітря під час зупинок. Крісла поблизу туалету небезпечні тим, що якщо щось зламається, вам буде чути неприємний запах. Тому, по можливості, бронюйте білети заздалегідь і вибирайте найкращі місця.

Комфортний одяг - половина успіху

ТРетельно вибирайте одяг в дорогу. Від цього залежить ваш комфорт і настрій під час подорожі.


Вибирайте вільний одяг. Якщо подорожуєте влітку - віддавайте перевагу натуральним тканинам. Якщо поїздка запланована в холодну пору року, тоді зупиніть свій вибір на термобілизні і спортивному костюмі. В дорозі вам нічого не повинно тиснути і давити. Ремені, тісні джинси, вузькі спідниці і інший облягаючий одяг краще залишити в валізі. Підбирайте взуття, яке ви не відчуватимеш на собі з натуральною та дихаючою устілкою.

Зберіть набір мандрівника в автобус:

  1. Навушники і плейер
  2. Багато питної води
  3. Свіжі фрукти та овочі
  4. Зарядний пристрій
  5. Надувна подушка для шиї
  6. Спрей з термальною водою або будь-який інший балончик який допоможе освіжитись.

Нудота в дорозі

Під час тривалих переїздів не допускайте переїдання і голодування. Перед дорогою, краще з'їсти щось білкове, наприклад відварену курку і салат. Не експериментуйте з новою їжею перед від'їздом.


Кого закачує - запасіться імбиром і м'ятними цукерками. Якщо ж ви довіряєте тільки традиційній медицині, то заздалегідь купіть лікарські препарати, які містять дименгидринат і меклізін - ці препарати гарантовано позбавлять вас від нудоти під час тривалої дороги в автобусі.

І на останок

Якщо можете відмовитися від читання книг в дорозі, то краще так і зробіть або читайте під час зупинок.


Ефективно використовуйте зупинки. Не упускайте можливість вийти на вулицю, розім’яти тіло, подихати повітрям, сходити в туалет і прикупити новий провіант.

В салон беріть тільки необхідне. Валізи, пакети і сумки покладіть в відведене для них місце. З собою візьміть тільки невелику ручну поклажу з гаджетами, перекусом і водою.

Не читайте в дорозі. Тряска змушує сильно напружувати очі і ретельніше вдивлятися в дрібні літери, а це згубно впливає на зір.

Ми бажаємо вам, щоб всі ваші поїздки проходили легко і комфортно! Відправляйтеся в дорогу з нами - бронюйте квитки онлайн на нашому сайті inbus.ua. Удачі вам!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок