Безкоштовне відвідування кращих музеїв світу!

2205
06.11.18
Безкоштовне відвідування кращих музеїв світу!

Кожен по-своєму уявляє, що входить в його розуміння терміна «ідеальний відпочинок». Хтось вважає за краще нічні клуби і дорогі ресторани, а деякі люблять загоряти на сонечку цілий день. Але, якщо Ви хочете купити квиток на автобус Інбас і потрапити в кращі музеї абсолютно безкоштовно, тоді читайте новий огляд для любителів «вишуканого».

Якщо тільки сайт Лувру регулярно отримує статус найбільш відвідуваного місця, в реальному Луврі просто неймовірна кількість відвідувачів. Популярність цього місця пояснюється легко: на його території знаходиться більше чотирьох сотень художніх шедеврів, серед яких найвідоміші Венера Мілоська і Мона Ліза. Незважаючи на те, що його площа прирівнюється до 20-ти футбольних полів, місця для «фанів» тут не так багато. Іноді, в черзі до популярної картині необхідно простояти кілька годин! А це означає, що якщо Ви приїхали на автобусі в Париж і хочете оглянути весь Лувр, тоді Вам доведеться затриматися тут майже на цілий тиждень! А якщо Ви хочете потрапити сюди безкоштовно, тоді приїжджайте з осені до весни в першу неділю місяця. Беріть дітей: їх пропустять в будь-який день.

Ні, це місце ніяк не пов'язане з фешн-індустрією, навіть якщо картини Рубенса мають для Вас цінність тільки у вигляді принта на плаття. Іспанія вражає не тільки своїми биками, а й наявністю одного з найпопулярніших музеїв світового значення.
Тут народ постійно страждав від умовностей католицизму і церкви, тому у всіх експонатах простежується шик знатних родин, а також релігійних традицій. І хоча двері Прадо були відкриті ще в 19 столітті, він зберігає вічні твори таких художників зі світовим ім'ям: Веласкеса, Рафаеля і Босха. Яскраві фігури венеціанства представлені в стінах музею, також як фламандці і голландці: Ван Дейк, Рембранд і Рубенс. Швидше біжіть купити квиток на автобус Inbus, тому що пройти в цей заклад легко з 14.00 до 18.00 в будні дні або з 17.00 до 19.00 в день недільний.

Музей був заснований ще 19 столітті бізнесменами, які, як би це дивно не звучало, захоплювалися мистецтвом. І, не дивлячись на свою популярність, цей заклад не має фінансових вливань від держави, зате від приватних спонсорів просто відбою немає. Основою цього музею є представлені три колекції від приватних осіб, які були доповнені творами майстрів зі світовим ім'ям. Безліч шедеврів з Метрополітен-музею включають: полотно Ренуара, кілька відомих творів Вермеєра і знамениті експонати імпресіоністів. Всього колекція включає більше 2 000 000 робіт. Цікавою фішкою цього закладу став його директор - актор Джордж Клуні, особливий цінитель фоторобіт з Метрополітену.
Серед експонатів захоплюють лицарські шоломи, хіти американського і модернового мистецтва, а також цілий виставковий зал з різною одягом. Ви зможете наочно побачити наряди людей з різних континентів, які носили з 14 століття і подумки уявити себе ковбоєм або індіанцем. Що ж стосується системи оплати, то вона відрізняється справжньою демократичністю. Зазначена ціна в 20-25 доларів не обов'язкова: Ви можете залишити ту плату, яка комфортна для Вас, залишивши гроші на пасажирські перевезення.

Цей папський маленький світ пізнаваний не тільки завдяки своїй неповторній історії і єдиного в світі статусу міста-держави, але ще і приголомшливими музеями. У них представлені тисячі залів, які присвячені цікавим темам. Чого вартий розташований прямо під землею (так-так, як у фільмі «Код да Вінчі») цілий храм колісниць, в якому встановлені цілі колекції особистого «транспорту тат». Тут Ви побачите все: від реконструйованих карет до технологічних, ексклюзивних авто різних марок. А Галерея географічних карт вражає своїм розмальованим стелею: від початку і до кінця він прикрашений позолоченими, перманентними, маленькими і великими зображеннями карт з усіх куточків світу. А найпопулярнішим за весь час місцем залишається Сикстинська капела. Її тишу не можна порушувати, як і знімати відео і фотографувати її зсередини. Якщо Вас зацікавив "папський" музей - сідайте в автобус до Ватикану, дочекайтеся 27 вересня або останньої неділі місяця з 9.00 і до обіду - і Вам пощастить зайти туди безкоштовно.

Завдяки купецького таланту Павла Третьякова ми маємо можливість познайомитися з величезною колекцією російського живопису та інших видів мистецтва.
Павло Третьяков, будучи найбагатшим купцем, зробив те, чим в його час славилися багато: зібрав колекцію найвідоміших картин. Починалася ця величезна галерея з одного будинку купця, який збільшував його площа за рахунок нових прибудов. Мистецтво не містилося в межах однієї маленької території. В результаті будинок перетворився на величезний особняк. Тому галерея має особливу планування і розділена на кілька тематичних ділянок.
Третьяковська галерея вміщає тисячі і сотні тисяч примірників, а також пропонує творчі курси для дітей на території студії. Щосереди всі бажаючі можуть безкоштовно подивитися, що являє собою постійна виставка. Та ж фішка - вільного входу по неділях - працює і для місцевих студентів, але додається кожна ще і субота. У цей день можуть відвідувати простір багатодітні сім'ї Росії або найближчих країн СНД. Неповнолітнім везе на безкоштовне відвідування в будь-який час.

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок