10 ідеальних країн для подорожі наодинці

2047
30.05.18
10 ідеальних країн для подорожі наодинці

Втомившись від щоденної метушні вдома та на роботі, ми прагнемо усамітнення та спокою. В нас виникає гостре бажання якнайскоріше зібрати речі, купити квитки на автобус та вирушити у грандіозну подорож.

Якщо вам набридли гучні компанії, і ви бажаєте мати змогу самостійно розпланувати свій відпочинок, ні з ким не узгоджуючи своїх рішень, то пропонуємо звернути увагу на наступні 10 ідеальних країн для подорожі наодинці.

I`m on my way!

М'який приємний клімат, чудова природа – національні парки, заповідники, річки та гори, відмінні умови для полювання та риболовлі, а також безліч мінеральних курортів для оздоровлення –все це гостинна Сербія. Опинившись тут, неодмінно завітайте до Белграду, прогуляйтеся замками та музеями (музей Ніколи Тесли, королівський комплекс на Дєдіна, Старий та Новий палаци, мавзолей Тіто "Будинок квітів"), завітайте до кварталу художників Скадарлія, відвідайте відомі монастирі та собори.

Австрія стане ідеальним місцем для пошуку натхнення, адже це країна славетних художників, філософів та всесвітньо відомих композиторів. Тут ви зможете повною мірою насолодитися класичною музикою, відвідати Віденську оперу, помилуватися шикарною архітектурою, найчистішими озерами прекрасної Каринтії, зануритися у гарячі мінеральні джерела або ж покататися на гірськолижному курорті. Ця країна зачарує вас, оновить, і знову вдихне в вас життя.

Величний Будапешт на березі Дунаю, острів Магрит із природним заповідником та дендрарієм, прекрасні замки Грашшалковичів, Брунсвік, Фештеіч, Печвардске абатство, а також неповторна природа – мальовниче озеро Балатон і термальне джерело Хевіз, де рясніє безліч мінеральних курортів – все це чекає на вас в  неперевершеній Угорщині. Приготуйтеся робити фотознімки майже на кожному кроці!

Щоб знайти вірну дорогу, спочатку потрібно загубитися. А найцікавіше буде зайнятися цим у Румунії, обплутаній павутинням таємниць та містичних історій.

Ви вже готові до розкриття секретів найбільш "кровожерливої" країни у світі? Тоді дослідіть руїни замку Влада Цепеша в Бухаресті, зазирніть до Чорного храму у Брашові, Годинну вежу (музей) в Сігішоарі, соляні печери Минзелешть та заповідник Грязьові вулкани у Бузеу, монастирі Хурез, Говора, Тісмана, а також огляньте долину Прахову біля підніжжя масиву Бучедж'.

Повірте, вам зовсім не схочеться лишати це чудове місце! А ось дістатися сюди, швидко та з максимальним комфортом, ви зможете автобусним рейсом Одеса-Бухарест.

Waltz, Baltika! У цій країні на вас чекає вічне свято – з музикою, піснями, танцями та незабутніми враженнями. Сюди варто приїхати не тільки аби помилуватися старовинними замками, фортецями та соборами (Тракайський замок, Будинок Пяркунаса, костели св. Петра і Павла, Кафедральний собор, музей Бурштину), але й гарно повеселитися, відвідавши грандіозні фестивалі. Будьте впевнені, цій країні вдасться підкорити ваше серце всього за один день!

Найсмачніші ризькі цукерки, золоті пляжі Юрмали, розкішні палаци – Турайдський та Рундальский, Домський собор зі знаменитим органом, миленькі автентичні селища та щедра і гостинна природа – все це для вас приготувала господиня Латвія. Швидше пакуйте валізи, сідайте у автобус та вирушайте на бенкет – потужний заряд позитиву вам гарантовано!

Зігрітися душею і тілом, ви також зможете у сонячної та миролюбній Болгарії. Хочете поринути у світ старожитностей? Тоді, ласкаво просимо до Софії, Пловдиву, Золотих Пісків, Варни та у Свештари. Тут на вас чекають стародавні фракійські гробниці та фортеця Седріка, місто-музей Несебр, Рильський монастир, руїни римського театру, печерні церкви та старовинна мечеть Баня-Баші.

Також, не відмовте собі у відвідуванні екстремального парку пригод "Коколандія", популярних аквапарків (Aqualand, Aquapolis) та насолодіться пляжним відпочинком біля Чорного моря на кращих курортах країни.

Завітати у гості до Діоніса, аби випити по чаші "божественного нектару", позалицятися до прекрасної Афродіти, вигукнути "це Спарта!" на Пелопоннесі, вирушити на пошуки Мінотавру у лабіринті Кносського палацу, побачити легендарний Акрополь у Афінах, дослідити царські гробниці у Мікенах – все це та багато іншого, чекає на вас у прекрасній Елладі! Залиті сонцем виноградники, апельсинові гаї, тепле та ласкаве море, неперевершена грецька кухня та колоритна музика, перетворять кожен день вашого відпочинку на райське задоволення.

У цій країні ви не знайдете жодної причини для смутку – і не захочете, і навіть, не зможете! Bella Італія приготувала для вас велике асорті приємних сюрпризів:

- знаменитий римський Колізей – найбільший амфітеатр античних часів;

- Сикстинська капела у Ватикані, прикрашена фресками Мікеланджело Буонарроті, Пінтуріккьо і Боттічеллі – місце, де обирають нового Папу Римського;

- сумнозвісні Помпеї в Неаполі – унікальне місто-музей;

- Будинок легендарної Джульєтти у Вероні, де здійснюються бажання;

- Палаццо Медічі-Ріккарді у Флоренції, виконаний у стилі раннього Ренесансу.
І це, тільки мала частина тих чудес, які є в цій чудової країні!

Поринути в сюрреалістичний світ Сальвадора Далі, відчути енергетику "палкого" фламенко, відпочити на піщаних пляжах, попиваючи грайливу сангрію, організувати вигідний шопінг за аутлетними цінами, подивитися кориду, і не тільки – Іспанія приготувала вам шикарну програму для відпочинку!

Прогуляйтеся галереями мистецтв, музеями, соборами та монастирями, відкрийте для себе місцеву кухню, зазирніть до тапас-барів, відвідайте концерти та фестивалі. Тут не треба нікуди поспішати, тому просто розслабтеся та насолоджуйтесь життям.

Плануєте у найближчий час вирушити у подорож? Тоді для більшої зручності, купуйте автобусні квитки онлайн на сайті inBus.ua.

Бажаємо щасливої дороги!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок