Для поиска выберите пункт отправления

Для поиска выберите пункт прибытия

Для поиска введите необходимый город

Для поиска введите необходимый город

Доступно для автостанций Киевской, Черниговской, Николаевской и Донецкой областей

Політика конфіденційності

Дану угоду про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010 р «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Загальна частина

ТОВ «КоДрайв», дбаючи  про розвиток взаємовідносин з клієнтами і користувачами нашого веб-порталу, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих суперечок і непорозумінь підготувало цю Угоду про конфіденційність (далі  - політика конфіденційності), і умови користування веб-порталом inBus.ua ( далі  - веб-портал).

Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, тому що інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для користувача веб-порталу та всіх його сервісів.

Просимо Вас звернути увагу, що відповідно до умов політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даного веб-порталу Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами політики конфіденційності і умовами користування веб-порталом. У разі Вашої незгоди з вимогами політики конфіденційності і умовами користування веб-порталом Ви зобов'язані покинути даний веб-портал і утриматися від його відвідин в майбутньому.

Увага! Користувач не має права розміщувати інформацію, використовувати веб-портал, якщо він не згоден з політикою конфіденційності або якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений в своїх правах згідно з законом, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація.

Зберігання Ваших персональних даних здійснюватиметься  ТОВ «КоДрайв» (г. Киев, ул. Єлизавети Чавдар, 11, оф. 222).

Обмеження згідно політики конфіденційності

Згідно з умовами політики конфіденційності при користуванні веб-порталом Ви повинні дотримуватися таких правил:

- не використовуйте веб-портал неналежним чином. Зокрема, не намагайтеся впливати або втручатися в його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;

- використовуйте веб-портал тільки відповідно до норм українського законодавства.

Якщо Ви будете порушувати дану політику конфіденційності або якщо ми обґрунтовано запідозримо Вас у цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до веб-порталу.

ТОВ «КоДрайв» може в будь-який час переглянути цю політику конфіденційності та оновити її. Ви маєте зобов'язання щодо цих змін і повинні відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції політики конфіденційності.

Ваші права як суб'єкта персональних даних

Звертаємо увагу на те, що Ваші права як суб'єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:

«Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних

  1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.
  2. Суб'єкт персональних даних має право:

1) знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження, і / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;

5) пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, в зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

  1. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник. » 

Мета збору Ваших персональних даних

Однією з цілей створення і функціонування нашого веб-порталу є оформлення квитків на автобус, а також інформування про рейси, розклад, статус рейсів. Ми збираємо і використовуємо персональні дані (в тому числі ПІБ, номер телефону, електронну пошту) для оформлення квитка, інформування Вас і перевізника, автостанції, а також кращого надання Вам необхідних послуг та інформації. 

Тому ми можемо використовувати Ваші персональні дані, щоб:

оформляти квиток на автобус або обмінний бланк;

відповідати на Ваші питання і запити;

обробляти Ваші замовлення і заявки;

регулювати або іншим способом виконувати свої зобов'язання у зв'язку з будь-якою угодою, яку Ви уклали з нами;

попереджувати і вирішувати проблеми, пов'язані з будь-якими товарами і послугами, які ми надаємо Вам;

створювати продукти або послуги, що відповідають Вашим потребам;

оперативно реагувати на можливі Ваші скарги, пов'язані з недоліками наданих Вам послуг;

для оптимізації своїх послуг ми можемо використовувати Ваші персональні дані в ході прямого маркетингу (в тому числі надавати інформацію про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для Вас, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень).

Крім випадків, установлених цією політикою конфіденційності, ми не станемо розкривати будь-яку вашу персональну інформацію, якщо тільки не будемо зобов'язані зробити це згідно із законом (наприклад, якщо це буде потрібно в ході судового процесу або з метою запобігання шахрайству чи іншому злочину), або якщо вважатимемо , що така дія необхідна для захисту та / або збереження наших прав, власності або особистої безпеки, а також аналогічно щодо наших користувачів / клієнтів та інших осіб.

Будьте впевнені, що ми не будемо використовувати Вашу інформацію з будь-якою метою, якщо ви повідомите, що не бажаєте, щоб ми використовували Вашу інформацію таким чином, коли інформація надається, або пізніше. 

Безпека Ваших персональних даних

Ми цінуємо Вашу персональну інформацію, тому забезпечуємо достатній рівень її захисту. Тому ми реалізували технології, спрямовані на захист Ваших конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання, і будемо відповідним чином оновлювати ці заходи при появі нових технологій.

Використання Вашої персональної інформації, наданої на інших сайтах

На наших сайтах можуть бути покликання на інші сайти, або Ви можете перейти на наш сайт за покликанням з іншого сайту. Як ви розумієте, ми не можемо відповідати за політику конфіденційності та практичні методики на інших сайтах.

Такий контент охоплюється відповідними умовами використання, а також будь-якими додатковими правилами і інформацією про конфіденційність, що надається в зв'язку з використанням стороннього сайту.

Ми рекомендуємо Вам вивчити політику кожного відвідуваного сайту, щоб краще зрозуміти свої права і обов'язки, особливо коли Ви надаєте на цих сайтах контент будь-якого типу. Якщо у Вас є які-небудь сумніви або питання, зв'яжіться з власником або оператором такого сайту.

Політика щодо файлів cookie, використання Google Analytics

При роботі веб-порталу нами використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш веб-портал повторно, у цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності користування нашим веб-порталом ми використовуємо функцію ремаркетингу. При роботі з цією функцією також використовуються файли cookie.

Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.

За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування веб-порталу, таку, як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени, Інтернет-провайдерів і країни походження наших відвідувачів, а також адреси сайтів, відвіданих до і після веб-порталу тощо. Проте жодна з цих дій не пов'язана з Вами особисто і вимірюється тільки в сукупності.

Веб-маяки - це невидимі файли, які знаходяться на сайтах, які Ви відвідуєте. У разі, якщо Ви відвідуєте сторінку веб-порталу, що містить веб-маяк, вона звертається до Вашого комп'ютера для того, щоб визначити чи відвідували Ви раніше цю сторінку або бачили   раніше певну рекламу. Веб-маяки не фіксують Вашу електронну адресу або будь-яку іншу особисту інформацію.

Використання цієї інформації допомагає нам робити портал максимально зручним і корисним для Вас, підтримувати, захищати і розвивати сервіси нашого веб-порталу.

Додаткові інформація і застереження

ТОВ «КоДрайв» вживає заходів, щоб інформація на даному веб-порталі була достовірною. Однак ми не беремо на себе відповідальність і не гарантуємо, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.

Даний веб-портал в цілому і окремі його елементи такі, як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних, охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", міжнародними нормативно-правовими актами та іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздруківки сторінок веб-порталу для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з веб-порталу може бути здійснено лише з некомерційною метою для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах з обов'язковим згадуванням джерела інформації.

Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного веб-порталу для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «КоДрайв». Ви повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших вимог про власність на завантажені та / або скопійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити посилання на даний веб-портал як на джерело.

Ми не несемо відповідальність за будь-які прямі і непрямі збитки, понесені у зв'язку зі сплатою штрафних санкцій, або будь-які збитки і витрати, які отримані в результаті укладення правочину, інформація про об'єкт якої була розміщена на даному веб-порталі.

Фактично використання Вами веб-порталу відбувається на Ваш власний ризик.

У межах, які максимально дозволяє закон, ні ТОВ «КоДрайв», ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування веб-порталу, не несе відповідальність за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які коли-небудь було завдано і які були викликані тим, що Ви мали доступ до цього веб-порталу, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень і втрат.

ТОВ «КоДрайв» в будь-якому разі не буде причетна до жодної зі сторін прямого, непрямого, умисного, або ненавмисного завдання збитків за будь-яке використання цього веб-порталу або на будь-якому іншому взаємопов'язаному сайті, включаючи, але не обмежуючись, будь-які втрати доходів, гудвілу , втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко проінформовані про можливість таких збитків.

ТОВ «КоДрайв» не несе відповідальність за якість рекламованих на веб-порталі товарів і послуг.

При роботі з веб-порталом Вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-портал, ні на його утримання, ні на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-порталу.

 

Я згоден з Політикою конфіденційності та умовами користування веб-порталом, а також з передачею і обробкою моїх даних.

 

Я підтверджую своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують мою дієздатність.


InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 7:00 до 23:00
Зворотній звязок