Подорожі, Відпочинок

12 кращих Instagram акаунтів про подорожі

3478
19.03.18
12 кращих Instagram акаунтів про подорожі

Професійні фотографи, бізнесмени та просто любителі подорожувати — усілякі люди діляться своїми знімками в Instagram з різних частин світу. Ми підібрали для вас 12 найбільш яскравих, барвистих і незвичайних акаунтів. Ставши їхніми підписниками, ви ймовірно захочете купити квитки на автобус і вирушити в дорогу. 

Відчуваєте бажання почати свою історію подорожей? Заходьте на inBus.ua та замовляйте квитки на автобус із потрібного вам міста.

@rabbitstravveling

 

Цікавий канал від київських студентів, у якому ви знайдете тисячі записів і докладний звіт про їхню грандіозну подорож — нашим героям вдалося перетнути всю Євразію від Португалії аж до Таїланду. Переважно подорожували автостопом, та часто пунктом відправлення хлопців були автостанції та паркування далекобійників.

Єдиний недолік — контент у ньому більше не оновлюється: хлопці закінчили свою тривалу поїздку і повернулися до роботи, навчання й інших справ. Але якщо хочете отримати натхнення і відчути колорит Європи та Азії, то дивитися цей канал просто необхідно. 

@muradosmann

 

А ось і перша знаменитість у нашій добірці: напевно, ви бачили хоча б одну з фотографій серії «Йди за мною», яка стала інтернет-мемом. Саме Мураду Осману належить як ідея, так і її втілення: на тлі численних пам'яток зображена його дівчина. Автор має досвід у постобробці, робить чудові композиції та регулярно поповнює свою сторінку новими фотографіями. На початок 2018 року кількість послідовників перевищила 4,5 мільйона.

@raskalov

 

Віталій Раскалов — москвич, фотограф, блогер та полюбляє висоту. Перша популярність прийшла до нього завдяки фотографіям на вершинах Кельнського собору, пірамід у Гізі та інших відомих архітектурних пам'яток. Але пізніше сторінка поповнилася також цікавими фото мальовничих куточків природи: печер, водоспадів, скель, гір — на подорожі у Віталія йде левова частка його життя. Вам неодмінно треба стати його підписником, якщо любите гарні фото і море адреналіну.

@keepeyesopen

Юлія Савицька — колишня мешканка Києва й одна з учасниць дауншифтингу. Одного разу в неї з'явилася ідея: залишити роботу і відправитися на край світу, в Непал. Саме з цього моменту починається оповідь на її сторінці — за Юлією стежать уже понад 100 тисяч людей. Мандрівниця не влаштовує постійного місця проживання — часто подорожує автобусом, пішки, літаком.

@sean_ensch_images

 

Шон Энш зовсім недавно був звичайним фотографом-початківцем — лише п'ять років тому він навіть не тримав у руках професійну камеру. Але з 2013 року молодий американець не припиняє подорожувати світом: від Скандинавії до Карибського басейну, від Кордильєр до Тихого океану. Шон практично не обробляє свої фото, в його портфоліо немає невдалих знімків — цей канал оцінять як майбутні мандрівники, так і любителі фотографії.

@hirozzzz

Хіроакі Фикуда — теж фотограф-професіонал, але з Японії. Він веде свою сторінку вже кілька років, що принесло свої плоди: кількість його шанувальників сягнуло понад 550 тисяч. Хіроакі цікавиться не тільки природою, але й тим, як людина в ній влаштувалася — поєднання ландшафтів і рукотворних речей є найпопулярнішою темою його знімків. 

@kenkaminesky

Кен Камінецкі — різносторонній мандрівник, завдяки чому його сторінка є дуже цікавою і незвичайною. Ви можете спостерігати за буднями журналіста, борця за права тварин, одного з фотографів National Geographic. Цікава особливість: сюжети, які створює Кен, практично ніколи не повторюються, усі його знімки відрізняються один від одного. Милують різноманітністю і локацією: від вічної мерзлоти до тропічних рифів. Це один із найбільш недооцінених каналів у нашій добірці.

@passionpassport

 

@passionpassport — своєрідний агрегатор чудових фотографій від мандрівників для всіх охочих. Автори спеціально створили хештег #passionpassport та добирають кращі знімки, відправляючи їх на свою сторінку. В цьому і є основна перевага: ви отримуєте безліч різноманітних фотографій із найбільш віддалених куточків планети.

@ruairidhmcglynn

Цей акаунт створив шотландець Руйрид Дональд Макглінн. Він — перший і єдиний альпініст у нашій добірці. Руйрид сходив на безліч вершин: від Кіліманджаро до Гімалаїв. Він зняв велику кількість прегарних кадрів практично в кожній гірській системі світу: від полярного кола до екватора. Особливо зачаровує Макглінна Ісландія — фото цієї місцевості з'являються на його сторінці із завидною регулярністю.

@hellopoe

Едріен Пітс подорожує вже кілька років. На відміну від більшості представників цієї добірки, вона віддає перевагу не країнам третього світу, а затишним вуличкам європейських і північноамериканських міст. Усе ж головною темою її фото є не самі міста, а мешканці та їхні характери. Саме це поєднання дозволило їй подолати позначку в 100 тисяч послідовників.

@palila

Пія — фотограф-любитель з Америки, мати двох дітей. Географія її подорожей не така широка, як в інших представників нашої добірки: пересувається вона лише в межах США і Канади. Попри відсутність професіоналізму, її фото мають чудовий вигляд і добре піднімають настрій. Дивно, як молода мама, придбавши недорогу камеру і квитки онлайн, змогла досягти такої популярності — 24 тисячі підписників менш, як за рік.

@justtravelous

Івонн Загерманн — гарна дівчина і відомий журналіст із Німеччини. У списку її захоплень — тату, подорожі, фотографія і незвичайні місця. Івонн вважає за краще відвідувати теплі азіатські країни, хоча в її портфоліо є і знімки з Карибського моря, а також тихоокеанських архіпелагів.

Підсумок

Як бачите, в соціальних мережах є безліч захопливих каналів на будь-який смак. Можна не тільки насолоджуватися красою далеких місць, але й налаштуватися на власну подорож — дешеві квитки й розвинена інфраструктура сьогодні дають можливість відправитися практично в будь-яку точку планети та отримати безліч позитивних вражень від поїздки. Наважтеся й ви!

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок