Дивакуваті мільйонери

3927
24.06.19
Дивакуваті мільйонери

Багато людей вважають, що життя мільйонерів це нескінченні подорожі, перельоти на приватних літаках, шопінг і вечірки з дорогим алкоголем. Безсумнівно, все це присутнє в їх житті, але ... вони теж люди, які хворіють, розчаровуються, мріють, закохуються, роблять необдумані вчинки і «не по-дитячому» чудять.

Ніхто не буде сперечатися, що гроші це свобода. Саме тому багаті люди розслаблені, вони відчувають себе і ведуть розкуто і роблять, що хочуть. Іноді їх вчинки настільки ексцентричні і незрозумілі що мовчати про це неможливо.

У цій статті, ми вирішили познайомити наших читачів з найбільш незвичними мільйонерами з усього світу. До речі, навіть якщо ви поки не заробили величезні статки, це не означає, що у вас немає можливості подорожувати і вивчати світ. За допомогою онлайн-сервісу покупки квитків inbus.ua кожен може заздалегідь бронювати квитки за найвигіднішими цінами. Не чекайте кращого часу і відповідного моменту, купуйте квитки онлайн і катайтеся по світу.

Ніколас Берргруен


Цей щедрий мільярдер не має власного житла. Він вважає за краще жити в готелях і не прив'язуватися до матеріальних речей. За його словами, він не відчуває ніякого задоволення від почуття володіння чим-небудь. Ніколаса не роблять щасливим покупки і нові придбання. Більшу частину свого статку він віддав на благодійність. Як бачите, багаті люди бувають різними.

 Роберт Кларк Грем

Роберт винайшов лінзи для окулярів, які не б'ються. Людство оцінило його заслуги, завдяки чому він і заробив свої мільйони. Але оптик не став розкидатися грошима і жити «красиво». Він поставив собі незвичну ціль. Грем загорівся ідеєю створити інтелектуальну расу. Наш герой відкрив «Сховище для вибору зародків» в 1980 році. Кажуть, що приблизно 217 жінок скористалися послугами банку сперми. Цікаво у них народилися генії?

Гарік Корогодський

Цього міського божевільного в Україні знає майже кожен. Його складно не помітити в натовпі через незвичайний і яскравий одяг. Гарік відбувся як письменник і блогер, його статки нараховують близько 60 млн. Він власник дуже неординарного концепт-стору Gara. У вільний час Гарік Корогодський працює за касовим апаратом і пригощає відвідувачів кавою. З-під його пера в світ вийшли кілька бестселерів. Незважаючи на такий успіх, офіс мільйонера знаходиться в спальному районі столиці в старому будинку.

Андрій Пальчевський

Телеведучий і власник лікарень дотримується нестандартних поглядів на життя і сім'ю. Андрій, підтримує багатоженство. В одному зі своїх інтерв'ю, він сказав, що Україні слід експортувати дівчат і імпортувати чоловіків. Крім того мільйонер готується підкорити космос і стати першим українським космічним туристом.

Якщо ви теж хочете відкривати для себе нові місця, але летіти в космос поки не готові, тоді заходите на inbus.ua і купуйте квитки онлайн по Україні або бронюйте квитки в інтернеті по Європі.

Клайв Палмер

Мільйонер з Австралії з божевільними ідеями, які не кожному прийдуть в голову. Так, наприклад, раніше Клайв хотів створити свій парк Юрського періоду. Коли він зрозумів що ідея поки нездійсненна, то загорівся новою - відтворити «Титанік». Як бачите одна ідея божевільніша за іншу ... але хто ми такі щоб забороняти йому мріяти.

Інгвар Кампрад

Він засновник всіма улюбленої IKEA. Це найзагадковіший мільйонер з нашого списку, так як ніхто не може сказати точну суму його статку. Компанія IKEA створена, як масовий комплекс ухилення від сплати податків і благодійності. Інгвар живе в звичайному будинку, обставленому меблями з IKEA. Покупки робить тільки на розпродажах і, незважаючи на свої доходи, тихенько краде пакетики цукру в кафе. Як вважаєте, він ощадливий або скупий?

Джефф Безос

Цей молодий чоловік є засновником Amazon і має статок в розмірі $ 20 млрд. На сьогоднішній день Джефф працює над приватизацією космічних польотів. Не так давно він разом з командою фахівців побував на дні Атлантичного океану з історичною місією Аоллон-11. Крім цього генеральний директор Amazon вклав $ 42 млн. на створення неймовірного Годинника, якому належить працювати протягом 10 тисяч років. Правда, він цікава і непересічна особистість?

Ми бажаємо, щоб кожен з вас досягав поставлених цілей. Бажаємо, щоб ваша праця була гідно оцінена і ви могли собі дозволити безбідне життя. Але не зациклюйтесь над грошима, пам'ятайте, що найпрекрасніші речі в світі абсолютно безкоштовні.

Насолоджуйтеся кожним днем, радійте, ризикуйте і подорожуйте. Купуйте квитки онлайн на inbus.ua .

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок