Рік свині - яким він буде

4249
08.01.19
Рік свині - яким він буде

Новий рік вже прийшов, з чим ми Вас і вітаємо, і привів нову господиню. На зміну доброзичливій собаці прийшла добра Жовта Свиня. Цікаво, що нас чекає в новому році? Хочете знати, яким буде рік свині? Тоді уважно читайте статтю, яку ми підготували спеціально для вас.

Астрологи та інші фахівці сходяться на думці, що 2019 рік буде вдалим для багатьох з нас. Свиня - тварина добра і працьовита. Вона є символом оптимізму, тому можна сміливо заявити, що 2019 рік спокійним і прихильним до нас.

У Китаї свиня - втілення щастя. Тому налаштовуйтесь і програмуйте себе на позитив. В цьому році всіх нас чекає радість, приємні моменти, яскраві події, сюрпризи і багато подорожей. До речі, щоб «задобрити» новий рік свині, почніть його з класної подорожі. Ви можете купити квитки онлайн на https://inbus.ua в будь-яке місто України і Європи.

Характеристика знаку

Жовта Земляна Свиня за рахунком дванадцятий знак зодіаку. За східним календарем ця тварина належить до групи Інь. Якщо вірити гороскопу, то людям, народженим в рік свині, найбільш супроводжує удача в осінню пору з 21до 23 години вечора. Якщо надумаєте взяти участь у лотереї, то купуйте квиток в цей час.

Головний колір цього знаку, не жовтий як Ви могли подумати, а чорний. У Стародавньому Китаї чорний колір асоціювався з доброчесністю і честю. Якщо Ви хочете що б у людей складалося про вас таке враження, то в гардеробі віддавайте перевагу саме чорного кольору. У 2019 не проходьте повз лавандового, ніжно василькового і оливкового кольору. У рік Земляний Свині буде доречним посадити у дворі дерево акації або горіх, а в квартирі - кущ ароматної лаванди. Ці рослини принесуть Вам удачу і везіння, захистять від негод і відведуть всі неприємності.

Кращим талісманів в рік свині будуть вироби з коралу. Ще індіанці майя, знали про захисні властивості цього каменю. В інтернеті Ви знайдете багато матеріалів на цю тему, якщо цікаво, то обов'язково поцікавтеся магічними характеристиками коралів.

До речі, в цьому році інститут кольору Pantone оголосив, що самий трендовий відтінок 2019 року - кораловий. Візьміть на замітку.

Любовні стосунки в рік свині

Всі ми прагнемо до багатства, підйому по кар'єрних сходах і матеріальних благах, але немає нічого важливішого за кохання і близькі відносин. І хто пізнав це почуття, ніколи вже не проміняє його на щось інше. Флірт, пікап, легкі знайомства і короткострокові відносини залишилися в 2018 році Собаки.

Рік Свині - найкращий час для побудови серйозних відносин. Якщо Ви вже давно думали про заручини, весілля або народження дітей, то настав цей самий підходящий момент. Головне не відкладайте ці важливі події на потім, біжіть до своєї другої половинки, скажіть, як сильно любите. Наберіться сміливості і промовіть головні слова в вашому житті.

Взагалі рік Свині щедрий на народження дітей. Якщо Ви давно мрієте про малюка, то сміливо придумуйте ім'я карапузові.

Якщо Ви ще без пари, то не турбуйтеся, в 2019 році свиня допоможе знайти любов і подарує світлі і міцні відносини.

Свиня та гроші

Головна сфера впливу Жовтої Свині - це фінанси, накопичення, борги і багатство. Саме тому символ 2019 року називають Свинею-скарбничкою. Вона дбайливо ставиться до грошей і схильна до накопичення. Якщо Ви ще не купили свинку-скарбничку, то обов'язково зробіть це.

Гороскоп фінансів на цей рік говорить про те, що ніякі проблеми в житті не позначяться на фінансах. 2019 рік Жовтої Земляної Свині дасть шанс кожному з Вас злітати в теплі краї чи обзавестися машиною.

Як бачите, рік обіцяє бути чудовим для всіх. Ми бажаємо Вам успіхів і везіння в цьому році. Подорожуйте разом з https://inbus.ua і живіть повним життям. З новим роком!

 

Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок