Подорожі, Робота

Заробляти під час мандрівки – це можливо!

2506
19.01.18
Заробляти під час мандрівки – це можливо!

Чи хочете ви одночасно мандрувати і заробляти? Ось кілька професій, які дозволять вам підробляти під час відпустки за кордоном. Наведені професії підходять як для активних людей, які готові виконувати різноманітні задачі, так и для інтровертів, що звикли до монотонної роботи. Залишилось тільки придбати квитки на автобус на inBus.ua, обрати тур та пошукати підходящі вакансії.

Найпоширеніші варіанти заробітку:

Ви не лише отримаєте гроші, але й обзаведетеся корисними знайомствами. Майте на увазі, що спеціалісти живуть в основному за рахунок чайових, тому вам потрібно бути комунікабельними, мати приємну зовнішність та вміти змішувати коктейлі.

Ви можете влаштуватися адміністратором в готель, що дозволить вам не лише отримувати гроші, а й безкоштовно харчуватися в цьому закладі. У багатьох готелях необхідно проходити попереднє навчання, та передбачений випробувальний термін. Однак, якщо ви маєте досвід роботи та рекомендації, ви зможете влаштуватися одразу ж після прибуття в місто. Вимоги до адміністратора – привабливий та охайний вигляд, доброзичливість до відвідувачів та знання англійської мови.

Неперевершений варіант, якщо ви полюбляєте писати статті та дослідження: мандруйте, відвідуйте визначні місця, ресторани та розповідайте про це іншим людям. Ця професія вимагає пунктуальності та високої працездатності. Необхідно здавати велику кількість матеріалів вчасно. Красиве мовлення та вміння сітка викладати свої думки – ще одна вимога.

Ця професія підходить для любителів публічних виступів, для тих, хто вміє розповідати цікаво навіть про нудні історичні події. В цьому випадку вам доведеться попрацювати над домашнім завданням, вивчити дати, назви пам’ятних місць та іншу важливу інформацію.

Якщо ви вмієте танцювати, грати на рідкісних музичних інструментах, кататися на лижах, можна навчити цьому інших людей. Бажана наявність сертифікату чи диплому.

Ви можете допомагати малозабезпеченим громадянам, працювати на спортивних та музичних заходах. Дуже почесні обов’язки, однак отримати гроші за роботу не вийде. Тим не менш волонтерам оплачують дорогу та проживання, тому ви можете зекономити на мандрівці (а ще можна купити квитки онлайн на автобус за допомогою сайту inBus за доступними цінами).

Організація WWOOF пропонує харчування та проживання для тих, хто хоче попрацювати в сфері сільського господарства. Робота займатиме декілька годин, але в вільний час ви можете гуляти та милуватися красою природи.

Ви можете дивитись за котеджами в період відсутності хазяїна. Іноді така робота не оплачується, але вам не доведеться знімати номер в готелі.

Прекрасний варіант, якщо у вас є досвід роботи з дітьми або з людьми похилого віку. В цьому випадку будуть потрібні рекомендації та досвід роботи. Нерідко потрібен догляд й за домашніми тваринами, поки їх власники знаходяться у від’їзді.

Ще одна затребувана професія, яка підходить тим, хто вміє робити стрижки тваринам. В період виставкових заходів та конкурсів замовлень буде доволі багато. Вимоги до потенційного працівника – любов до тварин, вміння виконувати нестандартні стрижки та наявність прикладів робіт.

Якщо ви вмієте робити якісні фотографії природи та визначних місць, на цьому можна заробляти. Можливо, багато сайтів та журналів для мандрівників забажають купити у вас результати вашого творчого процесу. Для такого підробітку необхідна професійна техніка, вміння фотографувати та гарне портфоліо.

Отже, ви придбали квиток до автостанції курортного містечка та захотіли трохи підробити для повноцінної відпустки. Для енергійних людей непоганим варіантом буде робота аніматором. Основні вимоги – знання іноземної мови та вміння знайти підхід до клієнтів, особливо до дітей. При цьому роботодавець надає вам можливість безкоштовного проживання та харчування в готелі. Знайти роботу можна напряму, звернувшись до представників готелю, а також за допомогою спеціалізованих агентств. 

Будьте готові продумати цікаву програму, яка відрізняється від набридлих клієнтам шаблонів. Аніматор – це занадто високооплачувана професія, однак екстраверти можуть отримати задоволення від спілкування з постояльцями готелю, до того ж це ще одна можливість завести цікаві знайомства.

Ще одна робота, яка дозволить вам цілими днями відпочивати на пляжі та при цьому отримувати заробітну плату. Основні вимоги – знання англійської мови, спортивний розряд з плавання та фізична підготовка.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок