Україна, Київ, Музика

10 причин бути на фестивалі Brave! Factory! з 23 по 24 серпня в Києві

1940
23.08.17
10 причин бути на фестивалі Brave! Factory! з 23 по 24 серпня в Києві

Brave! Factory Festival проводиться в період святкування Дня Незалежності України і збирає мільйони друзів зі всього світу в реальному і онлайн форматі. Своєчасно приїхати на відкриття фестивалю в Києві можна рейсом автобуса inBus.ua

Місце проведення грандіозної святкової події в культурному житті країни Secret Place – це не просто величезна сцена стадіону або концертного залу. Це адаптоване середовище для всіх фанів-металістів в оточенні реальних виробничих майданчиків заводу «Метробуд».

Організатори влаштували рейв-майданчик і галерею для глядачів просто у величезних цехах і просторих складах заводу. Стіни з трубами і гаками стануть природними декоративними полотнами. А на залізобетонних площах виробничих ділянок встановлюються концертні сцени, музичне обладнання та освітлення, танцполи.

10 причин приїхати до Києва на Brave! Factory Festival

Свято в переддень і під час святкування Дня Незалежності збирає однодумців і друзів з усього світу. Фестиваль Brave! Factory! дозволяє наживо побачити кумирів електронної музики, знаменитих діджеїв світового рівня і художників, які присвятили свої роботи сміливій культурі.

Ідея проведення унікального фестивалю спочатку реалізувалася в написанні жовтою фарбою 90-метрового символічного слова BRAVE на даху будівлі промзони. Для цього знадобилося 100 літрів спеціальної фарби. Цей акт пробудив позитивну енергію і дозволив працівникам заводу відволіктися від важкої щоденної праці.

Замість виконання поточного плану в ці два святкові дні вони просто будуть співати і танцювати під музику відомих музикантів з різних країн світу. Урбаністичний вигляд концертного майданчика в промзоні і яскрава вільна музика створять неймовірний контраст і справить нереальне враження!

Чому варто побачити Brave! Factory Festival наживо в Києві?   

  1. Талант діджеїв і музикантів найвідоміших концертних майданчиків і дискотек світу, які зберуться в рекордній кількості;
  2. Урбаністична атмосфера фестивалю, де замість звичних крісел для глядачів використовуються старі вигнуті труби, металева арматура, козлові крани з гаками, виробничі станки, порожні бочки з-під будівельних матеріалів;
  3. Кафе з запальними коктейлями встановлять просто на майданчику місцевого елеватора з ланцюгами, транспортерами та обладнанням;
  4. Жива енергія музики у величезних цехах промзони проникає прямо у мозок, створює нереальні враження і звучання;
  5. Де ще можна побачити в променях різнокольорових софітів шматки арматури і відблиски металу, кран-балок і верстатного обладнання, що височіють навколо?
  6. Замість звичного концертного залу або відкритого майданчика ви потрапляєте у справжню промзону і дихаєте металевим пилом, відчуваючи себе справжнім сталкером!
  7. Вільні художники представлять дивовижні полотна, що відображають сучасне бачення світу і їх власний світогляд;
  8. Грандіозний розмах фестивалю дозволяє забути про все на світі і повністю зануритися в світ живої музики і композицій;
  9. Де ще можна побачити таке скупчення зірок в одному місці і вибрати найкращий мега-хіт парад;
  10. Найкрутіший лайн-ап в столиці на святкування Дня Незалежності в Києві цього року.

Просто запитайте себе, а чи дійсно необхідно шукати в усьому сакральний сенс? І обов'язково відвідайте найпопулярнішу подію в культурному житті Києва і всієї України.

Організатори фестивалю запросили лайн-ап з Америки, Європи та інших континентів. Нереальний драйв і справжню енергетику вам подарує музика знаменитих музикантів і діджеїв зі світовим ім'ям.

Залиште свої клопоти і справи бізнесу, приїздіть до столиці на свята – на Фестиваль електронної музики і сміливої культури Brave! Factory! Місце зустрічі друзів, фанів і однодумців – «Метробуд», вул. Авторемонтна, Київ.

Як дістатися до фестивалю електронної музики Brave! Factory!

Приватні та організовані поїздки до Києва на Фестиваль Brave! Factory! з різних куточків України та сусідніх країн можна замовити на сайті inBus.ua. Онлайн сервіс продажу автобусних квитків працює цілодобово. Тут ви можете придбати квитки на автобус до Києва і приїхати на фестиваль електронної музики і сміливої культури.

Автобуси відправляються в рейс з автостанцій різних міст України, а також з Польщі, Німеччини, Італії та інших країн. При цьому не потрібно їхати на автовокзал і стояти в черзі – щоб придбати автобусні квитки тепер не потрібно навіть вставати з дивану.

Київські рейси відправляються за маршрутом Чернігів-Київ, Миколаїв (Львів) -Київ, Київ-Одеса, Миколаїв-Київ та за багатьма іншими маршрутами. Заздалегідь замовити квитки онлайн можна на автобус до Варшави, Неаполя, Кельна, Праги, Салерно, Фрайбурга та інших міст світу.

Купити квиток на автобус для поїздки на фестиваль можна на inBus.ua з гарантованим місцем і посадкою пасажирів.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок