Подорож

ТОП аквапарків Європи 2018

20440
04.06.18
ТОП аквапарків Європи 2018

Нарешті усі дочекалися літа і тепер перед кожним стоїть вибір - як провести свою відпустку? Якщо ви бажаєте активного пляжного відпочинку з легкою домішкою адреналіну, то ми пропонуємо вам провести канікули в Європі і звернути увагу на список найкрутіших аквапарків на цьому континенті.

1. Siam Park (Тенеріфе, Іспанія)

Siam Park на Тенеріфе - це найбільший відкритий аквапарк в Європі (площа 185 000 м2), який вже кілька років завойовував 1 місце в конкурсі Travellers 'Choice від TripAdvisor. А це означає, що мандрівники з усього світу вважають його найкращим!

Усі атракціони і будівлі Siam Park оформлені в тайському стилі. Тут є зони для релаксу, веселого сімейного відпочинку і надзвичайно круті гірки для любителів екстриму. Ви тільки уявіть: пляжі з білим дрібним піском, пальми, величезні басейни, запаморочливі водні спуски, адреналіновий проліт крізь акваріум з акулами і затяжна гірка Jungle Snake ... Вам точно не буде нудно!

Сміливо беріть своїх малюків, тут їм теж буде чим зайнятися: тут є два величезних ігрових майданчика, Lost city і Sawasdee, з великою кількістю водних атракціонів. А поруч зі входом у аквапарк розташований басейн, в якому живуть  морські котики. Дітлахи будуть у захваті!

На що звернути увагу:

  • «Tower of Power» - падіння через майже вертикальний жолоб;
  • «Singha» - водні американські гірки;
  • «The Wave Palace» - басейн з штучними хвилями до 3м для віндсерфінгу.

Де знаходиться:

Найкращий аквапарк в Європі розташувався в південній частині острова Тенеріфе, в Коста Адехе, навпроти автостанції курорту, поруч з головною трасою острова TF-1. З курортних міст Тенеріфе в аквапарк щодня йдуть безкоштовні автобуси.

Цінова політика:

Квиток на 1 день для дорослої людини обійдеться в 37 €, а для дітей з 3-х до 11-ти років - 25 €. Малюкам до 3-х років вхід безкоштовний.

2. Adaland (Кушадаси, Туреччина)

Повний спектр водних розваг чекає гостей аквапарку Adaland (Туреччина, Кушадаси) Парк займає просто величезну територію і складається із зон з водними атракціонами, дельфінарію та «Морського парку»:

  • для тих, кому потрібен адреналін, тут побудували 24 гірки, серед яких є високошвидкісні слайди «Червоний фантом» і «Білий тигр», тунелі «Чорна ріка» і «Жовтий пітон». Головне – спускаючись, притримувати плавки і купальники!

  • тим, хто любить спокійний і ледачий пляжний відпочинок ідеально підійде парк «Сафарі» з величезним басейном, атракціон «Ледача річка» і джакузі;

  • сімейну пригоду можна організувати на річці для рафтингу;

  • в цьому аквапарку подбали і про найменших відвідувачів – тут є дитячий басейн і кілька безпечних гірок.

На що звернути увагу:

  • U-образний спуск Sidewinder;
  • Атракціон «Slide & Fly», на якому в кінці гірки вас чекає політ в басейн;
  • «Танець дощу» - вечірка з запальною музикою і бризками води.

Де знаходиться:

Аквапарк розташований в 7 км на північ від центру м. Кушадаси. Дістатися до нього можна на таксі або долмуші (турецька маршрутка).

Цінова політика:

Квиток на 1 день для дорослої людини обійдеться в 24 €, а для дітей з 4-х до 10-ти років - 17 €. Дітям до 3-х років вхід безкоштовний.

3. Etnaland, Італія

Етналенд - це не просто звичайний відкритий аквапарк, а величезний комплекс атракціонів (його площа - 110 000 м2), де зібрано безліч захоплюючих розваг. Вас чекає море вражень, адже тут можна:

  • вдосталь накататися на водних атракціонах;

  • проїхатися по канатній дорозі, яка вважається однією з найбільших в Європі (її довжина - 1800 м); - подивитися на рідкісних тварин в зоопарку;

  • насолодитися незабутнім лазерним шоу;

  • розглянути динозаврів в тематичному парку, де фігури відтворені в натуральну величину!    

На що звернути увагу:

  • «Крокодилячі гірки». Ви можете спуститися штучною річкою з крутими поворотами і порогами, яка протікає в джунглях;
  • «Сплеск джунглів» - величезна водна гірка, на якій ви будете мчати у човні в компанії 20-ти осіб;
  • «Ельдорадо» - запаморочливі віражі з американських гірок, які проходять через гірський тунель.

Де знаходиться:

Етналенд розташувався на острові Сицилія, біля міста Бельпассо. Поблизу знаходиться вулкан Етна, в честь якого комплекс отримав свою назву.

Цінова політика:

Квитки тільки в аквапарк для дорослих - 22-26 € (в залежності від сезону), дітям нижче 140см - 15 €. Якщо ви хочете відвідати і аквазону, і тематичний парк розваг, то для дорослих квиток буде коштувати від 38 €, а дітям нижче 140 см - від 19 €. Діти нижче 100см можуть відвідати обидві зони безкоштовно.   

4. WaterWorld, Кіпр

Аквапарк WaterWorld може запропонувати багато цікавих розваг і дорослим, і дітям. Він оформлений в стилі давньогрецьких міфів. Тому якщо ви давно хотіли піднятися на Олімп або повторити один з подвигів Геракла, то вам точно сюди. У назвах атракціонів також використовуються міфи і їх герої. Тут ви поринете в басейн Афродіти, злетите до сонця з Ікаром, а діти можуть пройти відомий лабіринт Мінотавра.

На що звернути увагу:

  • «Kamikaze slides» (Гірки Камікадзе: Грім і Блискавка). Дві гірки, одна з яких стрімко зривається майже прямовисно вниз з висоти шостого поверху, а друга робить крутий віраж і потім переходить в жолоб з трамплінами. Це справжнє випробування навіть для відчайдушних сміливців!
  • The Fall of Icarus (Падіння Ікара). U-подібна рампа підкине вас прямо до сонця - а що станеться потім, ви можете дізнатися з міфу. Правда, на відміну від Ікару, ви сплануєте вниз плавно і зітхнете з полегшенням;
  • «Drop to Atlantis» (Падіння в Атлантиду). Унікальна гірка, по якій ви будете мчати в супроводі музичних, світлових і візуальних ефектів. Будьте готові - підніматися на високу стартову площадку цієї гірки страшно, а пірнати в темний тунель ще страшніше, але спуск точно буде феєричним!

 

Де знаходиться:

Один з кращих аквапарків Європи можна знайти на острові Кіпр, в місті Айя-Напа, дорога Агія-Текла, 18 (49 км від Ларнаки, до парку йде автобус №711).

Цінова політика:

Квиток на один день для дорослих обійдеться в 38 €, дітям з 3-х до 12-ти років -24 €, а малюкам до 3-х років вхід безкоштовний.

Тепер залишилося тільки обрати напрямок і «свій» аквапарк і вирушити на зустріч адреналіну і яскравим емоціям! Якщо вам знадобляться квитки на автобус - можна скористатися спеціальним сервісом InBus.ua. Нехай це літо буде незабутнім!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок