Кава, inBus point, автостанція

Відкриття inBus Point. Перша кавова заправка на автостанції

14273
08.04.21
Відкриття inBus Point. Перша кавова заправка на автостанції

Минулого тижня почала працювати перша кав’‎ярня InBus Point на Центральній автостанції Харкова. Для покращення пасажирського сервісу планується відкриття таких поінтів на кожній автостанції.  

Концепція закладу була розроблена за зразком сучасного клієнтського сервісу на автозаправках. Кава готується за допомогою автоматичної кавової машини Franke зі встроєною кавомолкою, що надає можливість швидко готувати широкий асортимент напоїв зі свіжозмеленої кави. 

До кавових напоїв, чаю, какао можна придбати свіжу випічку, печиво, брауні, мафіни, горішки та фірмовий шоколад InBus Point у зручному міні-форматі. Всі клієнти сервісу продажу автобусних квитків онлайн InBus отримують всі позиції з меню за спеціальними цінами -10%.

InBus Point також обладнаний зарядними станціями для телефонів, якими можна скористатися усім відвідувачам автостанції. 

Нашою метою є створення безпечного простору з високим сервісом . Відкриття наступного InBus Point планується на Харківській АС6.

 
Веземо до Перемоги! | InBus
Веземо до Перемоги!
Від сьогодні, кожна ваша подорож з inBus.ua стає ще важливішою. Адже з кожного квитка, купленого на сайті або в додатку, частина коштів перераховується на підтримку наших захисників через фонд "Кіт Муран". Так, кожна ваша подорож стає кроком до Перемоги,
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року | InBus
Онлайн-продаж квитків станом на березень 2022 року
З яких областей на даний момент працює продаж автобусних квитків на сайті inBus.ua
InBus
Добро пожаловать на InBus.ua
Служба підтримки
Час роботи служби підтримки: щоденно з 9:00 до 20:00
Зворотній звязок