Свято, Подорож

7 бюджетних варіантів уікендів на Великдень

3229
06.04.18
7 бюджетних варіантів уікендів на Великдень

Свято Великодня в цьому році припадає на 8 квітня відповідно до обчислення за місячно-сонячним календарем. Цей день символічно відповідає давнім подіям, коли воскрес Ісус Христос, й свято відзначається християнами всього світу. У свято Світлого Христового Воскресіння люди відвідують християнські святині і собори в різних куточках планети. Як святкують Великдень в різних країнах світу можна побачити на власні очі в захопливій поїздці автобусом inBus.ua.

Ми пропонуємо залишити вдома сірі будні і відправитися з нами в яскравий автобусний тур Україною та різними країнами Європи. З початку цього року купити квитки на автобус і відправитися в подорож, паломництво до святих місць можна також з автостанцій Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської області. Купівля квитків онлайн на inBus.ua – це швидко, зручно і комфортно.

Трансфери автобусом з Запоріжжя у Європу

Самим бюджетним варіантом поїздки стане подорож до Польщі. Якщо ви маєте намір і далі подорожувати Європою, можна з Варшави дістатися до Праги, вартість квитка на деякі маршрути досягає від 30 євро. Компанія inBus відправляє також прямі міжнародні автобуси в Прагу за цінами від 1585 гривень.

Міжнародний рейс Запоріжжя - Щецин (Польща) курсує через Київ, Люблін, Варшаву. У столицю Польщі автобус прибуває об 11 годині ранку. Ще більш бюджетний варіант із Запоріжжя передбачається з пересадкою, можна дістатися до Києва і прямим рейсом їхати на Варшаву від 622 гривень.

1 день. Прибуття в Варшаву, поселення в заброньований номер готелю або на приватній квартирі. Зустріч з приватним гідом і піша ознайомча екскурсія містом. Відвідування готичного кафедрального собору Св. Яна, класичного зразка архітектури 15 сторіччя. Відвідування костелу Діви Марії, який вважається найстарішим у Варшаві.

2 день. Екскурсія на Ринкову площу, огляд місцевих визначних пам'яток, відвідування Величного Королівського замку. Обід і вечеря в місцевому ресторані польської кухні, яка увібрала в себе кращі кулінарні традиції місцевої кухні, а також турецької, німецької, слов'янської.

3 день. Екскурсія в найбільший науковий центр Коперника, розташований на березі Вісли. Тут зібрані рідкісні експонати для проведення експериментів у галузі фізики, хімії, астрономії. Учасники екскурсії можуть ознайомитися з перших рук про інноваційні винаходи та ноу-хау того часу.

 

Вартість майбутньої поїздки складається з цін:

Квитків Запоріжжя – Варшава – від 1000 грн.

Номери в бюджетному готелі – це 20-30 євро;

Відвідування місцевих визначних пам'яток і музеїв – 15 євро;

Харчування в середньому по 50-60 грн. на людину.

Поїздки з Дніпра до Варшави

 

Рейси з Дніпра до Варшави і різні міста Європи можна здійснити через Київ і вибрати для себе найбільш відповідний маршрут. Серед самих бюджетних варіантів привертає за цінами поїздка до Польщі, більш дорогі маршрути в Прагу, Кельн, Дюссельдорф, Неаполь, Рим.

Готичні замки та собори нікого не залишають байдужими й викликають інтерес, привертають найпильнішу увагу під час екскурсії. На честь свята Великодня можна відвідати релігійні пам'ятники та собори. Під час пішої екскурсії можна відвідати дивовижний зразок готичної архітектури, кафедральний собор Св. Яна. У теплий сезон тут проходить Міжнародний фестиваль органної музики. У концертах беруть участь найвидатніші музиканти сучасності.

Другий день знайомства з прекрасною столицею Польщі можна почати з екскурсії в старовинний замок, який відомий як «Малий Версаль». Усередині палацу, побудованого за часів короля Яна III Собеського, розкіш обстановки нічим не поступається справжньому Версалю. Цей замок в Польщі повинен був нічим не відрізнятися від палацу у Франції для коханої дружини короля. Розкішна обстановка включає в себе безцінні картини видатних художників, колекції зброї, цінних речей та лицарських обладунків.

Третій день можна просто посидіти в місцевому ресторанчику польської кухні та помилуватися набережній Вісли, відвідати Ринкову площу, купити різні сувеніри й вироби місцевих майстрів.

 

Вартість майбутньої поїздки складається з цін:

Квитків Дніпро – Київ – від 283 гривень;

Квитків Київ – Варшава – від 640 грн.;

Номери в бюджетному готелі – це 30 євро;

Відвідувань місцевих визначних пам'яток і музеїв – 20 євро;

Харчування в середньому по 50-60 гривень на людину.

Автобусні тури зі Львова до Праги

Вихідний тур «Злата Прага» можна організувати як зі Львова, так й інших міст України. Порівняно невисока вартість квитків компанії inBus дозволяє легко пересуватися необхідним маршрутом в прямому напрямку. Ці можливості дозволяють побачити Золоту Прагу на власні очі та переконатися в чудовій красі столиці Чехії.

Вартість готелю тут можна знайти від 1100 гривень на добу, але бюджетний варіант обійдеться дешевше в приватному будиночку або квартирі. До цих витрат варто додати екскурсію до Карлових Вар всього за 350 гривень, і відвідати старовинні чеські замки.

Найбюджетніші варіанти з точки відправлення Чернівці та Івано-Франківськ, які проходять з прибуттям до Львова. Вартість цих рейсів зі Львова до Праги складає 840 гривень. Відправлення  відповідно о 16.00 та 20.50. Перший рейс прибуває до Праги о 8.00 ранку. Є більш дорогі варіанти, в середньому 1000 гривень.

Прекрасна столиця Чехії Прага приваблює туристів з України та різних країн світу. Сюди завжди хочеться повернутися і просто походити тихими вузькими вуличками, купити казкові за красою вироби з кольорового богемського скла від місцевих майстрів. Тут варять найсмачніше в світі пиво і подають в затишних ресторанах і кафе.

Пішохідні екскурсії Старим містом можна доповнити прогулянкою на теплоході Влтавою. Величезний вибір екскурсій включає в себе відвідування найбільшого в світі замку, а також чинної резиденції президента.

 

 

Вартість майбутньої поїздки складається з цін:

Квитків Львів – Прага від 840 грн.

Номери в бюджетному готелі - 135 євро, більш низькі ціни в приватних готелях;

Відвідувань місцевих визначних пам'яток і музеїв - 20 євро;

Харчування в середньому по 50-60 євро на людину.

Маршрути inBus з Києва

Величезний вибір різних маршрутів до Праги включає в себе прямий рейс автобуса Київ - Прага, який проїжджає через Львів, Краків, Катовіце, Вроцлав і багато інших міст України, Польщі та Чехії. Час відправлення з автостанції в Києві - 12.50. прибуття в Прагу наступного дня о 16.10.

1 день. Трансфер в готель і знайомство з місцевими визначними пам'ятками. Ознайомча прогулянка до міської ратуші, Староміською площею і Карловим мостом, Вацлавською площею, відвідування Національного театру.

2 день. Градчанська площа і відкривається вхід в Празький Град, відвідування кафедрального собору Св. Віта, Королівського палацу і старовинної «Золотої вулички».

3 день. Свято Пасхи можна відзначити паломництвом до святих місць в Чехії. До найбільш відвідуваних центрів паломництва відноситься костел Діви Марії та всього архітектурного ансамблю Страгівського монастиря. Тут розташовується безцінна колекція літургійних скарбів Лоретті.

 

Вартість майбутньої поїздки складається з цін:

Квитків Київ – Прага – 1585, 51 грн.

Номери в бюджетному готелі або хостелі - 135 євро;

Відвідувань місцевих визначних пам'яток і музеїв - 15 євро;

Харчування в середньому по 50-60 євро на людину.

Вирушаємо до Європи з Миколаєва

Прямий рейс з Миколаєва до Фрайбургу проходить через найкрасивіші міста України, Польщі, Німеччини. У цій поїздці ви можете відвідати з візитом Дрезден, Мюнхен, Баден-Баден, Оффенбург і багато інших міст Західної Європи. Одними з популярних маршрутів за кордон стають також рейси міжнародних автобусів до Варшави, Гдині, Мінську, Єревану, Кельну, Неаполю.

Поїздка в одне з найкрасивіших міст сонячної Італії, місто Неаполь дозволяє також відвідати Рим, Флоренцію, Мілан, Венецію. Прямий автобус рейсом Миколаїв - Неаполь відправляється з автостанції о 14.00 і знаходиться в дорозі більше ніж 46 годин. Цей рейс не можна віднести до економним, вартість квитка становить 4773,30 грн., але всі понесені витрати варті того, щоб побувати на найвідомішому курорті Італії.

Неаполь вважається одним з найдавніших міст Італії та Європи, який заснували греки-колоністи близько 2700 років тому. Він розташовується на морському узбережжі, в мальовничому природному місці, що омивається Неаполітанською затокою. У безпосередній близькості від міста знаходиться діючий вулкан Везувій. Свіжий подих моря формує м'який теплий клімат, який впливає на неквапливий і розмірений спосіб життя неаполітанців. Покровителем міста вважається Святий Януарій.

Головні пам'ятки Неаполя, які ви повинні неодмінно побачити на Великдень, це кафедральний собор Святого Януарія, прикрашений унікальними фресками, замок Кастель-Нуово XIII сторіччя, Королівський палац що потопає в розкоші, капела Сан-Северо, середньовічний замок Сант-Ельмо.

Вибір готелю включає в себе величезний спектр актуальних пропозицій, більш бюджетний варіант можна вибрати трохи далі від узбережжя. Вартість по акції пропонується від 1131 грн .:

Міжнародний рейсовий автобус на Неаполь прибуває до Одеси о 17.00 і направляється на Умань. Жителі інших міст України можуть взяти квиток з Одеси, і дістатися до цього маршруту з пересадками. Вартість квитка до Одеси, наприклад, з Києва становить від 320 гривень. Квиток з Одеси в Неаполь коштує 4032 грн. Виходить, з Києва вартість поїздки обійдеться дешевше, 4 352 гривні.

Вартість квитків Миколаїв – Неаполь – 4773, 30 грн.;

Номери в бюджетному готелі - це 150 євро;

Відвідувань місцевих визначних пам'яток і музеїв - 25 євро;

Харчування в середньому по 50-60 євро на людину.

Автобусний трансфер з Донецьку

Краса Золотої Праги й життєва сила природних термальних джерел в Карлових Варах вабить до себе мандрівників з різних країн світу. Цікаво провести свято Пасхи в Чехії та відвідати найкрасивіші курорти Європи можна з Донецьку з пересадкою в Києві. 

Вартість квитка на автобус Київ - Прага складає +1585 гривень. Екскурсія з Праги до Карлових Вар тривалістю 10 годин коштує в середньому 50 євро.

 

Вартість майбутньої поїздки складається з цін:

Квитків Донецьк – Київ – від 700 грн.;

Квитків Київ – Прага – 1585, 51 грн.;

Номери в бюджетному готелі - 135 євро;

Відвідування місцевих визначних пам'яток і музеїв - 50 євро;

Харчування в середньому по 50-60 євро на людину.

Поїздка до Європи з Полтави

На вибір пасажирів надається відразу кілька варіантів поїздки прямим і міжнародним автобусом, що проходить. Прямим рейсом можна виїхати з Полтави о 10.00 за маршрутом Полтава - Щецин, який прямує через Хелм, Люблін, Варшаву. Автобус приходить до столиці Польщі о 03.25 ранку. Готель можна забронювати заздалегідь за прийнятною ціною і замовити таксі просто до прибуття автобуса. Як бюджетний варіант можна розглянути пропозиції хостелів. Місто можна подивитися за 2 - 3 дні за допомогою послуг приватного гіда.

1 день. Після прибуття до столиці Польщі заселяємося в готель, заброньований заздалегідь. З ранку можна відправитися на екскурсію по Варшаві пішки і подивитися кафедральний собор Св. Яна і замкову площу зі встановленою колоною на честь короля Сигізмунда III Вази. У підземеллі кафедрального собору, спорудженого в XV сторіччі, знаходиться поховання саркофагів мазовецьких князів і гробниць знатних городян.

2 день. За бажанням можна відвідати Ринкову площу, подивитися Величний Королівський замок і побувати в найстарішому костелі Діви Марії, побудованому в Варшаві.

3 день. Участь в екскурсії до Палацу «Вілянув», подарований королем Яном III Собеськім своїй коханій дружині, що народилася у Франції. Палац ще називається «Малий Версаль» і славиться унікальною архітектурою та розкішним внутрішнім оздобленням.

Обід і вечеря в одному з вибраних ресторанчиків з польською кухнею обійдеться в 20 євро. Страви готуються з м'яса, риби, овочів, з різними соусами та апетитними десертами.

Якщо ви бажаєте і далі подивитися світ, можна пересісти в Варшаві на автобус, що йде до Парижа, і побувати в Німеччині, Бельгії, Франції.

 

Вартість квитків Полтава – Варшава – 1017, 45 грн.;

Номери в бюджетному готелі й хостелі - 25 - 30 євро / 800 грн. на добу (за курсом 32,15 грн. на сьогодні);

Відвідувань місцевих визначних пам'яток і музеїв - 20 євро;

Харчування в середньому по 50-60 грн. на людину.

Справа залишається тільки за найменшим, бажанням здійснити вояж за кордон, і можна вирушати в дорогу. Захоплюючу подорож не порівняти з відпочинком вдома на дивані. Море емоцій і вражень вам забезпечено. Всі квитки на вищезгадані рейси та безліч інших можна купити на нашому сайті inBus.ua за вигідними цінами.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок